Uppdatering!

091027

Update!

Fredag

Kan ju säga att jag var helt slut i fredags , för det första för att jag o Johan satt uppe till 01.00 i torsdags och spela cs o jag skulle ju upp o halv 6 på fredagmorgon så man va sådär pigg efter det.. Hahah! 
Sen fick jag "äran" att jobba låångpass i frölunda 06.20-17.00, dom va nämligen kort om folk,så jag fick ställa upp! Eddie ringde och frågade om jag fortfarande var intresserad av att jobba fram till årsskiftet och självklart var jag det!! Då har Richard på hisingsbutiken sagt upp sig och jag får ta hans timmar fram till nyår :) De e juh tråkigt att Richard sagt upp sig bara sådär men det är ju samtidigt bra för mig!
Det slutar inte där, jag hade nämligen också lovat Lina att jag skulle gå med ut på kvällen! Så det blev lite stressigt , åka från jobbet 16.45, (smet lite tidigare) ;) hem och dushca, käka och göra sig iordning och sedan dra till Lina för förfest..
När jag väl kom till Lina var jag så trött att jag knappt orkade dricka vinet..
Aja men det var kul ändå även om jag aldrig riktigt var på partyhumör.. Men vem kan ha tråkigt egentligen när man är ute med Lina!? Hon e så jäkla grym den bruden! Love ya babe! :)
Tillslut var man iallafall hemma runt halv fyra och kan ju säga att man somna som en stock brevid älskling som redan sussa så gott! <3

Lördag

Vakna till liv vid halv elva utan huvudvärk :D Riktigt gött faktiskt, men var dock rätt seg resten av dagen. Jag o älskling åkte till Bauhaus och köpte vita fönsterbrädor och lite mat hem så när vi kokm hem var Johan så duktig att han lagade mat till mig, Andreas o Alissa och han själv såklart! :) Han grym på matlagning, det är därför han får stå för den biten och jag för städning ;) hehe!
Kvällen tillbringade vi mest i soffan med tv tittande, kan hända att det blev lite cs spelande också! :P

Söndag

Hämtade mormor och Linda på busshållplatsen i Björsared, (hon fyllde år för ett par dagar sedan) för att ta mormor till Majornas Go-Kartbana, det roligaste var att hon inte hade en aning om vart vi skulle eller vad hon skulle få göra. Hon var lite inne på att vi hade fixat så att hon skulle klättra klättervägg som Ester gjorde när hon fyllde 100 år, men icke! Hon blev helt paff när hon insåg att hon skulle få köra Go-kart! Riktigt kul att se henne köra, hon körde verkligen som en kärring, resten av de som körde hann typ köra 10 varv innan loppet var slut medans mormor hann med 3 eller 4 varv :P
Efter jag lämnat av mormor åkte jag hem till älskling, som återigen va så duktig att han lagade mat, idag till mig Alissa och Aila o till sig själv såklart! :) Min duktiga babe!

Måndag

Jobbade på hisingen 7.00-16.00, käkade middag hemma hos mor och far klockan 17.00, korv i ugn med potatismos. Mumms! :)
Åkte till stallet och mockade tre jävla boxar.. Aah blir så trött! :/ Ingen som vill köpa häst, och få en hamster på köpet?? ;) Åkte till Johan , duscha och kolla på tv så det blev bara massa slapp slapp o ännu mera slapp :)

Nu jäklar ska jag greja lite i butiken!
Thing sålänge :)

~ M

Onsdag

091021

Vaknade imorse klockan 05.05 av att min telefon ringde, då tänkte ja ba, vem faaan ringer så här tidigt!?
Jag va nämligen helt säker på att klockan var typ 02.00 eller något o hade ingen som helst ork till att resa mig upp ur sängen och lät det istället ringa, hahah! 
När signalen tillslut la av tänkte ja att, aah gött nu kan jag somna om o sova flera timmar till eftersom jag är ledig, men ack så fel jag hade, jag fick nämligen ett sms och man blir ju så jäkla nyfiken och bara måste läsa det!Tur var det att jag läste det, för de va Robin som hade ringt mig o sa det att Peter skulle vara hemma från jobbet idag ändå så jag fick JÄTTE GÄRNA komma o jobba om jag ville! :D
Och det ville jag ju såklart, måste ta alla dagar jag kan få nu eftersom jag inte kommer ha något jobb framöver..
Men imon blir det iaf spännande när jag ska in till stan och prata med en butikschef i nordstan om jobb :)
sköter jag mig så kanske kanske man kan få komma o provjobba! 
Det hade ju vart riktigt kul!
Måste bara ta tag i att skriva mitt cv, de e ba så jäkla tråkigt o sen så e de rätt svårt och skriva positiva egenskaper om sig själv.. Men, men ikväll ska jag iallafall sitta med mitt cv o mysa hema hos älskling i våran nya soffa :D Me like!

