30e april 2010

God morgon bloggen!

Då var det fredag idag o valborg. Ska ni göra något sköj? Jag själv har faktiskt inga som helst planer, verkar bli en lugn hemma kväll eftersom min Lina är upptagen på annat håll och så är även Malin. Som ni förstår har jag bara två vänner, haha!  Ne skämt och sido.

 Pratade btw med Linn banan igår, som jag förövrigt inte träffat på ap länge och dom skulle tydligen ut o göra stan osäker ikväll o jag fick gärna följa med om jag ville  Snällt av henne va? Haha! 
Sen skulle Sarah ha lite folk hemma o dit var jag också välkommen. Men jag ska ringa folket sen o kolla läget! 
Jag vill ju samtidigt vara med Johan eftersom det är vår första valborg tillsammans, men vi får väl se om han har hittat något skoj tills jag kommer hem från jobb o stall! Om inte kanske det blir mys hemma i soffan istället och det är ju inte äckligt det!

Later dudes!

Night

God kväll allesammans! Måste bara säga att jag fick hem mitt efterlängtade paket idag!!!  Helt kanoon, hursom så ska jag gå o borsta tänder nu o lägga mig i sängen för att vakna upp pigg imorgon bitti.

Sov gott nu så visar jag mitt paket imon, eftersom det inte var någon ville ha armband så
Natti natti

Time to guess

Fick meddelande igår angående mitt paket som jag fortfarande väntar på. Det kommer förhoppningsvis på tisdag nästa vecka. Om det inte dyker upp under den veckan kommer jag bli galen!

Jag vill ju visa er vad mitt "hemliga" paket innehåller, men jag hoppas att ni också kan härda ut! Jag fick nu idén om att ge bort ett armband alá Lina till den som gissar rätt på innehållet av paketet! (Lina vet dock inte om att hon ska göra ett armband till mig ännu, haha!)
 Vill du vara med? Skriv då en kommentar med majladress samt bloggadress om du har det! Lycka till, hehe!

Så vad innehåller mitt hemliga paket?

Nu till mina käraste vänner, ni som redan vet, får INTE vara med o gissa!!  




Torsdag idag

God morgon!

Igår blev det en dålig uppdatering av bloggen, sorry för det. 
Jag kom hem igår efter jobbet och hann egentligen bara byta kläder för sen bege mig till gymmet tillsammans med Johan! Han skulle träna bröst & armar o det lockade inte mig direkt så jag tränade på crosstrainer istället och shit det är faktiskt bra mycket jobbigare än vad man tror! Man svettas ju som en gris, haha  
 
 Idag blir det stallet efter jobbet o kanske ska man gå ut på en tur i skogen, (om det inte börjar regna vill säga) Eller jag får se hur jag känner mig sen, soffan är ju alltid lite mer lockande än en tur i skogen med halv bra väder. Ska man ut o rida ska det vara kanooon väder, då är det UNDERBART! ♥

Nu har jag en fråga till er, är det något speciellt ni skulle vilja se mer av i min blogg? Tävlingar, mer bilder, eller annat? Vill gärna ha massa förslag så jag förbättra min blogg

Ha en fin dag så skriver jag mer sen! Kram ♥

28e april 2010

God morgon! Hur mår ni idag? Jag mår bättre idag än igår kan jag säga. Dagen har börjat hyfsat och jag hoppas att den bara blir bättre o inte slutar som gårdagen.. 

Igår ringde ett 08 nummer till mig o jag svarar med osäker röst, "A, det är Maria." Då var det någon Thomas från The Studio som undrade om jag skulle vilja vara med o bli stylad & fotad hos dom. Jag sa till honom att jag redan blivit fotad där en gång tidigare men självklart ville jag göra det en gång till, det är ju sjukt kul  Tack så mycket Mikaela Kjellstad som tipsade  
Så nu har jag en tid hos The Studio i nordstan den 12 juli! Sist jag var där, hade jag sällskap av Sanna, Camilla & Sara. Nu funderar jag på vilka som kan tänkas vilja följa med mig!

Någon som är sugen på att följa med?

                       
                       
                        
     
   Bilder från The Studio 2008 (tror det var det året!)


Är FAKTISKT imponerad


Igår såg jag klippet med Alexandra (Kissie) som gästade förkväll på Tv4 och måste säga att hon chockade mig. Jag hade helt ställt in mig på att hon skulle vara som hon är i bloggen, dvs lite små tyken och snacka illa om andra bloggare som te.x blondinbella. Hon har ju gjort det tidigare men jag blev faktiskt imponerad av hur "bra" hon skötte sig där. (Om man nu ska/kan ge henne lite beröm)

Var det någon annan som såg det? Om inte, se klippet här o berätta vad ni tycker om hennes insats!


Vilken piss dag...

Har nog haft världens sämsta dag ever idag tror jag.. INGENTING har gått bra! börjar med jobbet där allt bara har gått käpp rätt åt helvete, på väg hem åker jag på fortkörningböter på götaälvbron av en satans fartkamera som dom nyss satt upp.. Och så klart som jag sa tidigare har jag inte fått mitt paket som jag väntar nåt så djävulskt på! Jag bara väntar vad som kommer härnäst...


