Ipad!

100129

Tjoho!
Jag undrar vad som hänt med min blogg, den ser helt knäpp ut, allt ligger på helt fel plats och man hittar inte riktigt vart man ska trycka.. Är det bara min som är så!?

Först var det Ipod, sen Iphone och nu lanserar apple Ipad, som i utseendet är ett större syskon till Iphone! Man kan ju inte annat än o tycka om den :) Så nu har jag hittat en kompis som vill flytta hem till mig, jag hör hur den skriker "Köp mig, snälla köp mig " ;)


Ipad från Apple kostar från 499 dollar (den billigaste varianten) vilket är motsvarande 3.700 svenska kronor när den börjar säljas i mars i år!

Gillar den mycket måste jag säga, inte så att jag behöver den, men man vill ha så mycker saker bara för att man ska ha dom! Får nöja mig med min kära bärbara dator hemma som ändå funkar bra :) Blir den kass så kanske det kan bli en Ipad istället :P ÖNSKAR iaf! :D Funderade precis på en sak, ingår tangentbord i priserna? Måste kolla upp det!

Ha nu en kanon fredag så kanske jag återkommer ikväll med lite bloggande! (om jag inte somnar tidigt) 
Puss o kraaam!



Slut i kroppen


Nu har äntligen kunnat slå ner röva för ägna mig lite till att blogga! :)
Det har varit full rulle hela dagen här på jobbet o nu är jag helt slut i kroppen, hade varit gött o komma hem för direkt slänga sig på soffan och bara ligga där o mysa hela kvällen, men inte kan man ligga på latsidan idag inte.. Jag ska ju träna på sportlife ikväll med min personal trainer ;)

I måndags tränade vi armarna, lite i stil med det här, nämligen med hantlar :)


 Ikväll blir det nog att träna magen eller liknande med tanke på hur ont i armarna både jag o Johan hade igår och vi ska ju inte snacka om hur dom känns idag, haha! Liiite otränade kanske ;)
 



Satt på google och kollade massa bilder på träning o sådär, hittade den här söta.


Mitt o Johans framtida barn?? Det ska börjas i tid ;)

Oj, vad tiden flög iväg nu märkte jag! Haha, klockan blev helt plötsligt tre och det är bara en timma kvar på jobbet!! Gött e de :)
Tycker ni att jag kanske ska göra ett sista ryck i butiken innan vi stänger igen för dagen?! Kan ju kanske vika ihop lite byxor för ovanlighetens skull...

Ha en underbar dag! ♥

~ M


Fullt upp!!

100127

Hej bloggen!
Idag har jag haft fullt ös på jobbet hela dagen, så har inte hunnit med att blogga förens nu! Fast hinner inte nu heller egentligen, ska iväg på lunch så får´nog ta o blogga mer senare ikväll eller något! :)

Thing så länge!

~ M

Hemma igen


God kväll gott folk!
Nu är jag hemma igen från vårt besök hos farfar, där det bjöds på smörgåstårta och med kaffe o bulle till "efterrätt" :)


Sonja & farfar öppnar paket


Farfar o min kära mor! (Innan vi ändrade upplösning på kameran!)





Här har vi min topp/tunika jag köpte idag :) Var sådär men vill ändå behålla den! Behöver verkligen nya kläder


En vanlig tunika fast med lite nitar på axlarna (kan man kalla det där för nitar förresten?!)

Ne jag kanske borde återgå till pokerspelandet som jag håller på med undertiden, kan ju säga som så att just nu går det åt helvete..

Sov gott iallafall!

~ M


Farfar 80 år!

Hej igen!

Hoppas att alla haft en bra dag än så länge :)
På lunchen var jag nere på Eriksberg en sväng. Jag var nämligen tvungen att palla mig till apoteket o köpa lite grejer. ;) När jag ändå var iväg så hoppade jag in på Lindex som ligger brevid och hittade ett jätte fint armband med nitar på! Köpte även två toppar/tunikor, har dock bara kunnat ta bild på armbandet för tillfället, så bilderna på topparna kommer upp senare :)


Mitt nyinköpta armband ♥ Gillar mycket! :)

Idag är det ju tisdag och det innebär i vanliga fall att jag har myskväll med Lina, men inte idag, för idag ger vi istället ett STORT GRATTIS till min farfar som fyller 80 år!! :) Så ikväll slår vi ihop hela familjen & åker o hälsar på honom med massa fika och presenter.
Känner mig väldigt dum nu för jag har inte köpt något till honom, kan inte alls komma på något kul att köpa.. Antar att det blir det gamla vanliga, nämligen att man köper en blombukette & någon trisslott!

