Malmööö !!!! :D

090925

Slutar om 30 minuter och då blir det till o skynda sig hem, packa en väska, (vilket jag borde gjort för längesen)  duscha, hämta Lina och dra till Mölndal för att hämta Sannas tv.. Sen jäklar bär det av till Malmö !! :)

När vi kommer ner blir det en sen middag och därefter utgång!! :) Lägger nog upp lite bilder imorgon!
Mina bästaste tjejor <3

 
  LINA                          SANNA

Nu pyser jag, ha de gott!
Puss o Kram

~M

Ikväll blir det mys! :)

090923

Hallon! :)
Är kusligt förälskad i peugot 206 och sitter jämt på blocket för att hitta min pärla, så nu hittade jag två jätte fina 206:or, den blåa med 5 dörrar som jag envisats om jag MÅSTE ha ;) och den kopparfärgade med 3 dörrar.. Nu är frågan bara den vilken som jag är mest sugen på..
Tror faktiskt det lutar mot den blåa, för den kopparfärgade hade haft 9 ägar på nio år så det känns så där säkert om den bytt ägare varje år, fast den är ju också snygg :)

Så nu är bara frågan vilken ?? Svårt, svårt!!
 vs

Känner lite hur båda bilarna skriker, snälla Maria! Kom och köp mig, kom och köp mig!!
Gaaah, kanske ska man slå till på båda? haha, NOT! Aja, får suga på den karamellen en stund..

Ikväll blir det mys med bästaste Malin, Christer och min Johan <3 Ska gå på 21.15 bion och kolla på nya "Beck-filmen," flickan som lekte med elden! :P Det blir kul! Kunde äntligen boka biljetter (med Paulis kort) hehe! Åkte på lunchen och hämtade ut dom eftersom man va tvungen att ha det kortet som man betalt med när man skulle hämta ut biljetterna. Så jag hade långlunch ;) Snart så bär det av hemåt med, så då blir det stallet en snabbis och sen duscha och sen jäklar är det filmdax :D

Neh nu pyser jag!
P o K

~M

Lite lätt irriterad..

090922

När klockan ringde imorse undrade jag varför den egentligen ringde, jag var nämligen helt inställd på att det var lördag.. Snacka om att man blev besviken när man väl kom på att, "aha vafan de e ju bara tisdag".. Suck! Så det var ju inte konstigt att telefonen ringde hej vilt :/ Men,men kom i tid till jobbet iaf..

Det är ju rätt fint väder ute, kanske ska ta en promenad när man kommer hem.. Eller inte!
Känner att jag inte riktigt följer den röda tråden just nu i det jag skriver.. Men skit samma!

Fan vad jag är irriterad just nu, allt går åt helvete på jobbet.. Störande och jobbiga kunder som ska vela o fan hans moster..
Vill bara hem nu!!!

Och jag som skulle vara 95 % lycklig/glad enligt facebook testet, in my ass att jag är..
Snarare 95 % sur och jävlig!!

Nu skiter ja fan i allt för idag, får la ta o börja morgondagen med massa roliga artiklar som inte några levenratörer har eller vet vad det är för något..
Känner att det blir en rolig dag imorgon, ser verkligen fram emot den....

~M

Måååndag :(

090921

Då var man tillbaka på jobbet igen, så otroligt segt.
Kände inte alls för att gå upp i morse när klockan ringde kl 06.00 :/ Tror faktiskt jag snozade (elle hur det stavas) fyra eller fem gånger innan jag palla mig upp ur sängen. ;) Sen så underlättar det ju inte att Johan ligger kvar i sängen o gottar sig! De lilla aset :P
Den här helgen var grym, gjorde inte någonting speciellt men var bara så skönt att slippa ligga bakfull o må skit! Så jag ägnade lördagen till att kolla på Män som hatar kvinnor o den va faktiskt riktigt bra! Nu måste man bara se på den andra filmen :) Kan ju se om Johan kanske vill gå o se andra delen, Flickan som lekte med elden hette den tror jag.. Elle va det kanske den nya Beckfilmen?! :P Fan va dum jag kände mig efter det.. Tror att Malin vet vad jag snackar om ;)
Kanske man ska kolla med Malin o Christer om dom ska gå med isåfall, dom var smarta nog att de glömt boka biljetter till premiären som va nu i helgen, så dom såg den aldrig. Hahahah! Rätt SMART :P

Nu tar jag en paus i bloggandet o tar mig en kopp kaffe! :)
Puss o Kram

~M

Lördag, jobb & ikväll händer ???

