Penne & korv

Men tjaaaaa! Jag fick äntligen tummen ur o har idag hämtat foder till killarna i stallet, bättre sent än aldrig har jag hört! :)

Btw, hör på det här, jag har lagat mat idag! Helt otroligt, höhö..
Idag blev det pennepasta och korv kryddat med vitlökspulver, himla gott om jag får säga det själv ;)




Min favorit just nu

Jag har börjat lyssna på Mix megapol allt mer det senaste och då har jag fått upp öronen (kan man säga så?) för en riktigt go låt! Som de flesta vet är jag en riktig sucker för lugna, mysiga låtar ;)

Min absoluta favorit just nu!




Ny vecka, kort vecka! :)

God morgon!

Yes, som rubriken säger så är det en kort vecka för mig! Jag har tagit ledigt eftersom vi (jag o Lina) åker till Malmö på fredag direkt efter hennes jobb o bor på hotell med Sanna! :) Åååh vad jag längtar! ♥

Nu till något tråkigare, vi har för mycket att göra på två personer här idag! Vi hade inbrott här natten till lördag så det är i stort sätt kaos med allt nu! Vi måste dubbelkolla en viss del av inventeringen från i fredags, plocka upp en miljon pallar med varor, kolla maskiner o mycket, mycket mer.. Puuuh, blir slut av bara tanken!


Kissies blogg gav min dator virus!!

Det var kissies jäkla blogg som gav min dator virus!! JAAAA, tyvärr så läser jag hennes blogg!! Fattar inte egentligen varför jag ens gör de... :/ Men så är det iallafall..  
Det var när jag var inne på hennes sida som det började poppa upp massa konstiga saker på min dator o det var först idag som jag vågade mig in på hennes sida igen..


DIN SKO

Jag har länge velat ha ett par snygga boots men har tyvärr varit för snål för att köpa tidigare månader. Men i allum hade dom rea på ett par som jag läääänge kollat på o då kunde jag inte motstå att plocka med mig dom hem! Dom gör sig inte så bra på bild men är jätte fina i verkligeheten! :)


Vi fikar

img_1640 (MMS)

Vi sitter här o fikar, snackar om allt möjligt! Ossian är en allt för söt liten krabat!! :) myspys!


Off we go!

Nu sticker jag o Johan till tuve o fikar med familjen Eriksson/Alm som äntligen är komplett i deras lägenhet med sonen Ossian! Både jag o Johan har ju bara sett en bild på den lille krabaten så det ska bli så himla kul o se honom IRL !! :)

Ne nu stressar Johan sönder mig så måste dra! Ha en mysig söndag allesammans! Btw, solen skiner idag o då åker självklart min raybans på! :) Puss ♥





30e Januari 2011


Göd mörning honeys!

Hur har helgen varit? Lugn, massa party? Min har varit hur bra som helst med middagar, fika o film mys :)
Idag ska vi åka o hälsa på i Tuve o äntligen få träffa Ossian! :)

Fan, måste ju åka till Lindome o hämta foder med... FAAAAN! Ingen som vill åka dit åt mig? Hehe..

Till allum!

Nu sticker jag till allum o sätter sprätt på lite pengar. Jag så gärna ha en kavaj, en riktigt snygg kavaj som man kan ha både till fest och till vardags men jag vet inte vart jag ska hitta den.. Har ni tips? Please give it to me :)

Ha en bra dag! ♥ 


Yeeey, viruset är btw BORTA!!

Fan va gött! Nu fungerar min dator igen eller nja den låter nåt djävulskt men jag kan iallafall blogga o facebooka igen!! :D Tack underbara pojkvännen som fixade den! :) Yeeeey!

Nu har jag MIN bakgrund igen o inte någon jävla WARNING YOUR COMPUTER ARE IN DANGER!! som bakgrund. Det gillar vi!! 
 


29e Januari 2011

God morgon lördag!

Shit vad jag har sovit gott inatt, som en liten prinsessa! Dock vaknade jag först vid halv åtta men somnade om o vakna nio istället. Jag la mig ju tidigt igår så jag har fått mig ett par timmars sömn ;) I like!

Vi har nyss ätit frukost, fixat o donat så vad ska man göra nu då?? Haha.. Ne men Lina ringer nog snart o vill ha sällskap till Allum :)
Faan jag måste också köpa foder idag eller senast imorgon, men orka åka ända till Lindome för de... Får se hur de blir!