Vilken underbar tisdag, eller inte.... (Imorse var det tummen upp, nu är det helt klart tummen ner för denna skit dag..)

Var är det??

Hej på er! ♥ Hur mår ni idag? Jag mår fint, förutom att jag längtar nåt så enormt tills jag får mitt "hemliga" paket med posten  
Hon sa att det skulle ta mellan 2-4 dagar, o igår var den fjärde dagen och det har fortfarande inte dykt upp något paket till mig... Men jag får väl ge det ett par dagar till, sen ringer jag o efterlyser det  Haha!

Men men, nu är det hemgång iallafall. Vi hörs senare!
Pussssis!

Tummen upp

Glömde säga igår att min bil gick igenom besiktningen utan anmärkning, det är helt klart värt en tummen upp!


Home again

Hej hej!

Hemma nu från fikat, alltid lika trevligt när man är på besök hos Jouni o Carina  
Vad har ni haft för er under dagen?

Lite bilder från afterworken i fredags på berså!



Tummen upp tycker Pauli




Maria i ett nötskal





Avslutar med en skön bild på världens mest puckade idiot vid namn Claes Andersson!

Födelsedagsfika

Jag o Johan ska alldeles strax sätta oss i bilen för åka iväg till hans morbror som nyss fyllde år, så jag kan ana att det kan bli en o annan kopp kaffe såhär på eftermiddagen!



Hur är det för er, blir det många koppar kaffe på dagarna?

Måndags morgon

Hallååååå!

Hur var eran söndag? Min var som en arbetsdag, upp tidigt som satan för att åka bil i ca två timmar och väl uppe var det bara att sätta igång med arbetet! (Krattning o klippning av buskar) Yeeey!

Jag ska börja den nya veckan med en besiktning av min bil i Tagene, håller tummarna för att den ska gå igenom!!! Har dock en baklampa som inte fungerar, men det är tur att man har en snäll kollega (Anders) som gav mig "ledigt" till att åka o köpa en ny att sätta i innan besiktninge klockan 12.50!

Nu blir det en kopp kaffe! Hörs sen


GOD MORGON

Jag vaknade för ungefär en timma sedan o har nu gjort mig klar för att åka upp till sommarsället i Strömstad. Nu sitter jag bara o väntar på min skjuts.
Något annat jag också väntar på är mitt kära paket som skulle vara klart att hämta inom 2-4 dagar. Imon är det den fjärde dagen sedan jag beställde, så kommer det inte imorgon blir jag grymt ledsen i ögat..


Ni minns väl att det var detta kära paket som jag så in i he..ete väntar på!!
Håll tummarna för att jag får hem det imorgon


Det här blir antagligen det enda inlägget för idag med tanke på att vi har varken el eller vatten i sommarstugan.. Hoppas ni får en kanoon söndag!
Thingeling


Min dag

Idag har det varit fullt ös! Som jag sa tidigare var jag i allum i morse och där hittade jag världens finaste jacka som skrek efter mig, "KÖP MIG, KÖP MIG" Den slutade verkligen inte skrika efter mig, hörde den hela tiden o jag kände verkligen hur den ville följa med mig hem o pryda min garderob  
Tyvärr fick jag lämna den helt ensam i butiken, för jag var tvungen att betala mina räkningar innan jag kunde bestämma mig för om jag har råd att shoppa hem min lilla skönhet!
 Efter allum blev det hem en snabb sväng för att äta lite frulle, sen åkte jag o hämta Lina som va så snäll o hängde med mig till mekonomen. Sen bar det av hemåt igen för att hämta upp Alissa och åka till stallet (hade lovat henne att hon skulle få rida) och man ska ju hålla det man lovar..
Jag måste också säga att jag har världens bästa pappa som fixade min bil. Tack pappa, nu går den som en klocka!! ♥

Och nu väntar jag o Johan på att Malin o Christer ska komma på besök 



Från stallet tidigare idag (Trött och bakfull? Svar: JAA)

Yeeey, köpa bildelar... KUL!

Hello! Hur var eran fredag? Blev det mys hemma framför tvn eller blev det något party? Jag själv var ju på afterwork igår på Berså, vilket var jätte roligt!  Blev dock en tidig hemgång för min del. Så idag är man pigg o glad, hehe! Har varit uppe ett tag och har hunnit med en tur till allum med hjärtat o Alissa. Nu ska jag bege mig till mekonomen för att köpa bromsklossar till min bil som börjat harva... Inte jätte kul direkt! Det är ju besiktning på måndag så det måste fixas.

Dax att åka nu om jag ska hinna med allt som ska göras idag, ha en fin dag! Hörs senare ♥


Afterwork

Hej alla söta!
Jag ska alldeles strax öppna första ölen  o vill bara passa på att önska er en underbar fredag! Vi ses i dimman ♥




Stretcha ICA stig!

ICA Stig, honom gillar vi! Framförallt i gympadress  Haha!
Har jag berättat att jag har träffat honom? Jo det är sant jag har träffat ICA Stig!! WOOOW tänker ni nu, haha!

Förra sommaren jobbade jag i högbo butiken och in kommer självaste Stig, tror ni jag blev paff?! Lite "coolt" ändå  Fast jag fick ju höra sen (när han hade gått) att han brukar handla där, då va det inte fullt lika "coolt" längre!