Kanske bloggar lite mer senare :)
Take care!

~ M


Tisdag igen och jobb :)

091020

Idag är det tisdag och en betydligt bättre tisdag än förra, då det var dan för dan.. Men nu känns det rätt bra ändå trots hela den där skiten!
Ikväll hoppas jag på att det blir mys med bästaste Lina och mumsiga pilirumpanbågar, oj det lät fel.. hehe! Ne men, jag får faktiskt ta o skärpa mig nu, måste träffa Lina mer än vad jag gjort den senaste tiden :/ Dumma mig!!
Man kanske kan hitta på något mysigt till helgen ja o hon, laga lite middag o ba tjöta! Det va aldelles för längesen vi gjort något ihop! Å igår tycte hon nog att jag var ganska tråkigt för jag kände verkligen inte alls för att spela innebandy men ska ta o ringa henne sen och se vad hon har för sig :) 

Time for breakfast!
See ya :)

~ M

Gårdagen

091017

Gårdagen var mycket trevlig :) Malin stackars såg helt slut ut igår när vi kom dit vid halv åtta, hon kände sig nog lite lätt stressad och hon fick ju inte direkt någon stor hjälp av C.. Men maten var iallafall jätte god, bra jobbat Malin!! :) Ska man sätta ett betyg som dom gör på tv så hade hon lätt fått en åtta eller kanske till och med en nia utav mig.

- Förrätten:
Skivad tomat med mozzarella och basilika



- Huvudrätten:
Skivad potatis med marinerad fläskfile, rödlök och paprika i ugn, samt en underbart god hemmagjord vitlöksdressing.

- Efterrätten:
Nybryggt kaffe, smält chocklad blandad med grädde och toppad med hallon!
Mumms!

Och nu till svaret på vem som blev den lycklige "vinnaren" av att slippa köra hem, och fick ta sig ett glas vin till maten och lite därtill...
Det blev Johan!

Efter jobbet idag ska jag o älsklingen åka till bolagret och kolla lite på soffor till vardagsrummet, får hoppas att det finns någon fin! :)
Både jag o Johan gillade den soffan på Ikea riktigt mycket, men de e så typsikt att den inte fanns med devanen på andra sidan och i det tyget vi ville ha den.. Men men, vi får se om vi hittar något!

Nu ska jag jobba vidare lite grann.

~ M


halv åtta hos Malin :)

091016

Till att börja med så får jag ta o be om ursäkt för en riktigt dålig uppdatering av bloggen, men ni som vet hur allt ligger till just nu kan nog ha överseende med att det var ett par dagars uppehåll..

Men iallafall, just nu ser det tyvärr inte ut som att jag kommer att få anställningen som skulle varat fram till års skiftet på Tools, eftersom en viss person var såå illa tvungena att dra in facket o grejer.. Satans!
Pratade precis med Eddie om jobb, och nu är det iallafall bestämt att jag får ha kvar mina fredagar och ännu bättre är det att jag får ta det tidiga passet mellan 06.20- 15.30 varje fredag så när jag slutar 15.30 har hon 1½ timme kvar på jobbet och så kommer hon ha det varenda fredag!! MOHAHHA :) och hon har ju ingen kort bit till jobbet direkt ;) 

Nu över till kvällen! 
Jag och Johan ska vara med på halv åtta ikväll ;) på riktigt alltså, elle ne inte riktigt på RIKTIGT men nästan, Malin bjöd hem oss på tre rätters ikväll och tiden var... HALV ÅTTA!! :D Det ska bli mycket trevligt! Jag menar, mat tackar man ju aldrig nej till och ska det bli som på tv så kanske det blir ett glas vin med till maten! :)
Då kommer man till den stora frågan, vem av oss får dricka det goda vinet (om det blir något vill säga)... Jag eller Johan!?! Haha!
Bloggar mer imon och då får vi svaret om vem som blev den lycklige vinnaren av oss två! :)

Snart har klockan slagit 16.45 och då är det bara 15 minuter kvar tills vi stänger dörrana för idag och går hem, eller kör hem kanske man ska säga i mitt fall! Men man är ju på plats imorgon igen klockan 09.50..
Jeje, men vi hörs av mer imon.
Pusspuss

~ M

Fortfarande tisdag

091013

Sitter nu hemma o pratar med Martin på facebook om massa roliga saker, hahah! Han e rätt skön den killen :)
Aja men som sagt idag är det tisdag och det innebär inte bara det att det är dagen innan den tråkiga dagen.. Utan det betyder också att Lina kommer till mig o kollar på Ugly Betty och Desperate Housewives och mölar pillirumpanbågar ;) Får väl se när gumman dyker upp!

