Mot Tuve!

Jerry kommer strax hit o hämtar mig o Johan. Snäll som han är så kör han oss till Tuve där vi som sagt ska fira nyår! Det blir nog inte så sent där eftersom Malin & Christer nyss fått ett litet tillskott i familjen som fortfarande ligger på sjukhuset så vill dom nog vara pigga rätt tidigt imorgon för att hälsa på den lilla krabaten! Vilket är helt förståeligt! :)

Ha en fantastiskt kväll o gott nytt år på er alla, stoooor kram till er! ♥


A bad picture i know!

Skål!

Vi har tjuvstartat med ett glas vin innan vi åker till Tuve för middag o trevligt sällskap! :)
Skål på er!


Jävla ögonfrans..

Min ena lösögonfrans sitter fel så den sticker mig i ögat på ett konstigt sätt och det är jätte irriterande. Har flyttat den flera gånger men det blir aldrig bra så nu får den fan sitta där den sitter..


31a December 2010

God morgon , god morgon!

Idag är det den 31a december och det vet väl alla vad det betyder!? Nyårsafton!! Vad har ni för planer? Blir det massa party med goda drinkar eller blir det lugnt? Jag själv vet fortfarande inte vad jag ska göra. Tanken är nog att vi åker till Malin och Christer för lite god middag o vin men inget är bokat ännu! Johan sitter o snackar med Chrille nu så vi får se vad dom bestämmer :)

Ne hörrni, nu ska jag fixa mina naglar o ikväll åker nog lösögonfransar på för första gången så jag ska fixa lite med det! Vi hörs av senare, ciaooo så länge!


Torsdagkväll

Jag har spelat nån timma på pokerstars och vann hela 27 dollar sen minus 16 dollar, inte illa.. Haha
Har även ätit en utav jordens godaste glassar nämligen Ben & Jerrys cookie dought. Smarrigt!

Nu blir det lite mys i soffan o sen sängen för jag är rätt trött efter fyra dagars arbete. Kram på er! ♥
Btw, det är nyår imon. Helt sjukt!


30e December 2010

God morgon!

Ska börja med att gratta Malin o Christer som blev stolta föräldrar till en liten pojke i tisdags!! Stort grattis till er o lycka till med allt :)  I övrigt mår jag bra och blev väldigt glad igår av en anledning som jag inte kan berätta men det är riktigt spännande! Jag berättar mer så fort jag kan, jag lovar!

Förresten, det är fan nyår imon o jag har ingen aning om vad jag ska göra eller ha på mig.
Gaaah fick lite smått panik nu.. :(


Stolta föräldrarna Malin och hennes Chrille

Guldfynd by Kenza

I allum igår fick jag äntligen köpt mig en ring från Kenzas kollektion på guldfynd. Det var många fina men jag fastnade extra mycket för en ormring! Det var även 25 procent på allt i glasskåpet så det var as bra :)

Nu blir film mys! Ha en fortsatt trevlig kväll!




29e December 2010

God morgon!

Hur mår ni? Jag mår sådär faktiskt. Dels för att jag måste jobba dessa mellandagar (vilket är skit tråkigt när alla andra är lediga) o dels för att mitt huvud känns tungt o jag är jätte trött! Filmen igår var inte slut fören vid 00.30 o det är sent om man ska upp igen klockan 06.00 ..


Hello rufsigt hår ..

Pirates of the caribbean maraton!

Vi har ett pirates of the caribbean maraton jag o Johan. Vi började kolla på ettan i söndags , tvåan gick på tv igår och idag sitter vi bänkade för att se trean. Såg nyss också att det kommer en fyra någon gång under 2011!


Off to Allum!

Ska alldeles strax knyta på mig mina converse, (ja, jag vet att det är vinter!) ta på mig jacka o halsduk för att bege mig mot Partille o allum där jag ska möta upp min fina Sarah för en fika o kanske lite shopping om min plånbok tillåter! ;)

Ha en go eftermiddag! Pusss ♥


Ny garderob tack!