STRETCHA STIG!!


Freeedag idag

Goooo moooorra, gooo mooorra! Hur står det till denna härliga fredag? Jag är lite trött såhär på morgonkvisten, men det ordnar nog upp sig lagom till efter klockan fyra ska ni se  
Då är det nämligen dax att ta på sig sitt face på riktigt, partydressen ska på o håret ska fixas! Herregud, hur tusan ska jag hinna allt?! Jag har nämligen inte valt ut kläder ännu...

Men det löser sig nog!
Nu ska jag jobba vidare på min klädavdelning som skriker på mig.. Ha en fin dag sålänge ♥

God kväll

Hej hopp! :)

Jag har precis packat ner allt jag ska ha med mig till jobbet imorgon. För imorgon är det ingen vanlig jobbfredag, det är nämligen afterwork fredag med jobbet, and i like it alot ♥
Jag har haft ett jätte problem med att välja kläder, så det får bli att släpa med sig en hel resväska till jobbet, haha ne kanske inte ska ha med mig riktigt så mycket kläder för jag måste ju har några fina kvar hemma! 

Nu ska jag kolla så att jag har packat ner allt, (får ju absolut inte glömma sminket hemma)
Hoppas ni haft en bra dag!
Sov gott sen när ni ska sova, om ni inte redan sover vill säga! Natti

Fullt ös

Hallå bloggen ♥ Hur mår ni idag? Jag mår fint! Ledsen för dålig uppdatering idag men det har varit fullt ös på jobbet från imorse till nu, då allting bara dog. Alla kunder bara försvann helt plötsligt så nu sitter jag o Pauli vid varsin dator på olika håll! 
Måste ju erkänna att det på ett sätt är rätt härligt när det inte är fullt så mycket folk inne i butiken, men samtidigt är det också tråkigt med tanke på att tiden går så mycket långsammare!

Måste också säga att jag längtar som f*****n tills jag får mitt paket! Förhoppningsvis får jag den imorgon  Hoppas, hoppas!


Mitt hemliga lilla paket!


Ny favorit låt


Hey, soul sister -  Train



Vad tycker ni om den? Visst är den härlig?


Inget mer vikande tack!

Puuuh, är så sjukt trött på att vika kläder nu.. Känns som man inte kommer någon vart! När man väl blivit klar med sitt vikande kommer antingen Anders eller Pauli ner med en till vagn med ännu mera nya vårkläder som måste packas upp o vikas..
Ingen som känner för att komma till Tools på hisingen o vika dom åt mig?  

Ja shit ja, måste kolla mejlen! Vi hörs sen, puss o kram!


Onsdag 21 april 2010

God morgon alla glada! ♥

Idag känner jag mig grymt taggad, klockan ringde vid 05.50 o idag snozsade jag bara två gånger vilket gjorde att jag var något tidig på jobbet. Jag var här redan vid 06.40! Å jag kan lova er att det inte hör till vanligheten att jag är här för tidigt, haha!

Nu ska jag berätta något kul  Om ett par dagar kommer jag få ett paket med posten o shit vad jag längtar till min nya värld, haha. Det var iallafall vad tjejen sa igår när hon ringde mig. "Det är som en helt ny värld, har du väl haft den en gång så går det inte vara utan den" Det återstår o se om det stämmer  Längtar till tusen nu iaf!!


Jag visar vad mitt kära paket innehöll så fort jag får hem det  I promise!
Thingeling så länge!

Nu blir det tisdagsmys

Är hemma nu efter ett besök hos min vän Malin som jag inte träffat eller pratat med på ett tag, så nu har vi snackat ikapp oss om det vi missat. Vad det nu var, haha
Blir dock inte långvarig hemma, ska nämligen hem till Lina o ha tisdagsmys till DH, me like!

Look of today


Tröja - H&M
Leggins -  Lindex
Keps -  Ed hardy ♥

Va händer annars ikväll för eran del? Blir det också mys till DH på femman kanske?

Tävling

Jag är med och tävlar hos JLlicious om smycken (klocka) från Aldora.se
Den som vinner får själv välja färg på klockan, var med du också!
 


Som en sumo på jobbet ;)

Hej sötisar! Hur mår ni idag? Jag mår bra förutom att det är svinkallt i butiken på jobbet o måste sitta med dubbla tröjor.. Känner mig lite som en sumobrottare med alla kläder, haha!
Tyvärr har jag ingen kamera med mig idag, annars hade jag självklart bjussat på en bild  

Lite såhär känner jag mig idag, hehe! Rätt skön bild ändå  
   
(Bild lånad från google)

Godnatt från soffan


Maria säger här med godnatt från soffan

Sov gott o dröm sött ♥

.

Men heeeeeeeeej!

Var iväg på sportlife o skulle träna med Johan nyss, men det blev inte alls mycket träning för min del. Jag fick plötsligt ont i hjärtat, o då förbjöd Johan mig att fortsätta träna! Han sa att om man har haft ont i halsen eller varit sjuk o får ont i hjärtat sådär som jag fick och fortsätter träna kan man i värsta fall dö... Å det ville ju varken jag eller han, så jag fick snällt stå vid sidan o vara första tröj o mobil hållare under tiden Johan fortsatte med träningen.