090919

Sitter även idag på jobbet och ugglar, fan varför sa jag ja till att jobba idag..
Ångrar mig skarpt nu.. 
Men, men det är bara fyra timmar så man får väl bita ihop! 
Man ju inte direkt påstå att kunderna springer in dörrarna idag iallafall.. Har en känsla av att tiden inte kommer gå sådär jätte fort idag.. Fast vafan, jag har ju inte direkt något att skynda mig hem till.. Vet inte ens vad man ska göra ikväll, blir väl slappa o sitta framför tv:n antar jag..
Har nämligen tappat suget helt på att göra annat än att slappa o mysa med min going. Kan ju finnas en anledning till varför jag verkligen vill vara med honom så mycket som möjligt just nu!
Vill bara att han ska veta att jag finns här och att jag inte kommer gå någonstans hur det än blir med allt!
Aja skit samma..

Men, nu ska jag ta en rökpaus från jobbet o fundera på vad tusan man kan göra ikväll..
Ha´re gottanas!

~M

Äntligen freeedag ! :)

090918

Idag var Malin inne på jobbet och hälsade på, mycket trevligt! Alltid kul o få lite besök när det inte är särskillt mycket kunder inne i butiken som idag o alla andra dagar, haha!

Ne men det känns så jävla bra o träffa Malin, grym brud det där :) Kan prata med henne om saker ja inte direkt pratar om annars.. Hon förstår verkligen och vet hur allting ligger till! 

Tycker allt att vi får ta o umgås lite mer än vad vi gör.. Ta en partykväll kanske!? ;) Hade varit grymt kul. :)

Men idag blir det lugnt iallafall , ska hem o käka något snabbt och lätt, dra vidare till stallet o ta en ridtur på Mökkwi :) får lite sällskap av Ulrika med Fleiygur också! Nu ska jag snacka lite med Pauli om sjuka grejer som vi alltid gör, haha!
Ha en grym fredag.

Puss o Kraam

~M


En del människor borde inte få finnas...

090917

Jag fattar verkligen inte hur lätt EN person kan förstöra hela livet för en annan..
Att man ens kan med att hitta på och ljuga ihop historier om saker för att den andra ska få ett helvete!
Skulle jag få tag på den f***an så hade jag fan inte kunnat behärskat mig, hade nog försökt spöa henne så jävla mycket... Tro mig, hon hade förtjänat det så mycket efter vad hon hittar på.. Och det hade fan vart värt varje slag !

Önskar det fanns något jag kunde göra för att förhindra att det ska hända.. :/ 
Men det finns tyvärr inget jag eller någon annan kan göra, elle jo de e om horan själv gör något åt det vill säga!Vilket aldrig kommer hända..
Asså, jag trodde aldrig man kunde hata någon som man inte känner, men nu vet jag till 100% att man kan det. Just nu finns det ingenting som kan slå den känslan av hat som jag känner just nu !!

Aaaah, blir galen! Ne, stänger vi ner skiten o går hem!
Bye Bye..

~M

Är på biljakt!

090916


Nu är det allt dax för mig att köpa egen bil eftersom mor & far ska ställa av chryslen, och då måste ju mamma ha tillbaka volvon..
Så nu sitter ja här på blocket o letar efter en bra , söt liten tjejbil som skulle passa mig!
Hittade en fin peugot 206 som jag verkligen vill ha :) Kostade dock lite mer än va jag har sparat, haha!
Får väl försöka att slänga till med valpögonen när jag ska prata med pappa om bilköp, man kan ju alltid hoppas på att det kommer hjälpa! ;)


Snart är det lunchdax och då ska jag ta bilen till Eriksberg, möta Camilla o käka den godaste salladen på Claudia´s.
Sen får vi se om jag kanske får lite besök av Malin en sväng på jobbet, hon sa nämligen igår att hon skulle ta en promenix o hälsa på mig :)
Btw, så kom hon & Christer hem till Johan igår med en god morotskaka, satt o tjöta, drack lite kaffe o tjöta lite till :P Mycket trevligt! :)

Thingeling

~M

At work !

090915

Sitter i kassan på världens bästa jobb :) nämligen Tools, hisingen!
(Högsbo är bra med), haha! ;) 
Är så grymt glad över att jag var där och jobbade i somras, om jag inte hade gjort det så hade jag antagligen aldrig träffat världens goaste o undebaraste Johan <3 :)

Gott nu slutar man om 35 minuter, det ska bli sååå skönt o komma hem!
Börjar känna mig lite halvt sjuk igen, fan skulle inte gymmat och spelat innebandy igår :( Så idag blir det vila, slappa framför tv:n o bara mysa! :D Vem vet, man kanske åker hem till Johan o myser med honom :) elle aa, om inte Christer skulle dit ikväll då vill säga.. haha!

See ya!

~M

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0