Jag sitter o väntar ut den sista timman här på jobbet genom att fundera ut vad jag ska ha för outfit under nyårskvällen. Jag har lixom nada fina kläder hemma som passar till nyårsfirande.. Gaaaaah, jag vill ha en nya garderob !! Eller allra helst vill jag ha en stooooor walking closet med massa nya, fina kläder. NU TACK!!


28e December 2010

Jag var nära på att dö imorse... Ne inte riktigt men det var nära att jag var med i en krok på marieholmsleden på väg till jobbet! Puuuuh, det var inte långt ifrån att jag smällde in i bilen framför mig ..

Hej på er förresten!
 

Ser inte ut att vara så nära här men jag var tvungen att backa för att bilen framför skulle kunna vända sig!

ZOUL

De leggings som jag köpte på MQ igår är fina men dom är dock lite för stora i knäna. Johan kom med ett bra förslaget, han tyckte att jag skulle äta mera så att dom sitter bättre! Det lät inte helt fel, haha..


Försökte ta bra bilder men det gick ju fan inte...


Mata djuren

Jag slutar om en halv timma och då ska jag hem till mina föräldrar o mata våra tre katter som säkert är ganska hungriga..

Mina kära päron är nämligen iväg på semester på kanarieöarna i en vecka o som den snälla dottern jag är tar jag hand om dom :)



Två av katterna!

27e December 2010

God dagens finingar!

Sorry att jag inte la upp bild på mina leggings igår men jag var så jäkla trött att jag varken orka eller hade lust att fota dom! Ska försöka göra det senare istället.

Jaha, vad har ni för er annars denna måndags? Jag själv är på jobbet, lagoooom kul !!!  :( Men det är bara att bita ihop eftersom jag verkligen vet att jag behöver pengarna! Ne men om jag skulle ta tag i en del av alla varor som kom idag istället för att häcka framför datorn..

Ciaooo så länge!


26e December 2010

Hej på er!

Skrev ett inlägg imorse som skulle publiceras men såg nu när jag logga in att det inte fungerade.. Typiskt!

Vi har iallafall varit på ett kaffe besök hos Johans mamma där vi släppte av Alissa som ska sova över. Vi svängde på vägen hem in en snabbis på backaplan för att kolla in mellandagsreorna som är nu men faaaaan vad folk det var där!
Jag fick iallafall köpt mig ett par leggings från MQ innan vi köpte pizza på hemvägen.

Jag visar er leggingsen sen! Nu ska jag kolla lite när Johan tränar på sitt nya fitness spel på xbox 360 kinect! :)


Ett fint armband som Johan har gjort till mig från Alissas pärlor! Naaaaww ;)

Natti

Jag har slappat hela dagen i soffan med massa film tittande. Just nu kollar jag på natt på museet! Bra film de där ;) Fast jag orkar nog inte kolla klart, det är ju en massa reklam hela tiden, dessutom börjar jag känna att  mina ögonlock hänger allt mer..

Ne hörrni, jag tror nog jag ska lägga mig brevid hjärtat i sängen nu istället. Sov gott ♥


Coca Cola

Jag, Johan och Alissa har precis myst i soffan till filmen Narnia, skumtomtar och coca cola på glasflaska!
Hur kommer det sig att det är så mycket godare med glasflaska än plastflaska?


25e December 2010

God fortsättning på er!

Jag hann inte blogga igår eller jag hann inte sitta vid datorn över huvudtaget! Hoppas iallafall ni alla hade en bra jul med era nära o kära. Jag hade lyxen att få äta julmat två gånger igår, först var Johans familj här o sen vid fyra tiden hämtade min bror mig för att åka hem till mina föräldrar o få ännu mera mat! Myys! :)

Nu sitter jag i soffan med mina mysiga julstrumpor (som jag glömde ha på mig igår..) samtidigt som jag väntar på svar från en tjej i stallet. .