Ne nu kurrar magen, får nog bli en toast eller två! 
So loong darlings!


Gubbar :)

Sitter fortfarande på jobbet o häckar.. Men nu är det mindre än en timma kvar tills man får åka hemåt, inte helt fel det  Jag sitter här bakom kassan o suktar efter jordgubbar med grädde/glass. Har gjort det hela dagen o kanske ska jag köpa mig en enoooorm glassbytta & en massa jordgubbar att mumsa på till kvällen  Yummii!
För mig blir det isåfall de första gubbarna för året!

Har ni ätit era första gubbar ännu?

Måndag 19e april 2010

GOD MORGON!!!

Vilken härlig måndag, solen skiner över Göteborg o jag är tillbaka på jobbet, kan det bli bättre??
Svaret är: JAAA det kan bli bättre, om jag hade vunnit massa miljoner på lotto, om jag hade varit ledig från jobbet ett tag o bara fikat o shoppat med mina kära vänner, om jag fick komma iväg utomlands med min goding. Det finns väldigt många om här känner jag!  hehe

Som ni förstår finns det mycket som skulle kunna göra dagen lite bättre men nu ska jag inte klaga över det, för i dessa tider ska jag vara glad över att jag ens har ett jobb att gå till (även om det hade varit gött o vara ledig någon dag i veckan)  

Vad ska ni hitta på denna måndag?


Ville bara ..

.. säga god natt och önska er en riktig godnatt sömn! Nu ska nämligen jag gå o slänga huvudet på kudden. Jag ska ju upp tidigt imorgon bitti, närmare 05.50! Suck..

Sov gott allihopa!

Underbar ridtur

Hej igen allesammans!

Hur har dagen varit? Jag hade en underbar tur i skogen med mitt lilla troll till häst och vi fick även sällskap av Ulrika med Teitur! Det var riktigt härligt att komma ut en sväng i skogen o bara lulla



Mitt lilla troll var riktigt trött efter turen i skogen, inte konstigt iof eftersom han har stått i stort sätt hela vintern..

Stallet

Har "hjäpt" klart så gott jag kan med byggandet och nu bär det av till stallet för en härlig ridtur i skogen!


Söndag 18e april 2010

God morgon alla söta! Hoppas ni hade en underbar dag/kväll igår. Jag själv har nu haft en otroligt lugn helg o har kommit i säng tidigt. Första helgen på länge som jag faktiskt känner mig riktigt utvilad o nästan taggad till att komma tillbaka till jobbet imorgon måndag!

Men nu ska jag bege mig ut för att hjälpa min käraste o hans pappa att lägga på en duk till deras bygge för att kanske underlätta lite för dom i blåsten!

Hörs sen! Pusselipuss!

Natti natti

Då har Lina åkt hem, Johan gått tills sängs o tagit en "powernap" (som antagligen varar hela natten så nu sitter jag ensam i soffan, o efter att ha kollat igenom i stort sätt alla mina bilder på datorn har jag konstaterat att det finns extremt många fula, roliga, sjuka, söta, you name it bilder på mig o många andra, haha! Det är nog sant det dom säger, en bild säger mer än tusen ord






Det här är bara några av alla bilder, haha! Man måste ju även bjuda på lite fula bilder

Nu är det dax för sängen! Sov gott alla söta, hörs imon ♥


Fullt ös hela dagen

Hallåååå!
Ledsen för extremt dåligt bloggande idag. Jag har haft fullt upp i stort sätt hela dagen med storstädning i min lilla stuga hos föräldrarna, varit i stallet o pysslat om min lilla Mökkwi, har även varit med min kära vän Lina o försökt hjälpa henne välja ut kläder som hon skulle behålla och även kläder hon skulle slänga eller sälja på tradera. Det hela slutade med att hon inte kunde hitta något plagg att sälja men hittade istället kläder hon faktiskt kunde tänka sig att använda
Nu sitter jag äntligen i soffan igen o ska möla popcorn och titta på biggest loser, Lina kommer hit om en stund med!

Hej så länge! Kramis

Uppe med tuppen

God morgon bloggen!

Idag var jag verkligen uppe med tuppen, vaknade halv 8 och var sjukt pigg! Inte så konstigt kanske med tanke på att jag somna redan vid tio tiden igår kväll. Fattar ni? Lägga sig klockan tio på en fredag. Det är illa, hehe 

Har hunnit med en hel del sedan jag gick upp, plockat ur diskmaskinen, hängt upp tvätten och plockat undan massa kläder som låg övarallt i huset. Känner mig faktiskt riktigt duktig, en applåd till mig  


Känner mig fortfarande hyfsat pigg trots den tidiga uppstigningen ur sängen!

Ne nu ska jag måla naglarna o därefter fortsätta springa runt i huset och städa lite grann. Ha en fin morgon så hörs vi senare! Hug


Tillökning i garderoben




Har har vi innehållet av mina efterlängtade påsar!
Två klänningar, från nelly och bubbleroom. Den blommiga blir fin att ha på sig nu i vår! Jag gillart  


Hemleverans


Titta vad jag hittade i brevlådan när jag kom hem till mina föräldrar! Två påsar till mig?? Undra vad dom kan innehålla, hehe


Fredag idag :)

Hallå hallå!