Som ni förstår har jag torka på indeér, någon som har bra förslag på vad man kan ge sin farfar på hans 80 årsdag så kom gärna med förslag! :)

~ M


Första träningspasset :)

100126

Godemorgon allesammans!
Fyy, imorse var jag som ett lik i sängen.. Hade varken ork eller lust att gå upp för att åka till jobbet.
Jag menar känslan av ligga brevid mitt hjärta på morgonen underlättar ju inte direkt när man ska palla sig upp ur sängen! Kan nog säga att det är det bästa som finns att ha min godbit brevid mig , Love u darling! ♥

Jag trodde helt seriöst att jag skulle bli sen idag med tanke på att jag inte kom iväg hemifrån förens vid 06.27 typ.. Haha, nepp jag stod utanför dörren itid och väntade på Pauli, som såklart var sen!!

Igår tränade jag mitt första pass på sportlife i partille! Jag fick t.om personlig tränare, nämligen min man! :) Vi mjukstarade tydligen igår med att träna armarna, vilket nog aldrig har hänt tidigare, hihi! Men han var så snäll o duktig med mig igår så det var riktigt kul o träna faktiskt! :) Lite läskigt var en övning dock, då jag skulle träna med stång, man skulle ta den mot pannan och upp igen.. Gillar inte riktigt att ha tunga saker över huvudet, men det gick bra eftersom Johan var där o hjälpte mig!
Imorgon blir det ännu mera träning :)

Hörs om ett tag!
Puss o kraaam! ♥

~ M

Gårdagen

100125

God morgon!
Igår blev tydligen Lina min väckarklocka, trodde inte man behövde någon sån när man inte hade en tid o passa men tydligen så skulle jag upp! Redan vid halv elva ;)

Hur som helst, hon frågade om jag kunde tänka mig att ställa upp o spela på deras match men jag sa nej eftersom jag bara hade tränat med dom en gång innan så kändes det inte så bra o va med redan nu.. Så jag tänkte inte mer på de, satte mig o spela lite poker innan jag o Johan skulle palla oss ner till köket för att äta lite frulle vid 11.50, då ringer Lina IGEN! Hon bönar o ber, nej inte riktigt men nästan om att jag ska vara med på matchen som börja kvart i ett.. Liiiite tajt med tid där tänkte ja, men fick vara snäll o ställa upp med att vara bänkvärmare ifall någon back skulle bli skadad, så det blev att slänga i sig en vääldigt snabb macka o rusa till matchen!

I de två sista minuterna stod det 3-5 till bortalaget men med två snabba så lyckades vi få det till lika! :) Himla gött tycker jag! :)
Efter våran match spelade herrarna hemma mot Mölndal som leder serien, tyvärr förlora dom den matchen med 6-7..

Gött nu har klockan slagit 12 och det innebär lunchdax för min del!
Hörs senare!

~ M

Dagen efter är aldrig rolig..

100123

Idag är man inte hundra kan jag lova!
Igår hade vi nämligen besök av bästaste Malin o Chrille :) Vi käkade god tacos och under kvällen lyckades vi hälla i oss ungefär fyra liter rödvin, så ni kan nog förstå om man är lite smått seg idag..
Än så länge har jag inte gjort alls mycket under dagen, började med att vakna vid halv tolv, gick upp o drack lite kaffe och sen var det sängen som gällde en stund igen ;) Har faktiskt varit i stallet med, inte så kul men var ju tvungen att åka dit o mocka åt min lilla pålle..

Nu sitter jag o älsklingen o spelar poker på nätet, vi är ELIT!!! :) Elle ne inte riktigt men kul som bara den e det iaf! :)

Ikväll blir det antagligen lugnt, känner inte alls för att göra något annat än o ligga i soffan, möla massa goda chips o kolla film. VI här nämligen Saw 6 hemma nu på dvd så vi kanske ska ta o kolla på den! :D Får se vad vi hittar på..