Spider

Jag va nära på att gå in i en spindel som kom krypandes i sin tråd från taket nyss!
 
Nu är det bara 45 minuter kvar sen är jag ledig! :) Yeeey
 

23e December 2010

Godmorgon!

Idag är det dan före dopparedan, alltså bara 1 dag kvar till julafton. Herregud, var har detta året tagit vägen egentligen?! Det har gått så otroligt fort!


Jag som tomte förra året! ;)

Vill tillbaka till värmen!

Usch jag är så trött på denna kyla och det underlättar ju inte när man hör hur alla ska åka iväg till Thailand eller likande inom de närmsta dagarna! Gaaah, jag vill med till Thailand (jag vet att jag nyss var iväg men jag vill ändå dit!!)

Ne vet ni vad, jag är rätt trött så under tiden jag borstar tänderna o landar i sängen för att ladda batterierna till sista arbetsdagen innan jul så får ni se lite bilder från min o Johans resa i november! :)

God natt!






Göteborgs hjulet!

På väg till Liseberg i lördags satt jag o Johan i bilen o "bråka" om vad Göteborgs hjulet lyser i för färg på kvällarna.
Jag sa att det lös lila o blått, Johan ville få det till att det var rött o blått men jag hade starka bevis på min sida eftersom jag hade fotat det med mobilen på väg hem från jobbet, haha du hade fel din jävel tänkte jag då! ;)

Men när jag åkte från jobbet igår så upptäcker jag att hjulet nu lyser rött och blått. Faaaaaan, då hade han med rätt ju!!! Attans..



Om sju dagar..

.. blir min kära vän Malin o hennes Chrille föräldrar! :) Åååh det är så spännande!
Det gillar jag! :D


Bild lånad från Malin blogg

21a December 2010

Morgon, morgon!

Hur mår ni idag? Jag fick en illamående attack imorse efter att jag klätt på mig arbetskläderna.
Fick lägga mig på golvet i badrummet ett tag innan den gick över!

Gaaaah! Jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu lagom till jul o allt för det har jag varken lust eller råd med!! :(


En trött och förkyld Maria i lunchrummet nyss..

På väg hem

img_3105 (MMS)

Jag är på väg hem från jobbet nu men vad tror ni jag såklart råkar ut för? Bro öppning på götaälvbron! Vilket typ aldrig händer annars.. :( Vilken bög dag det har varit! Blir nog bättre när jag får träffa mina vänner till sex and the city tittande :D


Jävla skit måndag!

Jag har min sämsta dag på länge!

Det börjar med köer till jobbet, väl på jobbet får jag massa jobbiga grejer att ta hand om. 
Jag skar mig på en jävla kartongbit när jag skulle ställa tillbaka en brandsläckare. Dessutom har jag ont i magen o är på riktigt pisshumör!!

Det blir nog en rolig måndag det här...


20e December 2010

God morgon darlings!

Då var det måndag igen. Känns ju sådär lagom kul men det är skönt att det bara är en fyra dagars vecka med jobb! :)

Dagens planer är att jobba till klockan 16, sen tänkte jag nog våldgästa hemma hos Lina, Sanna är när nämligen på besök i Göteborg till imorgon så det gäller att passa på! Dessutom åker hon till Egypten (GRIS !!) om ett par dagar!

Ne, nu är det snart frukost dax!

Kraaaaam så länge!
 


Mina favorit tjejer! ♥

Ingen rubrik!

Jag dog för en stund sedan. Ne inte riktigt men jag fick jätte ont i magen o känner mig trött o grinig.. Det kom helt från ingenstans! Känns hel skumt..

Ne vet ni vad, nu ska jag ska dö lite mer här i soffan. Kanske kan jag också rota fram något ur skåpen som kan göra mig piggare o gladare? (kanske ostbågar) Hehe..  