Det är väl ingen som har missat att det är fredag idag?  
Kan lova er att jag absolut inte har missat det, jag har nämligen längtat efter denna dagen sedan måndags morgon och äntligen är den här!  Idag har jag inga speciella planer inför kvällen, tar dagen som den kommer helt enkelt. Vad jag vet so far om vad som kommer hända denna fredag är iallafall att jag ska hem direkt efter jobbet för att hämta grillen, lämna av den hos päronen. Och förhoppningsvis har jag fått mina skattepapper och ett annat kul brev från posten, hehe! Därefter blir det stallet en jätte snabbis o sen hem för dusch o soffan  

Nu är det dax att vika ännu mer kläder o fördriva tiden lite, hörs senare! Kramis ♥


Spökar?

Hej alla godisar!

Jag tror att det spökar hemma i huset.. Ända sen vi kollade på Paranormal activity, hemma tillsammans med Malin o Chrille (Malin var btw livrädd i stort sätt hela filmen)  har både ja o Johan tyckt oss se konstiga saker, typ skuggor som snabbt svischar förbi i vardagsrummet när vi ligger i sängen i sovrummet.. Och igår gjorde Johan kaffe lagom tills jag kom hem från jobbet. Imorse på väg till jobbet kom vi på det att fan vi har inte stängt av kaffebryggaren. Johan vänder tillbaka hem o kollar, då är den avstängd!! Spooooky..



Har ni sett den?

Längtar efter ..

.. att få åka iväg utomlands med min bejbi ♥
Vi har bestämt oss för att ta en resa till Thailand i december tillsammans med Malin & Christer. Ingenting är bokat ännu, men jag lääntgar som tusan!





Thailand 2007


GB GLASS

Blev galet sugen på en piggelin nu.. Hmm, kanske ska svänga in på nån mack efter jobbet o köpa?
Piggelin är ju kanske inte direkt det bästa för min hals just nu, men är man sugen på glass en solig dag som denna så får man allt unna sig en trots halsont  



Vilken glass är du?


Är jag så blek??

Hallå i skogen!

Hur har ni det ute i vida världen? Själv sitter man på jobbet o längtar hem! Buhu..
 
Fick höra imorse av min älskade att: "haha va brun du är då" (han menade alltså att jag såg ruskigt blek ut) o jag tänkte för mig själv, jaha tack för den, haha!  
När jag varit på jobbet i ungefär fyrtio minuter kommer Pauli fram o säger: "Fan Maria, du ser äna trött ut, är du trött eller? Du ser även lite blek ut" Gaah, tack ännu en gång tänkte jag!
Jag mår ju faktiskt inte helt hundra o har inte gjort det på ett par dagar nu. Kanske borde jag åka hem o bara ligga på soffan o vila upp mig?! Ååhh, vad gött det hade vart!

Aja snart är det lunchdax för min del o jag undrar vad jag ska slänga i mig för fettiskäk idag? Kanske kan det bli Donken?
Trevlig lunch allesammans !


Hemma snabbt


Trött Maria nyss hemkommen från jobbet!

Ska alldeles strax palla mig hem till mina päron för att få i mig lite käk och därefter är det däckbyten på bilen som gäller, kul...

Och till er som undra vad mitt paket innehöll.


Min stalldagbok som verkligen behövs till stallet för att komma ihåg saker.. Kan vara lite glömsk ibland  Roligare än så var det inte, hehe!

Hörs senare! Kram lovers

Sängen är efterlängtad..

God morgon bloggen! Sorry att jag inte visade upp för er nyfikna vad som fanns i paketet igår  men jag hade en hel kväll på soffan med massa tv tittande och jag hann lixom bara med att skriva ett sista inlägg innan det var dax för sängen.
Sen var jag också sjukt trött hela kvällen o lyssna på det här, jag höll på att somna till DH, vilket inte hör till vanligheten!

Nu sitter jag återigen på jobbet och fan va dålig jag känner mig. Halsen gör ondare än igår (hostar som en dåre), näsan är igentäppt och mina ögon rinner plus att jag har lock för öronen, buhu.. Känner nu att jag egentligen borde stannat hemma idag, men det känns så jävla dumt med tanke på att jag även var sjuk i förra veckan! Så typsikt, förra veckan var jag hemma med magont & illamående och nu kommer halsen o fan hans moster! Det hade varit bättre om allt kunden kommit på samma gång så man slipper vara borta från jobbet lite då o då..

Vill nog faktiskt inget hellre idag än att komma hem o slänga mig på sängen med en stor kopp te o vila min hals, men det blir tyvärr inget med det eftersom jag ska hem till mor & far på middag och därefter ska min underbaring till pappa hjälpa mig att byta däck på min bil!
♥ till dig pappsen!

Ska nu fortsätta att sitta ner stolen o tycka synd om mig själv här bakom kassan..  
Hoppas iallafall att ni andra mår kanon! Ha det underbart, så hörs vi sen ♥

God natt

Passar på att skriva DH pausen. Jag ska nämligen gå o slänga huvudet på kudden direkt efteråt!
God natt o sov gott.
Hörs imorgon! Kramar ♥


Post

Hemma nu efter att ha varit hos mina kära föräldrar och i stallet.
Fick hem ett paket idag! Kanske inte världens roliagaste men jag behövde den verkligen till stallet o annat.