 

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen från en trevlig middag med hela familjen Jonasson med respektive (förutom Johanna). Vi åt tacos och till efterrätt blev det kaffe, muffins och glass. Det satt fint i magen efter en hård arbetsdag, haha..

Jag är sjuuuk trött nu så jag tror nog att det blir sängen tidigt för mig idag. Skulle nog behöva minst tio timmar sömn o verkligen sova ut!



Lillekatten myser i Hannas knä :)

Äntligen fredag! :)

Hej alla glada människor!

Hur mår ni? Jag är helt slut efter gårdagens hårda jobbdag som inte slutade förens halv åtta på kvällen för min del. Jag hade sååå mycket att räkna innan vi gjorde våran inventering idag! Nu är inventeringen iallafall över och jag ska spendera resten av min lediga tid denna fredag åt middag hemma hos mina föräldrar, myyys :)

Ne hörrni, nu måste vi åka! Ha en trevlig fredag!


27e Januari 2011

Jävla helvetes faaaan! Vilken jävla piss start på 2011.. Först är det farfar som ligger på sjukhus som är knappt kontaktbar (som dessutom fyllde år igår), grattis farfar i efterskott! ♥
Och igår fick jag ett jävla ap virus på min dator!!! Nu kommer jag inte åt någonting alls, viruset har låst i princip allt, jävligt kul... :( 

Äsch vafan, jag hade ju ändå bara typ 5000 bilder på datorn så det är ingen fara... Gaaaaaaahh k*k också!
Jag ska iallafall åka hem o hämta datorn på rasten sen så skulle Anders kolla om han kunde fixa det, hoppas hoppas!!!

God morgon förresten!

Multivitamin och soffan

Sådär ja, då är kylskåpet fullt med mat igen så nu klarar vi oss nog i ett par dagar ;) Hehe..
Just nu sitter jag o dricker en multivitamin och slappar i soffan medans Johan sitter o kollar på sin idols videoblogg :)

Funderade på om man bara skulle lusläsa sig igenom dagens måste bloggar, dricka min vitamindryck och lägga sig i sängen o sova, det är väl okej?!


Åka o storhandla

Har varit hemma en snabbis o har precis duschat o bytt kläder. Skönt att komma ur sina arbetskläder! Vi ska strax åka till Partille för att inhandla massa mat till vårat ekande kylskåp. Jag är dessutom hungrig så jag kommer väl köpa hela affären, haha..


Är i full gång ..

 .. med att lägga iordning alla kläder, skor, handskar, skyddglasögon med mera på sina rätta platser! Det blir så mycket enklare när allt ligger där det ska vid själva inventeringen!

Ne, om jag skulle ta mig en varmchocklad o fortsätta med jobbet?! Aa, det får bli så!



26e Januari 2011

God morgon!

Fick ett tråkigt samtal av pappa igår. Tydligen ligger farfar på sjukhus och är medvetslös och man visste inte om han skulle klara natten ens.. :(
Jag har inte hört något från pappa ännu så jag hoppas verkligen att farfar kämpar på o klarar sig! Jag håller tummarna hårt!!!


ANNAS pepparkakor

Sitter o kollar på handboll och smaskar i mig mandel pepparkakor med mjölk. Mmm, trots att julen och allt därtill är över så kan jag inte få nog av pepparkakor. Det är alltid lika gott!

Heja Sverige! :)


.

Hej på er!

Ledsen för dålig update men jag har verkligen inte hunnit med bloggen idag eftersom det är så mycket som händer på jobbet denna vecka.
Nu är jag iallafall hemma o har nyss duschat och ätit pyttipanna (som jag har stekt) :P Jag ska snart ta mig en multivitamin o slappa i soffan!

Kommer det något bra på tv idag förresten? Troligen inte.. Får nog hänga vid datorn istället o kanske skypa med Sanna?! :)


Just nu...

25e Januari 2011

God morgon!

Idag känner jag mig faktiskt lite piggare än igår men är fortfarande lite hängig plus att jag typ hostar upp slembollar varje gång jag hostar!