Puss o kram

~ M


Fredag :D

100122

Hallon!
Idag blir det nog ett något gladare inlägg än igår!
Nu är det äntligen fredag o då kan man ju inte sura ;) Igår så lovade jag Pauli att jag skulle vara på jobbet i o stå utanför dörren kvart i sju, och visst var jag det men då var SÅKLART han sen, så vi öppnade inte butiken förens några minuter över sju. Ooops!
Det är bara jag o Pauli på jobbet idag och har inte sådär jätte många kunder inne, så vi gick loss på varorna i butiken & var allmänt mongo :)


Här har vi Pauli som testar våra nyinkomna rånarluvor! :)


Jag testar för första gången att ta kort på mig själv genom spegeln, gick la sådär ;)


Pauli med eftermiddagskaffe och utan rånarluva!

So far har det varit en bra fredag, hoppas det håller i sig! :)
~ M

Puuuh ..

100121

Good day allesammans!
Shit, den här dagen började piss.. Vaknade som vanligt 6.10 och ville inget hellre än att ligga kvar i sängen o sova! Kom iallafall till jobbet i hyfsad tid :) öppnar butiken o släpper in en kund, aah skulle jag inte gjort.. Han drev mig till vansinne, han hade tydligen igår beställt en hålsåg som skulle ligga framme vid kassan idag direkt på morgonen! Men inte fanns det någon hålsåg där, ne ne.. Sen ringer Victor som hade beställt varan den skulle tydligen komma med Bring express igår o han säger typ att det är mitt fel att den inte kommit o bla bla.. Jo visst var det jag som tog emot ett paket från bring igår men inte fan kan jag hjälpa att dom har levererat fel paket till oss.. :( Sen har vi se sådär ungefär 5 pall med varor att packa upp o jag har ingen ork överhuvudtaget till det! ORKA...

Nu till något annat..
Ikväll är det ju innebandy med "Linas" lag som jag börjat i :) tråkigt bara att jag antagligen inte kan vara med eftersom hovslagaren ska komma till stallet ikväll mellan 19-20 tiden o sen tar hon ungefär en timme per häst.. Hur kul är det på en skala egentligen?! Så typiskt, jag som faktiskt hade längtat till o träna idag för en gångs skull :/ Varför ska alltig ALLTID hända på samma dagar? Så tröttsamt..
Jaja, så ser iallafall min dag ut, åka till stallet o förhoppningsvis hinna åka till träningen!! Hoppas, hoppas!

Puss o kram
~ M

Biokväll :)

 

Halloj! :)
Ikväll blir det biomys med min älskling! Vi ska nämligen gå o se snabba cash o den ska ju tydligen vara väldigt bra! Så efter jobbet blir det till att stressa hem, för att ta en snabb dusch o göra sig iordning, sen blir det nog inte mycket tid över innan vi får bege oss in mot stan igen, man vill ju vara i tid med så man slipper leta ihjäl sig efter parkeringplatser så man inte blir sen till bion! 
Mys, mys ♥


Joel kinnaman!

Snart är det dax att packa ihop på jobbet o bege sig hemåt!
Ha en bra kväll sötnosar ♥

~ M


Försov mig..

100120

God morgon!
Vad tror ni att jag lyckades göra imorse?! Jo, jag lyckades nämligen försova mig idag.. Jag kommer ihåg att jag hämtade våra telefoner från laddningen när klockan ringde, men sen måste jag trott att jag tryckte på snoozaknappen och somnat om.
Det sjukaste är Johan gör precis samma sak med sin telefon! Så där ligger vi som två utslagna sälar i tron att vi ställt telefonerna på snooze, men icke!

Nu sitter jag här som vanlig i kassan, skriver ett litet inlägg och dricker en kopp kaffe i väntan på att kunder ska komma in.. Har en liten känsla av det här kommer bli en lååång dag på jobbet..