SNÖÖÖÖ



Bildregn från igår

Hej hej hallå!

Hur har ni det? Här snöar det o är kallt som tusan. 

Idag har jag o Johan varit grymma, vi har nämligen storstädat huset, (det mesta av det iallafall) skottat en massa snö, sopat av snö från bilen o sen har vi skottat ännu lite snö!

Det är först nu som jag latar mig lite o jdå tänkte jag slänga upp lite bilder från Liseberg igår till er!






Visst är det vackert?! :)




Jurassic park & ostbågar

Vi hade en mysig men kall dag/kväll på Liseberg!
 
Sen vi kom hem har vi köpt oss pizza o nu sitter vi parkerade i soffan och kollar på Jurassic Park 2 på Tv4 Film. Köpte mig även en påse ostbågar när vi var på tappen o den lär nog håller ett tag ;)

Jag lägger upp bilder från Liseberg imorgon.

Trevlig kväll allihopa! ♥


Mot Liseberg

Hej på er!

Jag ska strax hoppa i jackan o halsduken för att åka till Liseberg med min finaste och Alissa! Det är första gången på ungefär fem år som jag är där så det ska bli mycket mysigt :) Och dagen till ära faller det några små flingor mot marken! Det gillar vi ♥


Ursäkta det röriga runt om kring..


Slapp i soffan

Johan köpte lite julklappar tills sina nära o kära på Ikea!
Som den fattiglapp jag är den här månaden har jag bestämt mig att mina nära o kära inte får några klappar i år tyvärr... Får skämma bort dom nästa år istället!

Nu ska jag rota lite i skåpen o se om jag hitta något ätbart (är galet sugen på något men vet inte vad) sen ska jag bara slappa i soffan resten av kvällen!


Vi gör just nu Ikea!

img_0520 (MMS)

Bara så ni vet var jag håller hus ;)


Bruno Mars

Min favorit just nu!

Brun Mars - Grenade! Love it ♥


15e December 2010

Göd Mörning honeys!

Hur mår ni? Jag har ont i halsen o näsan rinner men det är smällar man får ta en dag som denna! Vi har nämligen julfrukost för kunderna i dag mellan 8 - 11, spännande! 

Ho ho ho!


Tomtemössan tyckte jag var ett måste!  

Lucia fika hos Malin & Chrille

Har varit hemma en stund nu efter att först ha hoppat runt på backaplan o letat present till Malin o Christer. Malin har velat ha en sån där t-shirt som det står mamma på sen början av graviditeten och som den grymma vän jag är köpte jag en till henne! ;)

Nu är jag jätte trött o ska slänga mig på sängen! Sov gott ♥


Julgranspynt alá Maria

Jag tyckte det va en smart idé av mig att använda lite handskar som dekoration i granen när glittret och kulorna inte räckte till!

Eller vad tycker ni?


Hur snyggt ?! ;)


13e December 2010

God morgon på er!

Vilken helg det har varit!

Fredagskvällen tillbringade jag i soffan där jag laddade batterierna för att gå upp halv fem på lördagsmorgonen o åka iväg till ullared med hela familjen Jonasson! Mys! ♥ 

Under lördgas kvällen var jag helt slut o somna redan vid halv tio, haha!
 

Familjen Jonasson förra julen! (Shit vad blek pappa är, haha)

Ullared!

img_8745 (MMS)

Vi är på väg hem från Ullared nu och jag är lite lätt besviken för jag såg inte Morgan :P haha.. Mike han e lycklig av all shopping iaf :) Nu hoppas jag att vi svänger in på donken för en snabb lunch! Hörs hemma sen!


Åker iväg på äventyr

img_2290 (MMS)

Klockan är 6 på morgonen o trots det så ger jag tummen upp! Varför? Det berättar jag sen ;) Ciaoo!


Inga russin här inte!

Inga russin i våra lussekatter! :) 

Katterna blev bra, fast jag tycker det kunde varit lite mer safran i! Men men, dom var helt klart godkända för att vara första gången.