Vad kan det vara?!? Hahaha

Ne, nu är det dax för en dusch! Hörs sen

På jakt

Hej, hej hemskt mycket hej! 

Är äntligen klar med den gigantiska högen av kläder som låg på två vagnar och behövde en hyllplats! Gött o att få bort det från klädavdelningen  

Nu till något helt annat.
Johan o hans pappa började lite smått i helgen att bygga på balkongen till huset o jag bara läntar tills det blir klart. Kommer att ha morgonsol där och är det inte underbart o kunna sitta ute med solen i ansiktet o avnjuta en god kopp kaffe? Jag gillar´t iaf Så just nu är jag på jakt efter trädgårdmöbler, är det någon som har tips på vart man kan köpa snygga utemöbler till hyfsat pris? Ni får gärna bombadera mig med förslag!!

KRAAAM så länge! ♥


Tisdag 13 april 2010

God morgon raringar! Har ni sovit gott? Jag sov som en prinsessa  Både jag o Johan var helt slut igår och vi gick därför o la oss tidigt, redan vid tio tiden. Det var riktigt skönt att komma i säng  i tid för en gångs skull, annars blir det att man är upp till typ halv tolv, iof (oftast när vi spelar poker eller CS)  Åååh nu blev jag sugen på att spela CS ju, typiskt att man måste vara på jobbet.. Hehe!

Hursom, idag är det ju tisdag och det innebär att det kommer massa bra på tv ikväll!
 Får se om jag o Lina hinner träffas idag, med tanke på hur mycket hon har att plugga innan hon drar iväg till Mallis i början på maj. Den gottegrisen, jag vill ocksåå till Mallis!!

Ni vet högen med kläder jag prata om igår, den stirrar på mig! Känns som att jag måste ta itu med den.. Uppdaterar er mer sen! Thing


Ny duschad



Är ny duschad och sitter nu o kollar på greys anatomy. Funderar också på vad man ska äta, känner att magen börjar kurra lite lätt.

Har ni några ideér på vad jag kan äta?


Måndag igen

Hej alla söta! Då var det måndag igen. Suck! Det känns ju väldigt tråkigt att behöva vara inne o jobba när det är underbart väder ute, men det är bara att stå ut. Jag slutar ju om fyra timmar plus att jag är ledig från hästen så inget mockande för min del idag. Härligt  
Då hinner jag allt sitta ute i solen o gotta mig en stund efter jobbet innan solen går ner!

Jag har egentligen inte tid att sitta här o blogga för jag har en hel hög med kläder som ska placeras ut på hyllorna o få lagerplatser. Jag känner mig dock inte jätte taggad till att börja med det...

 Ni får iallafall ha en underbar dag i vårsolen så hörs vi när jag kommer hem. Kram ♥

Filmtajm

Hej allihopa! Shiit va kul, blev nyss en av de valda till veckans blogg  Jösses, hur kul är inte det!? Väntar bara på ett mejl nu så då jäklar, hihi!

Nu sitter jag med röva i soffan (som vanligt) o väntar på att dippen till chipsen ska bli klar, sen vid klockan nio är det filmtajm med 50 first dates på 3an men först ska ni få lite bilder från när jag var i stallet tidagare idag.

Mökkan ♥


Var tvungen att ta en kiss paus innan vi kunde gå vidare in till stallet.


Fick bort en hel del päls. Man kan nästan tro att det ligger en golvmopp på golvet. (Hundrasen). Den där lurviga hundrasen som jag inte kommer på vad den heter.

Nu är det dax att hämta dippen och göra sig redo för mys i soffan. Ha en underbar kväll tillsammans med familj vänner eller liknande. Kram

Hem till föräldrarna

Om fem minuter åker jag, Johan o Alissa hem till mina föräldrar som bjuder på mat. Yummy! Ska bli otroligt gott, är grymt hungirg nämligen. haha!

Vad har ni haft för idag?
 Det har ju varit världens underbaraste väder ute  Me like!

Ne kände nu att det är bäst att åka om vi ska hinna.
Bloggar mer sen! Pusssas ♥

Grillningen igår

Hallon ballon!

Hur var eran lördag? Min var kanoon. Hade besök av Malin o Christer för att göra ett försök av första grillningen för i år o köttet blev utsökt  Hela middagen var jätte god, med det grillade köttet, tzatsiki, sallad och potatisgratäng. Mums! Tyvärr lyste solen med sin frånvaro under tiden vi var ute o grilla, men det var bara till att klä på sig lite varmare kläder o gilla läget. Jag mena, det är något speciellt med första grillningen för året



Busfröt Alissa håller pappas glas.



Hjärtat matchar snyggt med sin sportlife tröja o tofflor



Vi fick några minuter sol lagom till det att vi skulle gå in o äta. Typsikt!