~ M


Från tisdagskvällen

Sitter nu o bläddrar igenom bilderna från min o Linas tisdagskväll på Chez :) Inte många bra bilder där inte.. Men får ju faktiskt ta o bjuda på några ändå ;)


Rödvin med mintchocklad , en grym blandning


Har blivit en favorit att göra ;)


Lina ♥


Tack för en mysig kväll gumman! :)

Ha nu en fortsatt trevlig kväll gott folk o puss på er!
~ M

Nitar :)


Herregud, jag har nog förälskat mig i nitar på allt. När jag satt o KOLLADE lite kläder på nätet hittade jag massa fina leggnis med nitar som jag bara måste ha!
Dessa underbara remmar med nitar på kan hur lätt som helst pimpa upp ett par svarta vanliga pumps!


Ur läckra :)


Den här kan du hänga på dina stövlar, kängor. Ja lite allt möjligt! Är helt kär i dessa! :)

~ M



Snaaark

100119

God morgon gott folk! Hoppas ni haft en bra kväll o sovit gott :)
Det har iaf jag gjort trots knipande magvärk och lite lätt illamående under gårdagskvällen.
Imorse vaknade jag och var förvånansvärt pigg, tills jag satte mig i bilen, då blev jag helt plötsligt jätte trött o ville bara krypa tillbaka ner i sängen & dra täcket över huvudet!
Har ingen lust alls att jobba, vill bara bli av med min magvärk eller iallafall veta vad det är för fel på mig som har ont i magen nästan hela tiden!! :/
Men men..
Får ta mig en liten titt på nätet om det finns några fina kläder som skulle passa bra in i min garderob (det tror jag att det finns) Kläder får en alltid att bli på bättre humör! ;)

~ M

.

Hur mycket har man egentligen gjort i sitt liv?!
Här kommer en lista på vad jag har gjort :) 


Jag har i mitt liv:


(√) Rökt.

(√) Snusat.

( ) Drogat.

(√) Druckit så mycket att jag spytt.

( ) Stulit en bil.

(√) Kysst någon av samma kön.

(√) Varit kär.

(√) Haft sex på offentlig plats.

( ) Snattat.

(√) Blivit påkommen av någon när jag har haft sex.

( ) Blivit arresterad.

( ) Gått på en blind date.

(√) Ljugit för en vän.

(√) Skolkat.

( ) Sett någon död.

(√) Varit utomlands.

(√) Flygit flygplan.

( ) Gått vilse.

( ) Varit nära på att dö/skada dig riktigt illa.

(√) Gråtit dig till sömns.

(√) Sjungit karaoke

( ) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra.

(√) Busringt.

(√) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan.

( ) Skrivit till Jultomten.

(√) Fått ett sugmärke.

( ) Sett solen gå upp med någon du tyckt om.

( ) Grillat på en strand.

(√) Åkt skidor.

( ) Åkt snowboard.

(√) Genomgått en operation.

( ) Varit förälskad i en lärare/tränare.

(√) Legat på rygg och sett molnen flyga förbi.

(√) Gjort en snöängel.

( ) Haft ett sex-party.

(√) Byggt ett sandslott.

(√) Hoppat i en vattenpöl.

(√) Hoppat i en lövhög.

(√) Somnat i skolan/på jobbet.

(√) Använt ett falskt ID.

(√) Rört en orm.

( ) Sovit under stjärnorna.

(√) Blivit missförstådd.

(√) Vunnit i en tävling.

(√) Gått mot rött.

( ) Blivit avstängd från skolan.´

( ) Varit i en bilolycka.

(√) Kört på en annan bilist bakifrån

(√) Haft kramp.

( ) Ätit ett helt glasspaket på en natt.

( ) Gått barfota i leran och pressat leran mellan tårna.

(√) Skrivit ett kärleksbrev

( ) Fått en önskan inslagen.

( ) Haft sex med ett djur.

(√) Smakat torrfoder till ett djur.

( ) Kysst en spegel.

(√) Sjungit i duschen.

(√) Drömt att jag gift mig med någon.

( ) Slickat på en lyktstolpe på vintern.

(√) Pratat i telefon i mer än 4 timmar.

(√) Stannat uppe hela natten.

( ) Inte duschat på en vecka.

( ) Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet.

(√) klättrat i träd.

( ) Blivit puttad i en pool med kläderna på.

(√) Brutit någon kroppsdel.

(√) Fuskat på ett prov.

(√) Sovit naken.

(√) Tatuerat mig.