Bakar lussekatter

Jag o Johan är i fullgång med att baka lussekatter för första gången ever!
Degen ligger just nu på första jäsningen sen blir det knåda lite o sen lite mer jäsning innan dom åker in i ugnen.

Hoppas dom blir smarriga! :)


Freitag

Hello!

Jag slutar strax o tanken var att jag skulle träna efter jobbet men jag hoppar nog över det för jag börjar känna mig kass i halsen. Vill ju inte att det ska bli sämre..

Ne om jag skulle stänga igen för den här veckan o ta helg?! JAAAA det låter bra :)
Vi hörs senare!

Ciaooo!


9e December 2010

God morgon allesammans!

Har ni sovit gott? Jag sov så jäkla skönt när jag la mig efter halva efterlyst programmet igår. Jag var trött redan klockan sju men kände att det var lite väl tidigt för att lägga sig, hehe..

Jag hade gärna tagit en sovmorgon idag men icke, jobbet kallar som vanligt!


Ett trött troll på jobbet just nu!

Mys hemma!

Hej på er!

Jag satte precis ner röven i soffan med en filt omkring mig o ska snart börja möla i mig lite ostbågar o annat gott till lite tv tittande :) Vad gör ni?



Såhär mysigt har jag det hemma just nu! 


7e December 2010

Morning, morning bloggen!

Jag sitter på jobbet och försöker hjälpa Pauli att hitta en rolig vits till hans kompis som fyller 50 år! Men det går sådär, hittar ingen sida som har bra födelsedagsvitsar.. Vet ni någon? Ge mig gärna tips isåfall!! :)
Fan att det ska vara så svårt..

Ne, men om jag skulle fortsätta leta lite innan jag ska iväg på frukost!

See yaa later dudes!

6e December 2010

God morgon, god morgon!

Har ni haft en bra helg? Min har varit toppen!

Tanken var att vi skulle börja med lite förkrök hos min Lina i fredags och sedan dra ut men vi kände oss inte redo för en kväll på stan så vi stanna hos henne och spela på deras nya xbox 360 kinect till halv fyra!

Vi har ju det spelet hemma också så på lördagen fortsatte jag hoppa runt som en galning. Måste se rätt stört ut utifrån när man står i fönstret o hoppar upp o ner, haha.. Det är så sjuukt kul! :)
På lördag eftermiddag var vi på Texas Longhorn med Calle, där åt vi deras underbara biff fajitas. Det satt fint i magen!


                       

3e December 2010

God dagens bloggen!

Idag är det den underbara fredagen här o det enda som ska göras idag är att jobba klart här o sen är det ledigt i två dagar!! :)

Jag såg förresten när jag åkte till stallet igår en bil som hade parkerat riktigt smart. Jag blev mycket imponerad ;)


SKANSEN KRONAN

Igår var jag på julbord (för första gången i mitt liv) med hela Tools gänget på skansen kronan o det var faktiskt kul trots att jag var nykter (!!) Var hemma vid halv tolv efter att ha kört hem mitt fyllo till kollega :P





Toaletten hade utsikt över Göteborg

1a December 2010

FYYYYY FAAAAAN!!

Jag hade tid med hovslagaren imorse klockan halv åtte o han var en kvart sen. Det var första gången jag träffade honom sedan jag bytt hovslagre o herregud, han var något av det segaste jag mött! Det ska lixom inte ta mer än 1 timma per häst egentligen men det här herren tog två fucking timmar på sig.. Dessutom var mina fötter totalt bortdomnade under hela visitelsen i stallet, gaaaah!

Det är nu som mina fossingar äntligen har börjat tina, (tack gode gud för värmefläkt) o nu kan jag vicka lite lätt på tårna igen. Hallelujah!!!

Hej på er förresten! :)


Händerna är kalla dom med...


RSS 2.0