Men men, det är iallafall lönetisdag idag o det gillar jag!! :) De här sista dagarna har jag fan vart typ luspank, inge kul! Nu när jag fått lön kan jag till och med tanka bilen, haha.. 




Mår inte bra.. :(

Buuuh jag mår inte bra!! Seriöst, vad är det för fel?? Jag har inte feber men ändå fryser jag o är varm på samma gång, jag är dessutom svin trött i princip hela tiden.. Kan det verkligen bara vara brist på vitaminer? 

Jobbiagre blir det ju att jag inte kan vara hemma från jobbet o vila upp mig eftersom det är så mycket som ska göras innan inventeringen på fredag.. Antar att jag bara får bita ihop o hoppas på att veckan går fort så jag kan vila i helgen!



Pay bills..

Aaaahh sitter hemma i soffan och är nyduschad!
Som jag har längtat hem till soffan! Jag känner mig inte helt hundra, är trött o hängig. Tror jag har för lite vitaminer i kroppen o husmorn i stallet rekommendera att jag skulle köpa blutsaft?! Låter farligt, haha! Ne men nåt måste jag göra åt det så ska ge det ett försök :)

Jag har nyss betalat räkningar, vilket är mindre kul men måste göras tyvär.. Sen blir kvällsmacka och te!





Jag en bra dag (tydligen)

Haha jag hade skrivit Pauli med en pil som pekar mot en extremt ful hund för ett par dagar sedan o när jag kom in i lunchrummet förut hade någon (Anders) ändrat texten lite.. Så kul har vi på jobbet! ;)


24e Januari 2011

God morgon babes!

Puuuh redan måndag. Vad hände med helgen egentligen?! Den bara flög iväg... Det kommer nog bli ganska dåligt bloggande under denna vecka tyvärr, vi har ju som sagt inventering på fredag och det är massor att göra innan! Hoppas ni överlever det ;)
 Det kommer upp ett tidsinställt inlägg senare!

Ne nu ska jag ta tag i varorna. Vi hörs !


NEW

Jag fick hem min fina klänning som jag beställde från nelly i onsdags redan igår.
Så den använde jag under gårdagskvällen och till det hade jag mina nya skor som jag köpte av Sarah :)
 



Skor från Sarah (H&M)- 100 kr
Klänning från Nelly- 349 kr

Mot stallet

Har nyss vart o kollat på Linas match o snart ska jag åka iväg igen fast till stallet o där ska jag fika med mina stallkompisar ;) Får se vad husmor där har kokat ihop för smaskigt till kaffet!

Ne hörrni, måste fixa lite grejer innan jag drar men senare kommer det upp ett inlägg på min nya klänning som jag hade på Nelly high heels! Pusss o kram!


Bildregn från igår

Ishockey Frölunda, 5 - Linköping, 1 !! :D





Bowling, Strike & Co


En helt vanlig kväll med mig o Rickard , haha..




Syskonkärlek på hög nivå!

23e Januari 2011

God morgon söndag!

Jag hade mycket trevlig och fullspäckad dag igår. Började med ishockey som ni vet med Camilla o självklart vann Frölunda!! (Maria effekten) ;) Efter matchen åkte jag o Camilla hem till mig, tog en cider o laddade inför en timmas bowling på strike & co. Vem vann?! JAG såklart!! :) Bilder från gårdagen kommer upp senare!

Nu ska jag slappa lite i soffan o kolla på barnprogram på nickelodeon!


Trött som f*n just nu..

Kvällens outfit

Idag hade jag på mig ett linne från H&M, leggings från MQ och en lång tunn kofta från ONLY och såklart mina nya pjuks från Sarah :)



Just nu:

img_6081 (MMS)

Frölunda leder med 4-0 o det firar vi med en öl ;) hej på er!


FRÖÖÖLUNDA!

Nu är det VIP platser och öl som står på schemat! Ska vara utanför skandinavium halv fyra o möta Camilla så ska vi kolla på Frölunda - Linköping matchen som börjar klockan fyra, mys!

Vi hörs sen! Pusss ♥


Nelly goodiebag!

Här är innehållet ur goodiebagen som vi fick igår. Skorna som vi fick skickas hem så dom visar jag när jag får dom!


22a Januari 2011

God morgon puddingar!

Sorry för att det inte blev något bloggande innan vi drog iväg igår men jag hade himla bråttom o göra mig iordning efter fikan med Sarah!

