Teddie

Var iväg o hämta min bil hos pappa förut och tyckte det såg ut som att lilla Teddie frös om huvudet så jag lånade ut min mössa, hur hyggligt?! ;)


    Han ser verkligen ut att gilla den....


Första advent

Glad första advent allihopa!

Tidigare idag var vi ute i snön jag, Johan o Alissa! Blev lite tefats åkande i Kaukos backe en stund men sen började frysa om fossingarna o då blev det istället pepparkakshus byggande och varm chocklad i värmen! :)




Fredagsmys!

Filmen Gustav och första julmust glaset är nu avklart! Ack så gott det var :)

Ha en fortsatt bra fredag allihopa!


26e November 2010

God eftermiddag pinglor!

Härligt med en kort arbetsvecka då det är fredag och om bara ett par minuter har jag ytterligare två dagars ledighet! Inte alls tråkigt ;)

Denna fredag ska jag tillbringa med min finaste och Alissa! Det blir nog en del filmtittande, godis och annat gott att mumsa på under kvällen!



Long time no see

Hej kära bloggen!

Jag har haft det toppen på våran resa i Florida med go värme! Annat än vad man kan säga om Sverige o Göteborg just nu.. Det är snorkallt, det blåer och det är snö! Dessutom skulle vi byta till vinterdäck på min lilla nissan igår vilket gick sådär. Jag åker förtillfället runt med tre vinterdäck och ett sommardäck, ingen höjdare direkt! Kom iallafall till jobbet oskadd :)

Back at work!


Vi har fått två nya mössor till jobbet, en svart och en sand färgad. Jag ska nog köpa med mig en hem tror jag för den va så jäkla mysig :)

Om ett par timmar!!

JAAAA, om ett par timmar åker vi äntligen till Miami!! Börjar känna lite lätt resfeber nu! Det ska bli himla skönt att komma bort från denna kyla o rutskrapandet. Yeeey :D


5e November 2010..

.. och nedräkningen förtsätter! Idag är det sista jobbdagen innan ledigheten i två sköna veckor!! Woooohoo :D Och ikväll blir det tjejmys hos Lina med vin, ost o kex! Det kommer nog bli en bra fredag ♥


Varken städning eller packning...

Idag blev det en 15 minutare i solariet efter träningen med Johan. Sen var jag hemma o vände och begav mig direkt till Lina för att hämta bord o stolar som skulle tillbaka hem till mina föräldrar. Det blev även en smaskig kärleksmums och kaffe hos henne innan jag drog vidare till stallet.

När jag väl kom hem orkade jag varken städa eller packa så jag la arslet på soffan istället!


Min pärla häromdagen!


Vad händer lixom?

Vafan händer?

Förra inlägget om ögonfärgen hamnade under första inlägget som jag skrev idag, min väckarklocka på min iPhone ringer 06.45 trots att den är inställd på 05.45!? Jag tror att någon har skickat en förbannelse över mig bara för att jag ska iväg o resa! ;)

Ne hörrni, nu ska jag strax stänga butiken o bege mig hemåt för ett snabbt ombyte till träningskläder och sen är det fullt ös resten av kvällen med att påbörja städning och packning! Ciaaaooo!

4e November 2010

God morgon babes!

Har ni sovit gott? Jag somna som en stock o hann inte ens säga god natt till hjärtat igår kväll, haha! Imorse väckte Johan mig eftersom min väckarklocka på telefonen inte har fungerat som den ska efter att den ställde tillbaka tiden i söndags..

Update:
Fyra dagar kvar till Miami!! ♥


Blåa ögon!

Jag har funderat länge på hur jag skulle se ut i blåa ögon och eftersom jag är totalt vädelös på att sätta in linser (har nämligen aldrig lyckats) så fick jag improvisera lite. Först testade jag att göra om ögonen i photoshop men det gick skit så jag tog den enkla varianter att gå in HÄR o göra om ögonfärgen.


Inte jätte bra gjort men..


Efterlyst!

Fan va bra efterlyst är!! Dom löser så jäkla mycket fler brott med hjälp av programmet. Jag fattar dock inte hur en del människor tänker, som i kvällens program där ett par drogar en senil pensionär för att lura honom att ta ut stora summor pengar till zigenarparet!! Idioter! 

Jag har jobbat till klockan åtta idag så jag är rätt trött nu o ska snart slänga mig på sängen o sussa gott. Imorgon blir en dag betstående av jobb, gym och häst. Vi hörs imorgon! God natt ♥


Tjooooho!

Hur mår ni? Jag mår bra trots att denna onsdag kommer bli lång som tusan! Vi ska nämligen jobba över i bendéns butiken idag som har ett stort hav med varor som måste plockas upp o placeras ut i hyllorna!

Jag håller tummarna för att det inte blir för sent sen så jag hinner med lite träning innan dagens/kvällens slut! Men, men det återstår o se hur bra vi jobbar.

Update: Fem dagar kvar till Miami nu! :)


2a November 2010

Sex dagar kvar till Miami o vädret där ser just nu okej ut!  

God morgon förresten :)


Klippning

God kväll!

Har varit på gymmet o sprungit på bandet i ungefär 30 minuter o gjort mig av med 298 kalorier för att vara exakt! Nu känner jag mig som en ny fräsch männsika.
Förresten, nämnde jag att jag var på gymmet fem dagar av sju förra veckan?? Well, i was and i like it :)

Jag ska snart ta mig något lätt att äta o sedan ska jag o Johan iväg o klippa oss. Ciaooo honeys!
 

Jag är för lat för att ta nya bilder så jag återanvänder några gamla istället ;)

Congratz my dear friend!

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Linas födelsedag! Hipp hipp hurra på din 23-årsdag! Pusss till dig min bästa vän ♥



      


1a November 2010

God morgon!

Ny vecka, nya tag och nedräkningen har börjat! Idag är det sju dagar kvar tills jag o hjärtat åker till Miami :)
Vädret i Miami just nu! Det ser sådär ut..


RSS 2.0