( ) Hoppat fallskärm

Hur mycket har ni hunnit med so far? :)
Var tvungen att ändra på den här, såg nu att jag kryssat i drogat, vilket jag inte har!

~ M


Dåligt bloggande!

100118

Hallå bloggen!

Jepp, då var man dålig på att blogga igen.. :(
Man kommer in i nån typ av svacka. Ibland kan man skriva flera inlägg om dagen, sen har man en torka på ett par dagar då man inte skriver någonting!
En liten uppdatering från tidigare dagar och helgen! :)

Som ni kanske förstått så är tisdagskvällar min o Linas mysdag, (tidigare var det Sannas med, men hon bor ju i Malmö nu) ! Tråkigt det.. :(
I tisdags var det massa mys på Chez med några glas av husets röda! :) Johan var så gullig o hämtade oss velepellar, först sa vi att det blir nog inte senare än ungefär 21 tiden, eftersom vi skulle upp dagen efter, men tillslut blev klockan halv 22.30, Ooops! Kul hade vi iaf :)
Lägger upp bilder senare!
Onsdagen var otroligt seg, började med att jag mådde pyton och sen var det massa inför inventering.. Puuuh riktigt tråkigt..
Torsdags provtränade jag för ett innebandy lag där jag bor och det var riktigt kul! :) Lite tråkigt bara att en del av de tjejer som spelar inte verkar vara helt engagerade på varken träning eller match! Jag ska iallafall tillbaka dit nu på torsdag och ska testa att stå i mål.. Oooh undrar hur det kommer bli.. Lär va ap kass på de men man vet inte förens man testat :)
På fredagen hämtade vi Alissa hos Nina. Senare på kvällen lagade Johan mat medan jag var i stallet! Efter middagen blev det filmtajm med Ice Age 3 och massa gott att knappra på. Herregud vilken rolig film!! :D
Lördagen skulle bli enligt min planering en lugn dag med massa slapp i soffan, men icke. Åkte o hämta Malin i Tuve vid halv 7, när vi kommit till Linnarhult på väg hemåt ringer Lina och behöver skjuts till Kärra eftersom Jocke glömde av att han skulle köra henne! Så hämtade henne i olofstorp , åkte till kärra och hem igen! Sen kollade vi på Scary movie 2 som gick på 5:an o myste, när filmen var slut var det bara att sätta sig i bilen igen för att köra till stan, hämta upp Chrille och back to Tuve för att släppa av turterduvorna! ;) Väl hemma igen låg älskling redan i sängen o sussa gott!
Söndag (igår) hade vi besök av Aila :) Jag hade lovat Alissa att åka pulka med henne men så var jag tvungen att åka till stallet, och tack o lov att Johans bästa mamma var där o ställde upp med att åka istället för mig! En riktigt mysig söndag med god mat o bra sällskap! :)

Nu tror jag att jag har fått med allt! hehe :P
Börjar känna lite kurr i magen nu, är nog på tiden att jag ger min förbannade mge lite frukost!
Hej så länge

~ M 

"Afterwork" :)

100112

Hellu!
Herregud vad mycket kunder det har varit inne idag, har inte kunnat slappna av en sekund här i kassan.
Först så är det typ en miljon kunder som behöver hjälp med skor och samtidigt som jag hjälper dem så kommer alla andra kunder fram till kassan och ska betala, så då springer man fram och tillbaka som en jävla duracell kanin! Inte nog med allt springade, ne då ska den förbannande jävla skrivaren lägga av, så nu spottar den inte ut några följesedlar.. Just nu är den här dagen en riktig pissdag. Men det blir bättre efter jobbet eftersom jag o min Lina ska till Chez ikväll för att ta ett glas vin eller två ;)
Vem vet vi kanske beställer in lite tapas till vinet, haha!
Lina, tycker du det låter som en bra idé?! :P

  +   
= Good shit :)

Ne, nu har jag skrivkramp ;)
Ses på stan!

M

Babyboom!