Nu ska jag iallafall gå ut och hjälpa pappa att tvätta mina vinterdäck :) sen får se när Lina kommer!
Puss o kram så hörs vi imon!

~ M

Tisdag

091013

Jaha, då var det tisdag o bara en dag kvar..
Vill så gärna att allting ska gå bra, så att den där satans subban inte får som hon vill, men med tanke på hennes "fördelar" så ser det tyvärr inte jätte bra ut.... :( 
Aaaah, blir så jävla förbannat, vill just nu inget hellre än att spöa skiten ur henne, få se henne lida så enormt mycket, då hade jag mått så jävla bra !!!
Önskar det fanns något jag kunde göra så att hon själv får sitta i den sitsen som har satt sina "vänner."
Men hon är ju helt rubbad i skallen så hon hade väl inte fattat vinken ändå även om hon vart i samma situation, sjukare människa får man fanimig ta o leta efter.. 
Jag har pratat om detta i ett tidigare inlägg och jag säger det igen, jag fattar inte hur man kan hata en människa så mycket utan att ens ha träffat den. Men hon förtjänar att varje männsika i hela världen hatar henne efter vad hon ställt till med !!!! 

Imorgon blir en dag då jag tidigt åker hem till Malin för sitta där o tjöta om hur mycket vi båda hatar henne o bara vill, aaa.. Ni vet!
Vi får väl se om vi ens vill åka in till stan imorgon, kanske är bättre om man håller sig borta därifrån.
Man vill ju inte heller vara i vägen i en dag som denna..
Vill ju så gärna att allt ska lösa sig men kan inte räkna med att det gör det... :( som det ser ut just nu så går det åt h*lvete..

Ne nu drar jag, orkar inte med att skriva mer...

~ M

Bilägare idag :D

091012

Är hemma hos älskling och har städat som en dåre! Så nu kände jag att det verkligen var på tiden att jag tog mig en paus från allt städande, sitter nu o dricker kaffe o är grymt glad :) Blir nämligen bilägare idag, jag o pappa drar till tjörn efter det att han slutat jobbet för att hämta hem bilen!
Det är ju inte direkt en sådan bil jag ville ha, men vafan, känner nu att bara jag har något att ta mig fram och tillbaka med så är jag nöjd. Det blev en nissan primera, ser lite ut som en gubb/kärring bil men skiter faktiskt i det just nu. Kan inte begära för mycket för en första bil!

Nu ringde precis far min o sa att vi ska åka om 15 min :) Så nu hinner jag inte med mycket mer tyvärr..

See you later! ;)

~ M


Fotbollskväll !! :)

091010

Sitter på jobbet just nu och kan ju säga att det förbannat segt, känns lite som att man jobbar i hisingsbutiken.. Det händer typ ingenting så det blir att man sitter på internet och hänger istället :) Inte helt fel det när man tänker efter :P
Ikväll är det fotboll med avspark 20.00, då blir det pizza för min del o ska faktiskt, (hör o häpnar) skippa ölen till det, istället får det bli "nyttig" Coca Cola ;) Det ska blir lite intressant o se hur många som kommer hem till Johan ikväll, känns som jag pratat med alla och bjudit hem dom. Fast det känns samtidigt som att alla kommer banga så det slutar nog med att det blir jag o Johan som sitter själva bänkade i soffan.. Heheh! Men får väl se senare hur det blir, ska ta o ringa till folket när jag slutat jobbet tänkte ja :)

På tal om ingenting nu, så kom jag bara o tänka på att jag verkligen gillar den nya färgen i älsklings vardagsrum! Tror att det kan bli väldigt mysigt när vi målat klart väggarna. (med "Vi" menar jag Johan) haha! Det är älsklingen som är så duktig som gör allt jobb :) jag tar åt min ansvaret att fixa o dona när väggarna e klara, möblera lite o sätta upp lite tavlor. Känns som att jag ska hålla mig till dekorationen! :P

Men nu får vi hoppas på seger för Sverige i kvalet ikväll samt att det blir en rolig match att titta på!
Ha de gott allesammans :)

Pussss!