Vi hade iallafall en trevlig kväll på Push jag o Lina. Dessutom fick vi våra goodiebags och skor som vi stod o näst intill frös ihjäl för, haha.. Trodde absolut inte att vi skulle vara bland dom 99 första när man såg kön som vi stod i! Men vi lyckades! :)
Det kommer upp bilder senare!

Nu blir det frukost för fulla puckar, magen kurrar ihjäl mig. Sen ska jag försöka få hit min bil på något sätt så jag kan ta mig till det eviga stallet..



Möta Sarah i allum!

Åker till allum nu efter jobbet för att ta en snabb fika med Sarah, jag ska även få med mig ett par skor hem som jag antagligen ska köpa av henne. Senare blir det förhoppningsvis en tur till stan o Push! :)

Vi hörs sen! PUSSSSS


Hemklickat!

Jag glömde nämna att jag klicka hem en ny klänning från nelly i onsdags när jag va hos Lina på middag o fika. Fan hon drar ner mig i shopping träsket, haha.. ;)

Visar er hur den ser ut så fort jag får hem den, jag lovar!
 

Statistiken igår :)

God morgon pinglor!

Idag är det fredag o jag har faktiskt planer för hela denna dag och även helgen är planerad! Det är kul att jag för en gångs skull kan känna mig lite busy ;) Händer ju inte allt för ofta, haha.. 

Igår blev jag så himla paff när jag såg det bara hade ramlat in kommentarer på bloggen helt från ingenstans, jag fattar fortfarande inte vad som hände! Men jag blev otroligt glad ska ni veta!! :D Tusen tack!


Mest kommenterade :D

Såg precis att jag är med på mest kommenterade på blogg.se startsida. Fan va kul!!! Tack till alla er som läser min blogg o gillar den!! Ni är guldvärda :D


TOPSHOP

Ack vad jag gillar mina nya hjärt tights som jag fick hem nu i veckan! Så himla söta. Ska nog ha dom på Nellys high heels party imorgon, men frågan är bara vad jag ska ha till?!

Här är iallafall ett par bilder från olika vinkar på mina nya små hjärtan ;)



NELLY HIGH HEELS PARTY!

Imorgon är det dax för nellys high heels party!! Jag drar antagligen med mig bästa vän o åker dit! Ville gått dit förra året men kunde inte, men i år så jäklar ska jag fanimig ha en goodiebag ;) haha..

Ska ni dit?


Ta mig tillbaka!!

Asså jag är så otroligt trött på kyla nu att jag vill kräkas!! Jag o Lina satt igår o kolla på fina sommarkläder på nelly o då längtar man ju ännu mer till sol o värme.. Längtar tillbaka till Miami nu!







20e Januari 2011

God morgon, god morgon!

Imorse fick jag sällskap av Johan som hängde med o träna i Partille istället för på Stig Center, han tränade bröst och jag körde som vanligt en 25 minutare på bandet! :) Det är så himla skönt att man typ är ensam på gymmet när man tränar tidigt :)
 

Kryper ner i sängen nu!

Kom precis hem från en mysig kväll med min bästa vän! Det blev som sagt en go middag med semla o kaffe till efterrätt (plus en chockladmuffins som hon hade bakat).
Nu är jag jätte trött så ska bara borsta tänderna o lägga mig brevid hjärtat som också redan lagt sig! Imorgn blir det upp tidigt igen för ett gött träningspass!

Sov gott!


Till Lina

Nu åker jag hem till Lina som bjuder mig på middag. Efter det blir det en semla o kaffe, kommer nog sitta fint i magen! ;)

Test 3


Två ufon!

Jag o Pauli är själva på jobbet idag eftersom Anders är en sån klenfis som är hemma o är sjuk.. ;) Dåååligt!
Ne jag har inte tid o sitta här, måste ta tag i varorna innan dagen tar slut!

 
Pauli & Jag nån gång förra vintern.. Haha

19e Januari 2011

Good morning honeys!

Sovit gott? Asså shiiit vad trött jag är idag och ändå var jag inte uppe o träna innan jobbet som jag varit de två tidgare dagarna. Sjukt att jag är tröttare nu trots allt hade en timmas "sovmorgon" idag!