100111

Jag sitter och funderar på vad man ska göra om det blir så att man inte kommer att kunna vara kvar och jobba här på Tools, för just nu ser det inte så ljust ut med tanke på att tools har köpt upp bendens och då måste deras gubbar placeras ut i våra butiker. Så man kan nästan redan nu säga hejdå till fasttjänst här! Tråkigt det eftersom det är fasttjänst som jag har jobbat på att få de senaste två åren när jag varit timanställd..
Är nog kanske på tiden att man börjar söka lite annat, om man någon gång i livet ska få en fast tjänst så man kan fullfölja sina planer med resor och familj m.m :)
Man kan ju inte annat än att börja känna lite press eftersom det råder babyboom i princip överallt!
Jag kan ju inte förneka att det hade varit mysigt med en egen liten men samtidgit är det lite tidigt för de och sen har vi ju planer att resa till Thailand nu vintern 2010, så det får vänta!
Haha, kommer ni ihåg hur mitt o Johans barn skulle se ut?
Om inte, här kommer bilden igen :P


Snacka om att det kommer bli en sån där fulsöt unge! ;)

Ne usch, nu vill jag åka hem o vila. Mår inte 100 % idag.. Magont o snurrig! Jobbigt.. Men de e ju snart bara fyra timmar kvar så de e gött :)

~ M

Söndag

100110

Godagens gott folk :) Hoppas ni haft en bra helg!
Min helg har inte varit jätte händelserik, har mestadels varit hemma o tagit det lugnt!
I fredags var jag o Jóhan hos mina föräldrar som bjöd på tacos och vin, dock var jag den som körde så fick hålla mig till mjölk medans Johan fick gotta sig med vin till maten och flera glas öl till vårat Toché spelande. Och vilka vann spelandet? Jo det gjorde jag o mamma, utklassning är vad jag kallar det ;) Enligt dom så gjorde dom sig till så att vi inte skulle bli sura men ni vet ju själva att det bara är skitsnack , haha!
Efter att ha käkat god tacos och vunnit spelandet så bar det av hemåt och både jag o Johan somnade som stockr så fort vi landande i sängen.

Även gårdagen blev lugn, älskling lagade middag och sen öppnade vi en flaska vin som vi drack till filmen The Marine II. När filmen var slut var klockan ungefär hlav tio och då började jag kolla på Scary Movie som var på 5:an, haha sjuk film det där alltså! :)

I morse blev jag medlem på tradera, ska nämligen försöka sälja två utav mina klänningar som jag helst inte vill slänga så det skadar ju inte att försöka o se om någon kanske vill köpa dom istället!


Den här är för stor i bysten och är bara använd en gång. 
Gillar den som fan men kan man inte ha den så kan man inte..
:( 


Den här är använd två gånger.

Någon som är sugen, in på tradera med er så kan ni buda på den ;) 
Mer om dagen, vi har även lämnat in våran vita matta till Ann idag så förhoppningsvis kan den bli vit igen efter att Alissa råka spilla ut ett rödvins glas på den! Om inte så får vi väl åka till Ikea o köpa en ny (lite sura pengar dock..)
Snart ska jag palla mig till stallet för att mocka skit, sååå kul, eller inte men måste ju göras tyvärr..
Ha´re gott så länge, jag lär ju skriva imon på jobbet med tanke på att kunderna inte kommer springa in dörrarna! :P

PUSS O KRAM
~ M


30 minuter till hemgång :)

Gaah, vad dom sista timmarna har gått långsamt.. Nu väntar jag bara på att dom sista 30 minuterna ska gå så att jag kan få komma hem o kolla på vårat färdiglackerade skåp :) Vi skull egentligen fått det igår men så strula det med hans lastbil så han körde hem dom till oss idag istället! Skåpen ska tydligen ha blivit väldigt bra, så det ska bli spännande o se! :) Väntar även på ett väldigt intressant samtal från min kära vän Malin, väntar med spänning! :D Hade varit kul om vi kunde gjort det ihop som vi pratat om men tror dock inte att det kommer gå.. Men vi får se efter dagen!