~ M

Fredag :)

091009

Imorse var jag ovanligt pigg, vaknade innan klockan ringde och den skulle ringa 05.30.. Så ni kan ju kanske tänka er när jag vakna på ett ungefär.. Va la runt sesådär 05.10, yeey va kul.. Men inte gick jag upp o käkade frukost eller nåt, nej nej jag låg kvar i sängen o kolla på älsklingen när han sussa gott isället! :) hahah!
Så jag pallade mig tillslut upp ur sängen när klockan ringde vid halv o då hann jag bara fixa mig lite innan papsen åkte hemifrån för o hämta mig hos Johan 05.50..
Kom till jobbet i tid för en gångs skull, känns bra. Fast de e ju tack vare min underbara pappa! :D

Faan, var pigg o glá på jobbet tills Eddie bad mig komma in på kontoret.. Nu får jag antagligen inte jobba fram till års skiftet som det var sagt! Nu har facket hört av sig till dom o gnällt, så antagligen måste dom ta in en av de två som dom varslade tidigare i år.. Hur kul är det här lixom! Fan, jag som trodde att det äntligen skulle lösa sig med jobb där, jag vill ju så gärna vara kvar med.. SKIT !! :( Aja, får väl fortsätta gå arbetslös som gjort sedan studenten!
Det är tur att det är fredag, ikväll blir det lugnt. Ska inte göra ett skit.. Slappa framför tv:n!! :)

Hej så länge!
Pussss

~ M

Bloggtrafik.nu

091008

Bli medlem här och få fler besökare till bloggen, det funka för mig! :)

http://www.bloggtrafik.nu/[email protected]


Nu ska jag ta bussen till Malin för att äta nybakat o dricka kaffe :) sen blir det till att möta upp Sarah för en fika i stan efter hennes tenta!
Så nu är det dax att pysa!

Thing

~ M

Utmaning!

091007

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!
Lycka till!

1. Vad heter du? Maria
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mask
3. Flicknamn: Moa
4. Pojknamn: Markus
5. Yrke: Mekaniker
6. Färg: Marinblå

7. Klädesplagg: Mjukisbyxa :)
8. Mat: Majskolv
9. Sak i badrummet: Munskölj
10. Plats/stad: Mallorca
11. En orsak att vara sen: Missa bussen!
12. Något man skriker: MUMMMS!
13. Film: Mina, jag & Irene
14. Något man dricker? Mineralvatten
15. Band: Mustasch
16. Djur: Mammut
17. Gatunamn: Minasväg
18. Bil: Mini copper
19. Sång: Mors lilla Olle

Jag utmanar:
Lina, Sarah, Sanna, Camilla , lycka till ! :)

~
M

ser ut som faan..

091006

Igår spelade jag innebandy o ja va gryym för en gångs skull ;) Lite tur mål dock men , mål som mål! :) Efter bandyn åka jag hem till älskling o bastade en stund med honom o sen tog en iskall dusch o sen var nästa destination SÄNGEN!

Bad Johan att ringa o väcka mig idag vid halv 9 & det gjorde han, söt som han e! :)
Så nu har jag precis ätit frukost hemma med mamsen och är mätt som bara den nu.. Orkar knappt röra mig, haha!
Men nu kan ja inte ligga på latsidan för det ser nämligen ut som att eeh, typ en bomb har slagit ner i mitt rum så det är nog på tiden att jag börjar plocka undan lite skit, men de e såå förbaskat tråkigt.. Å sen inte nog med att jags ska städa stugan så har jag lovat pappa att jag skulle städa volvon efter att vi kom hem från Malmö, vilket jag inte gjort ännu! Nu blir det storstädning på högnivå.

Jepp, får ta o börja nu då!
Puss o Kram sålänge :)

~M

Måste ha en bil...

091001

Sitter för tillfället i Mölndalsbutiken och ändra lagerplatser på en hel del artiklar.. Visst låter det kul?!? Eller inte.. 
De är lite jobbigt o åka runt från en butik till en annan, för man hinner lixom aldrig riktigt lära sig vart alla artiklar ligger i de olika butikerna..
Högsbobutiken känner jag att jag kan hyfsat o hisingen med men när vi kommer till Mölndalsbutiken så känner jag mig som en praktikant på nytt.. Fattar typ ingenting om vad kunden frågar efter och vet nästan inte alls vart varorna ligger.. Skönt att det bara är imorgon kvar!
Längtar till måndag nu, ska iväg på ett litet "möte" och då får vi se hur hösten ser ut! ;)
Efter jobbet ska jag antagligen möta upp pappa o kolla på en bil i majorna, det var en svart peugeot 206 som dock hade repor runt om hela bilen, får hoppas att dom inte så stora och jätte synliga! Känner att jag verkligen behöver en bil nu eftersom mamma måste ha tillbaka volvon..
Hoppas , hoppas verkligen att bilen är okej.. Vill ha en nu!!! :/

Snart är det dax för en fika och då blir det kaffe och cigg :) Kankse slå en pling till Malin med o se hur det går för henne med förberedelserna inför imorgon!! :D Ska bli såå kul!

See ya later! :)

~M


RSS 2.0