Ne hörrni, nu ska jag äta lite frukost o sen sätta igång med mitt arbete! :)


Jag precis nu på jobbet..

Yeeeey jag har fått mitt paket! :)

Ringde mamma o fråga efter mitt efterlängtade paket på jobbet förut o det hade tydligen kommit igår, äntligen!! :) Hoppas bara dom passar nu, haha!

Nu blir det kvällskäk o klockan åtta är det dax för The Mentalist, ha en bra tisdag! Kram, kram


Ett par tights med hjärtan på från topshop för 145 kr.

Röda mattan

Det är fusk! Jag vill också bli snyggt sminkad och gå på röda mattan med snygga kläder! Tänk att ha massa kamerablixtrar mot ansiktet o känna sig som värsta kändisen, shit de hade vart coolt ;) Men jag tror nog jag kan fortsätta drömma, haha..

Jag älskade verkligen både Kenzas och Blondinbellas outfit under ELLE galan 2010, så sjukt snygga!


18e Januari 2011

God morgon!

Imorse var jag återigen uppe tidigt för en go joggingtur på löpbandet! Aaah så jäkla gött :)

Nu är jag på jobbet och tar mig en kopp kaffe innan jag ska sätta igång med dagens to do! 
Insåg förresten nyss att jag har konstiga fläckar på min jobbtröja.. Vafan kom dom ifrån lixom!? 


Hög på Jif?

Jag tvättade Tarzans hus o sandlåda med Jif i helgen och nu börjar jag fundera på om han blev hög på den lukten eller nåt för han har sedan dess skrapat undan allt spån till ett hörn och dessutom springer han runt som en galning i buren..

Vi tänkte att han kanske behövde komma ut o se lite annat så vi satte honom i Alissas nya sjörövaskepp som Johan har byggt så fint till henne! :)



Det är inte så illa som det ser ut när Johan håller honom!


HJÄLP!

Hur ser min blogg ut på era datorer? Som jag förstått det så är det helt olika upplösningar på skärmarna.. På Johans dator ser bloggen ut som på den översta bilden nedan, medans den på min dator ser ut som bilden till nedersta!

Nu undrar jag hur det ser ut hos er, jag har nämligen en tanke på att göra om bloggen o då vill jag gärna veta i vilken upplösning o all sån där skit jag ska fixa den.. Ser den ut som den överst eller som den till underst?

Tack alla pussgurkor! ♥


17e Januari 2011

Måndagsträning - CHECK! ;)

Imorse var jag uppe vid halv fem för att bege mig till gymmet innan jobbet. Där blev det 20 minuter jogging på löpbandet och ett par situps! Det är en sån go känsla när man tränat på morgonen. Jag känner mig mer fokuserad och laddad på jobbet! :)

Nu ska jag ta tag i etiketterna igen, ha en bra dag! Puss o kram ♥


Jag är bänkad!

Jepp ni läser rätt, jag är bänkad! I soffan alltså :P Solsidan börjar om tio minuter och jag sitter laddad som jag vet inte vad inför första avsnittet! Såååå jäkla bra :D

Efter prgrammet ska jag borsta tänderna o lägga mig. Ska upp tidigt imorgon o träna (hoppas jag) Haha..


Spring 2011

Mamma tog med sig min post hit igår när dom var här på middag och med där kom H&Ms vår katalog! 
Jag sitter nu och bläddrar i den o drömmer mig fram några månader till sol och varmare vindar. Som jag längtar tills man kan ha på sig fina vår och sommarkläder! :)


Gårdagskvällens outfit

Test med stativet nr 2.


Klänning från VILA

Sportlife

img_6083 (MMS)

Är på väg hem från ett gött träningspass :) Känns bra o vart iväg så msn får rört på fäsket en söndag! Hehe..


16e Januari 2011

God morgon!

Gårdagens outfit kommer upp senare istället..

Idag är det riktigt tråkigt väder ute, det är 5 grader plus och regn.. Inte så kul för det blir verkligen isbana på vägarna! Idag känner jag bara för att vira en filt om mig, mysa i soffan med en kopp te och någon bra film. Usch ne jag vill verkligen inte gå ut mer idag! Dock måste jag till stallet ... :(


Just nu i soffan..

Mina föräldrar på besök!