Nu är det helt plötsligt bara 20 minuter kvar på jobbet, fan man kanske skulle bloggat hela dagen istället så hade allt gått så mycket fortare ;)
Ikväll blir det antagligen tacos hemma hos mina päron med Johan vid sex tiden, sen får jag nog faktiskt ta o palla mig till Linas jobb en sväng o iallfall ta en snabbkaffe! Jag är aldelles för dålig på att både ringa mina kära o umgås med dom.. Skärpning!
Strax hemgång!
Yeey :)
Thingeling

~ M

Vill åka till värmen

100108

Igår hade vi besök utav finaste Malin o hennes Chrille :) Eftersom både jag o Johan har lite ont om pengar just nu så va dom gölliga o köpte med sig pizza till oss och sig själva såklart! Så när vi får lön ska vi bjuda dom på "nyttig" mat nästa gång vi träffas! ;)

Ja o som alla vet så sitter jag som vanligt på jobbet o tråkar, sitter här i kassan o drömmer om en varm solsemester till Thailand med mitt underbara hjärta! Hade varit sååå mysigt om vi kunde åka iväg bara jag o han, ligga på en öde strand o mysa!! Hade varit helt fantastisk. Han hade ju tydligen hittat massa fina o mysiga stränder på Koh Lanta när han var där med sin bror och pappa! Så det måste vi ju utforska! :)


Rawi Warin Resort & Spa, hotellet när jag var Koh Lanta :) 2006



Det här är inte på Koh Lanta men se så underbart det ser ut!!


Ååå ser verkligen det framför mig, hur jag o Johan dricker goa drinkar, tar en god lunch vid stranden o bara är tillsammans i värmen! ♥
Nej nej, jag drömmer inte alls nu! ;) Men kanske åker vi till vintern, jag hoppas på det! :)

Nu kurrar magen, så det är nog dax för lite fruksot!
Hej svej!

~ M


Det är kallt på jobbet ..

100107

Hallå sötisar!
Hoppas ni alla hade en bra trettondagsafton igår :) Min började med att vakna vid elva tiden, gick upp och gjorde kaffe till mig & Johan. Till kaffet blev en pannkakor till frukost/lunch med massa sylt och grädde på, mmm det var gott kan jag lova! ;) Så gårdagen tillbringades mestadels i soffan med datorn i knäet (tänkte bloggat igår men så fastnade jag helt på pokerstars) vi "hann " även med att laga lite käk och in till stan en snabb sväng! Snacka om att vi haft fullt upp :P

Imorse när jag vaknade av min väckning vid sex tiden var jag så himla trött, hade ingen lust alls att gå upp ur sängen för att klä på mig arbetskläder och åka till jobbet..
På väg till jobbet var det snorhalt ute på vägarna o jag fick ju köra eftersom Johan inte ville.. Inte så bra egentligen med tanke på hur trött jag var, men kom iaf fram utan några påkörningar :)
Så nu sitter jag på min stol i kassan o fryser som vanligt!
I tisdags sa Anders att det var 13 grader inne i butiken o när jag kom imorse så är det ännu kallare,  nu är det nämligen bara 10 grader istället för 13! :( Det suger ju kan jag säga.. Men men, man måste ju jobba, annars får man inga penagr o då kan Maria inte köpa nya kläder !! :P
Nu tycker t.om Anders o Pauli att det är kallt så även dom har börjat klä på sig en massa kläder.
Anders sitter med svart mössa och svarta handskar, han ser lite ut som en rånare eller liknade. Det enda som fattas är bara en ögonbindel med hål för ögonen så hade det varit klockrent! ;)
Jag var lite inne på att kopiera en bild på Anders och måla dit en svart mössa och rånarbindel (de heter inte så men vet inte vad ja ska kalla de för) Men orkar inte greja med det nu när det är så kallt.. Måste passa på att ha händerna i fickorna så dom blir lite varma undertiden då man inte har några kunder!

Aja nu ska återgå till att värme händerna o kanske jobba lite ;)
Puss o kraam

~ M


Tisdag kväll

Sitter hemma och kollar när älsklingen spelar poker på internet, vi har nämligen ett gemensamt mål o det e att vi ska bli rika på poker :) Man kan ju alltid drömma , hehe!
Samtidigt som jag försöker kolla så Johan sköter sig på pokerborden bläddrar jag igenom lite bilder på datorn.
Får se om det kanske fungerar bättre nu med uppladdningen av bilder än vad det gjorde tidigare

Lite bilder från Julafton/nyår och resa med min underbara mamma!