-

Me today


Syns lite dåligt på bilderna men mina leggins är så sjukt nice


Oversize tröja
 - Vila
Linne - Bikbok
Leggins - Lindex

Lördag 10e april 2010

God morgon i solen! ♥

Idag har jag varit uppe med tuppen, nja inte riktigt men var uppe vid nio tiden o begav ut i solen med kaffe i ena handen och en cigg i den andra. Aaah det är härligt, man blir så mkt gladare när det är fint väder ute

Igår var jag på promenix med min vän Lina o vi hann tyvärr inte ut innan solen gick ner, men det var ändå härligt att gå en sväng o bara tjöta om allt mellan himmel o jord. Lina berätta också att hon hade haft en otroligt sjuk dröm, shiiit har aldrig hört någon sjukare dröm.
Visst kan drömmar vara rätt störda o så, men den här va verkligen grotesk! Haha, hon kommer nog få en pik eller två varje gång jag möter henne


Igår på våran promenad i mörkret, (ölen skulle tydligen med)



Texas fick också följa med på våran kvällspromenad. 

Ska fixa lite mer här hemma o sen iväg till stallet för o mocka två boxar.
Hörs när jag kommer hem igen. Ha en asbra dag i den underbara solen ♥

Home

Hemma nu efter att ha varit o hämtat Alissa o hennes kompis Julia som ska sova över här till imorgon. Kul för Alissa att ha med en kompis som hon kan leka med medans jag o Johan sitter som två osociala nötter framför varsin dator  Jag bloggar, han läser aftonbladet. Haha! Väntar nu på att ugnen ska bli varm så vi kan äta mumsiga pommes med kebab o vitlökssås, yummy yummy.

Efter maten ska jag röra mig mot Olofstorp för att träffa min kära vän o ta en promenad, får ju passa på så länge solen är uppe  

Bloggar mera när jag kommer hem igen o bjuder kanske även på en bild eller två!
Hej så länge ♥

Det går för fort


Dumma mig! Har missat deras program nästan varje torsdag nu.

Jag kollade på första avsnittet och gillade som tusan. Men så har det bara blivit att jag missat bella&tyra show de senaste gångerna. Dagarna går alldeles för fort, man hinner lixom inte med någonting från det att man kommer hem från jobbet.
Jag hinner knappt med att träffa min fina Lina på tisdagar längre.. Vilket är jätte tråkigt.. Känns som att det måste bli ändring på detta, eller vad tycker du Lina?


In your face

Mohahah, jag var inne på facebook nyss o bläddra igenom typ alls facebook sidor (så mkt hade jag att göra på jobbet just då)  å när jag bläddra kom jag in på satmarans sida. Hon hade tisdagen 6e april uppdaterat sin status med . . .
Allt jag kan säga är in your face bitch! Så jävla rätt åt dig!!! HÄRLIGT  Snacka om hat mot denna person. Yeye, hon kan dra åt pipsvängen för att uttrycka mig milt.

Aah, mår mkt bättre nu när jag fått skriva av mig lite agg mot aa ni vet, haha!
Men vad har ni för denna underbara fredag som bjuder på härligt väder?

Back at work

Hello!
I´m back at work.. Men fortfarnde inte helt bra, kände mig hyfsat pigg igår men så vaknar man med världens halsont. Jätte kul, NOT!
Nu sitter jag på jobbet o knaprar massa halstabletter för döva halsontet! Jag får hoppas att det blir bättre under dagen om inte annat så hoppas jag verkligen att det gått över tills imorgon då vi får besök av bästaste Malin o Christer

Nu ska jag vika kläder. Vi hörs senare! PUSSS!

Dator urbalans

Puuuh, min dator balla ur nyss. När man skrev på tangenterna poppa det upp siffror där det egentligen skulle varit bokstäver. Men, som tur är har man har världens bästa pojkvän som egentligen är en liten datanörd  
Han är bäst!

¨
Jag o Johan i somras ♥


Väntar


Väntar på att installationen av The sims 2 ska bli klar IGEN!

Jag installerade det igår ikväll men så fungerade det inte o jag blev tokig, det ledde till att jag börja trycka på alla knappar samtidigt på tangentbordet, vilket resulterade i att spelet krascha. Ooopsi!  Nu ger jag det ett nytt försök o håller tummarna för att det ska fungera.

Finns det några mer sims nördar än jag som gillar Sims 2 bättre än 3?

8e april 2010

Good morning sunshines ♥ Har ni sovit gott? Jag har sovit otroligt skönt, slapp vakna mitt i natten av behöva springa på toaletten. Dock känner jag fortfarande lite värk i magen och en bultande huvudvärk!



Blev väckt nyss av ett sms från Johan!

Gaaah, jag som sov så gött.
Jaja nu när jag väl är vaken kanske man borde äta lite frukost o ta en huvudvärks tablett mot den extremt bultande huvudvärken. Hörs om ett tag.

The sims 2


Fick tillbaka mitt The sims 2 idag som har varit på vift ett bra tag nu!
Kände att jag behövde det nu när man ligger hemma o är sjuk. Så man har något att fördriva dagarna med

Nu ska jag lägga mig o sova tänkte jag! Vi hörs imorgon när jag vaknat. Natti natti ♥


Lite mer bilder från lördagen

Tänkte uppdatera er med lite bilder från lördagen hos Andreas, sist blev det ju bara ett litet klipp  







Såhär trött va min älskling dagen efter  Naaaw, gooooding ♥

Sjukling

God morgon allihopa! Hur mår ni? Jag själv mår kasst, vaknade inatt av magont och tillbringat halva natten halvsovandes på toaletten, så idag är jag hemma från jobbet. Börjar faktiskt känna mig lite bättre, o jag slipper springa fram o tillbaka till toan nu iallafall, haha. Peppar peppar!  
Men magen lär väl iof säga ifrån när jag väl fått i mig lite mat, o då lär jag få springa igen. Men får se det positiva att jag iallafall mår "bra" än så länge!