Det är färdigdukat o klart så det enda som återstår är våra gäster som kommer vilken sekund som helst! :)

Kvällens outfit kommer upp senare! Trevlig kväll, kraaaam ♥




Fullrulle..

Storstädningen är i fullgång! Vi har även vart på systemet o handlat lite vin och cider till ikväll :) Myys!
Nämde jag förresten att det snöat en del inatt? När vi kom ut till bilarna var det ett stort berg med snö på dom..

Ne, jag har inte tid o sitta här, måste fortsätta brottas med dammsugaren!


15e Januari 2011

God morgon!

Idag är jag nästan uppe med tuppen, vaknade automatiskt tjugo över åtta.. Kul på en lördag, hehe! Fast det är iof bra för då hinner jag nog få hela min to-do lista gjord innan mina föräldrar kommer hit vid halv sju ikväll för middag och lite spel! :)

Ne hörrni, magen min kurrar så först blir det lite frukost och sen ska granen ner! Ciaoo



Hem till Lina

Nu åker jag hem till min bästa vän Lina. Vi ska käka thaimat och tjöta lite skit är det tänkt. Jag ska dessutom klippa hennes hår! Oooh snacka om vågat, haha..

Vi hörs sen, ciaooo!


Ännu ett test med stativet.. Ingen bra bild jag vet!

Smygtitt

Nu på söndag börjar äntligen solsidan igen!! Som man har längtat :) Det är ju ett helt underbart program. Jag kommer sitta bänkad, kommer ni?

För er som inte redan sett smygtitten på aftonbladet kan göra det här!


Inget lördagsjobb

Guuuh va härligt! Jag slipper jobba imon som jag egentligen skulle gjort! Tur att min snälla arbets kollega Hannes kunde jobba för mig, tack tack. Jag är mycket tacksam! :)
Nu kan jag istället ägna lördagen till städning och röjning av julsaker..

Borde kanske göra en julröjning på jobbet också? Granen står ju kvar i mittgången, haha.. 


Ni minns väl min mästergran? :P


14e Januari 2011

Jag har fått så mycket skitgöra idag att jag vill kräkas! Allt som man inte vill få tillbaka på en fredag har jag fått.. Ingenting går rätt just nu!

Jag dog lite inombords. Dessutom hörde jag nyss att det var en jävla avstängning i lundbytunneln, så lagom tills jag slutar jobbet klockan fyra lär det vara proppat med bilar på leden som står i köer! Kul fredag ..

Hej på er förresten!

Mästerbakaren?

Johan testade nyss att baka ett speciall bröd som bara innehåller några få kolhydrater och det blev väl .. bra, haha. Ne men det blev lite speciellt eftersom det bara är gjort på typ ägg, philadelphia och bakpulver, kanske någon mer ingrediens.. Jag vet inte riktigt, hehe.

Tror nog dom är lite godare när dom svalnat lite! ;) '


Nyttig lunch!

Idag körde jag på en nyttig lunch bestående av sallad, röd paprika och lövbiff! Tog mig även två knäckebröd och ett glas vatten! Min mage är dock inte nöjd.. Den skriker efter en saftig hamburgare med massa pommes och vitlöksdipp!

Om 15 min stänger vi igen butiken och då blir det stallet för min del! 


Ska jag?

Jag var så jäkla nära på att beställa hem världens finaste bikini jag någonsin skådat igår. 
Den skulle bara kostat 34 dollar vilket jag inte tycker mycket för båda delarna!
Men tillslut med frakt o allt så skulle det bli $74 istället för $34, vilket är ungefär 500-550 svenska kronor, frågan är om det är värt pengarna!? Är det?

Nu vänder jag mig till er för tips o råd! Jag vill ju så gärna ha den!!

Ska jag eller ska jag inte??


Jag älskar den!!! ♥ ♥

13e Januari 2011

FAAAAAAAAAAAAAAAN !! Jag hade glömt sätta alarmet på ringning från det att vi var lediga förra torsdagen så den var inställd på rätt tid men inte på rätt dag, gaaah så jag vaknade stället av att Johan ringer tjugo över 6 då jag egentligen ska åka, lite lätt PANIK! Fuck, jag som var sugen på att träna.. :(

Aja, nu är jag iallafall på jobbet och tar en kopp kaffe innan jag ska sätta igång med mitt eviga etikett arbete!
God morgon på er !