Julafton

Maria as santa ;)


Mike är helnöjd med sina julklappar


Syskonen ♥ Rj, Jag & Mike

Nyår

Sötaste Alissa med sin farmor Aila


Duktiga killar som lagar nyårsmiddag, Calle & Älskling


 ♥


Trötta killar strax efter tolvslaget ;)

Nu ska jag fortsätta med mitt , vilket är att kolla pokerstars.com ;)
Hoppas ni får en bra kväll allihopa!

~ M


Orkar inte idag..

100105

Igår var jag och hälsade på Lina på hennes jobb en kort sväng, drack lite kaffe o tjöta lite om allt möjligt :) När jag kom hem igen så fick en enorm huvudvärk och yrsel, blev till att lägga sig på soffan o kolla på när älskling spela på pokersatars.com :D
Helt plötsligt började jag må jätte illa, ont i magen o fan hans moster.. :/ Tog en lååång varm dusch , o visst blev det lite bättre men jag kände forfarande av magont & en bultande huvudvärk.
Så igår blev det sängen tidigt för min del! Den sängen är så underbar att ligga i, man sover verkligen som en prinsessa o det bästa är ju att man får sova med sitt hjärta o det gör ju saken bara ännu bättre :)
Fyfan, vaknade imorse i tron att jag o Johan skulle hinna dricka kaffe innan vi skulle åka till jobbet, bara de att båda hade snoozat så vi vaknade 06.20 när vi egentligen skulle åka vid den tiden..
Så det blev till att stressa upp ur sängen , klä på sig sätta igång bilen för att den skulle hinna bli lite varm innan vi var klara för att åka, men tror ni den var varm?! NEEEJ, det var svinkallt i bilen när vi hoppade in..
Å nu sitter jag på jobbet, fryser röven av mig. Anders berättade nyss att det är HELA 13°C här inne, mm så varmt och skönt, NOT! Har fodrade skor på mig samt två tröjor, en jobbar piké tröja och en fleece ovanpå, ändå fryser jag, då kanske ni kan förstå hur kyligt det är att sitta i kassan på en stol i 8 timmar.. Yeye, ne ska jag sluta gnälla !
Ikväll blir det iaf mys med Lina :) hon hade tydligen lite ost o kex hemma som hon inte visste vem hon skulle dela det med, så man får ju vara en bra kompis och ställa upp :P


På förkrök hos Lina :)

Det strular med bilderna jag tänkte lägga upp så får nog återkomma!
Thingeling :)

~ M

Första inlägget på år 2010 :)

100104

Godmorgon allesammans!
Idag är det den 4 januari och man är såklart tillbaka på jobbet, inte jätte kul men pengarna måste ju in. Framförallt nu när jag o Johan ska bli proffs så kan det behövas en hel del cash ;) Haha!
Kan ju hoppas på att man blir lika duktig som Vanesso Russo :)


Vanessa Rousso

Nu iaf väntar man bara tills det är löning så man kan börja spela på riktigt fast för en liten summa!
Ska bli så kul! :) Jag o Johan är som galna, kan sitta en hel dag och bara spela!
Igår vaknade vi runt 11 tiden och det första vi gjorde var att sätta oss framför datorerna! Haha, och det ända vettiga jag gjorde igår var att åka till stallet och hämta mat!
Sen satt jag återigen fastklistrad vid datorn. :P
När jag väl bestämde mig för att gå till sängs var klockan ungefär 00.30. Blev sådär mycket sömn innan man skulle upp till jobbet igen, men det var faktiskt värt det :D

Nu till något helt annat :)
Det nya året började med en förlovning för bästaste Malin o hennes Chrille! :) Grattis till er!!
Och i lördags firade jag o mitt hjärta 5 månader! Det går fort :D
Vi sitter o planerar lite grann hur vi ska göra med resor och så till sommar/hösten. Först va vi inne på att ta en vecka i Kroatien till sommaren och sen två veckor i Thailand till vintern!
Hade varit så skönt att åka iväg bara jag & han, ligga o mysa på stranden, ut och äta gott på resturang, bara vara tillsammans! ♥ ÄLSKA!

Ne nu har äna tappat tråden känner jag. ;) 
Så nu säger jag adjö för idag o ha en bra dag godingar!

~ M


RSS 2.0