 Nu ska jag äta lite frulle o hoppas på att magen håller! Ha en fin dag! Kraaam

Yes, yes yeeees!!

Lyckan är total!!!  Fy faaan va hääärligt, jag är så jäkla gla nu!! Ni kanske förstår att det var ett positivt samtal jag fick strax efter elva tiden. Finns bara en sak att säga, FRI som en fågel!! I LOVE IT! ♥
Firar med middag ikväll.
Vi hörs sen, pusssar o kramar! ♥

Dagen D..

Mindre än 30 minuter tills jag får ett samtal. Och jag hoppas innerligt att det är ett positivt samtal! Håller tummarna så hårt att jag snart spricker!! Skakar o fryser av ren nervositet i väntan på beskedet.. Puuuh!
Jag kan tyvärr inte gå in mer på vad det hela handlar om, men jag återkommer senare när jag fått beskedet!
Ha en bra dag!


6e april 2010

God morgon bloggen! Hur mår ni alla? Jag mår okej, är otroligt trött och är inte ett dugg taggad till att jobba från sju till fyra. Men vad gör man, det är ju så livet ser ut nu. Gå upp tidigt som fasen på morgonen för att åka till jobbet, därefter till stallet, hemåt, äta lite, sova och sedan upp o jobba igen! Sen är det inte heller världens mest efterlängtade dag precis...
Men jag ska gå upp o ta en kaffe o snacka lite skit med Anders o Pauli en stund nu. Hörs lite senare!
Kram

Video från lördagen :)

Malin & "Ullared" sjunger singstar hemma hos Andreas! Haha


Solsidan


Har precis kollat på två avsnitt av solsidan. Herregud, vilket härligt program!
 Vad tycker ni om det?

Slaaaaaapp


Jag, inte pigg direkt!


Har nu vaknat hyfsat till liv efter gårdagens bravader. Var nämligen iväg på fest efter en underbar middag hos Aila (Johans mamma) Vid halv 6 tiden somnade jag en kort stund men vaknade igen vid halv 9. Var hemma hos mig o Johan vid ett och klämde då i oss en flötig pizza, yummy! Efter pizzan va vi snabbt uppe i vardagsrummet o la oss på soffan med ett stort mysigt täcke o Biggest Loser

New






Åker iväg på middag hos johans mamma nu. Ha en underbar kväll så hör vi imon!
Ciao

3 april 2010

Hemma igen efter en kort biltur till backaplan. Tanken var från början att jag skulle in på naturnära snabbt o köpa hoof aid till hästen och därefter till sytembolaget för o köpa lite vin. Men på vägen dit hör jag hur klädaffärerna ropar mig, "Maria kom in o köp oss, vi vill hänga i din garderob". Hur säger man nej till det!?! Resultatet blev att jag kom hem med lite mer än en hoof aid flaska. Nämligen två påsar också.



Visar senare vad jag köpt. Nu kallar stallet!
Pusss


Hopp om våren



Hittade några små söta som stack upp bland all löv utanför jobbet och när man väl ser de första blommorna får man hopp om att det snart, väldigt snart är vår på riktigt! 

Nu ska jag åka iväg o handla lite till pålle.
Ha en kanoooon dag i solen! Hörs senare, kraaam!

Har gjort massor idag

Först och främst har jag varit stallet o ridit en kort sväng i skogen med Petra o grimnir. Trevligt trevligt, alltid roliagre när man har sällskap
Har varit hemma hos föräldrarna o tvättat min stackars bil som var såå smutsig, men nu är den ren o fin!
Väl hemma satte jag igång med städning i köket o hallen.
Därefter klämde jag i mig mumsiga pannkakor med grädde o jordgubbssylt, mums!


M står för Maria  

 

Mökkan ♥


Halvdöd på soffan

God morgon alla sköna! Nu ligger jag halv död på soffan, känner mig helt färdig. Och ändå gjorde jag inget ansträngande igår mer att sitta i Lerum o va social med mina vänner. Nykter dessutom



Den bästa hemma klädseln är helt klart den lilla blå och ett par leggins vilket är precis det jag har på mig nu.

Nä nu ska jag ta o ringa ett eller två samtal o se om det är någon som är sugen på att följa med ut o rida. Ha en bra dag. Vi hörs sen! ♥

1 april 2010

Hej hej allihopa!
Vaknade imorse o kände mig rätt pigg o glad, tills för en stund sedan då allt börja strula o jobba sig.

Det börjar med att datorn bara helt plötsligt lägger av och man kan inte göra någonting med den, det gick knappt att stänga av den manuellt.
Till råga på allt, kommer det såklart en miljon människor som ska ha hjälp samtidigt och en miljon som ställer sig så att det blir en lååång kö fram till mig i kassan som inte har en fungerande dator och måste skriva all skit för hand! Gaaaah, det vänder fort med humöret kan jag säga.

Nu ska jag ta en dricka o "coola" ner mig lite, ha en fin torsdag ♥

RSS 2.0