Kastar in handduken!

Jag är helt slut efter denna lill lördag som har vart fullspäckad med massa tråk.. Först var det ju som ni vet jobb till fyra, sen var det hem snabbt o byta kläder för att åka till Ica storhandla mat. För en stund sedan blev det en dusch och kvällskäk :)

Jag tror nog faktiskt att jag kastar in handduken som dom så fint brukar säga. Är nog en bra idé så jag kan ladda batterierna för ett tidigt träningspass imorgon innan jobbet!

Så får det bli! Sov gott sötisar ♥


Ge mig mat!

Gaaah jag är så jävla hungrig hela tiden! Kanske iof inte är så konstigt eftersom jag först bara käka de yoghurt till frukost, köttfärs med vitlökar och sötsursås till lunch! Åt nyss två knäckebröd för att stoppa hungern lite vilket dock inte hjälpte, känner mig istället mer hungrig nu än innan..

Tur att det bara är en timma kvar tills jag slutar för då ska jag direkt hem o ta något snabbt att äta. Sen blir det stooorhandling av mat till kyl och frys! :)


12e Januari 2011

God morgon mina puddningar!

Hur mår ni? Imorse skulle jag egentligen tränat men sängen var sådär extra skön att jag inte orkade palla mig upp. Men imorgon då jävlar ska jag upp o träna!! 

Ne nu ska jag fortsätta fixa lite med mina etiketter o allt som behöver fixas inför inventering den 28 jan på min avdelning!
Ha en go dag, vi hörs senare! Pusss


Just nu på jobbet..

Present till mig! :)

Åååh jag har fått en jätte bra present av Johan idag helt utan anledning, o sånt gillar vi! Han var iväg på backaplan o köpte ett stativ till min kamera så jag slipper stå med kameran i handen när jag ska ta min egobilder ;) Gulle han!! ♥

Vi var såklart tvungna att testa den och herre jesus, det tar nog ett tag innan man kommer in i hur man ska göra för att få bra bilder. Framförallt att veta vilken höjd man ska ha och att tajma in självutlösaren är inte det lättaste! Men ack så skoj det ska bli o lära sig! :)


Stativet :)

Jag måste också visa er en av de första bilderna vi tog när vi testade den nyss! OMG!


Är jag inte lik en av dvärgarna i fångarna på fortet!? Jag menar, kolla in längden på mina ben, haha! Det är lite dvärg varning!

Hemklickat!

I fredags klickade jag hem ett par efterlängtade tights från topshop! Jag hoppas verkligen på att dom kommer i veckan :)


Hurtebulle!

img_6875 (MMS)

Jag har precis varit o tränat på Sportlife! Snacka om hurtigt!! ;) Nu sitter jag i bilen på väg till jobbet, mindre kul haha!


Fitness

Har nyss tränat hemma i vardagsrummet på kinect fitness spel! Vilket är mycket jobbigare än man tror!
Men samtidigt som det är jobbigt så är det förvånandsvärt kul o dessutom tränar jag med en personlig tränare, hur awesome?! ;)

Ne, nu blir det en välförtjänt dusch o sen lite kvällskäk på det! Kössss!



Maria med röven it is!! ;)

Ny nätshoppingsida!!

Jag har blivit helt besatt av Abercrombie & Fitch hemsida! Hittar såååå mycket snyggt som jag vill beställa hem!! Jag älskar deras material på kläder, iallafall hoodiesarna! Love love love!! ♥

Ett tips till er om ni vill ha sköna tröjor till ett inte allt för dyrt pris! :)


10e Januari 2011

God morgon!

Ledsen för min dåliga update igår, ska försöka mig på en bättre bloggdag idag!
Annars? Hur va helgen? Min var .. händelserik eller iallfall lördagen..

Berättade jag att jag fastnade i våran backe i lördags?
Jepp det gjorde jag o jag var helt vansinng på allt och alla just då, jag blev så arg att jag t.om fällde en liten tår, haha!
Satt fast snett mitt i backen och kom ingenstans på ett jäkla tag! Tur att man har hjälpsamma grannar :)

Nattinlägg

Jag slänger in handduken! Är skit trött, sov gott!


Narnia

Den tredje filmen av Narnia var bra men som det alltid är när det kommer uppföljare på filmer så är dom inte lika bra som de allra första!


Vid biomaten


Alissa är i fullgång med popcornätandet! :)


Hade på mig världens skönaste tröja från Abercrombie & Fitch


NEW

Åååh vad jag gillar min nya klänning! Synd bara att den är lite för stor i bysten.. Jag borde ju egentligen vara van vid det här laget, antar att jag får ta en nål o lite tråd o sy in den lite grann! Shit happens ;)


Den ser rätt stor ut på bilderna...

8e Januari 2011

God morgon på er!

Har ni sovit gott? Jag har nyss fått i mig frukost och en kopp kaffe. Ska strax hoppa i kläderna och sminket, vi ska iväg på bio klockan ett o se Narina! Tycker de andra två filmerna har vart bra så nu håller jag tummarna för att även den tredje är bra!

Ne hörrni, om jag skulle sätta lite fart? Ha en mysig dag i regnet! ♥


Hej hej blekfis...

Let´s Dance!

Kollar just nu på let´s dance där Johans gudmors dotter sitter i juryn! Isabel Edvardsson. De e lite coolt tycker jag ;)


Ärligt talat!!!

Läste nyss en artikel på aftonbladets hemsida o fy faaaan vilka sjuka människor det finns!!!
Vilka jävla puckon kan ens komma på tanken att lägga en nyfödd bebis i en väska o bara lämna den?!? Det är för mig helt oförståeligt!! En del människor borde fan "avlivas" ..


7e Januari 2011

God morgon allihopa!

Hade ni en bra ledig dag igår? Jag hade super trevligt med mys i stan med mina bästa tjejor Lina & Sanna! ♥ Tyvärr åker Sanna tillbaka till Malmö redan idag, men jag o Lina snacka om att åka till henne efter januarilönen och boka in oss på nåt hotell, gå ut o käka o bara mysa! 
 

En bild från när jag var i Malmö sist..

James Bond

Vi har kommit in i en James Bond period jag o Johan. Vi började kolla på andra filmen från 1963 för två dagar sedan och nu kollar vi på James Bond - Thunderball från 1965 och doppar vindruvor i smält chocklad! Yummy :)

Ne nu är pausen över, ha en fortsatt mysig torsdagskväll allesammans!


ACCESSORIZE

Som jag har letat efter en snygg mössa med en toffs/boll på och idag hittade jag en vit jätte fin inne på Accessorize, finally! :D



Dax o tvätta spegeln?! Hehe..


Hemma från stan

Hej på er!

Jag har varit hemma ett tag sedan stan besöket! Vi tog en mysig fika på ett café i arkaden. Därefter blev det lite shopping :) Visar er senare vad jag köpte!

Nu ska jag vila en stund, fick plötsligt ap ont i huvudet..

Till stan

Nu åker jag till stan med Lina där vi ska möta upp Sanna och Linn! Ha en trevlig dag i vinter Sverige :) Kram på er! ♥


Blev varken paket eller fika..

Jag är fan för lat för att ta mig iväg både till tappen och hem till Lina på en fika.. Känner mig rätt taskig mot Lina nu eftersom Jocke skulle iväg på äventyr men som är skulle Karin komma till henne strax så hon sitter iallfall inte ensam. Tur det! 
Jag träffar ju henne imorgon o då ska vi ta en fika med Sanna som kommer hem från Egypten ikväll!

Jag måste fan skärpa mig med att vara så förbannat lat .. Förlåt Lina!


Vi tre i Bulgarien 2008

Nyduschad

Har precis tagit en välbehövlig dusch o ska strax klä på mig. Efter det ska jag bara vänta på att Johan kommer hem så vi åka o köpa pizza plus hämta ut mitt paket som har kommit! :) Det blir nog även en fika med min finaste Lina senare! ♥

Ne, nu ska kläderna på! Ciaoooo



Jag har fått paket!

Ska åka till tappen o hämta ut ett paket efter jobbet någongång! Hmm, jag undrar vad det kan vara, haha ;)


5e Januari 2010

Göd mörning honeys!

Jag vaknade piggare och gladare imorse, tills jag skulle ta min bilnyckel .. Jag hittade den inte någonstans och började bli lite lätt sur när det plötsligt slog mig att den kanske satt kvar i bilen. Mycket riktigt var det så, den satt kvar i tenningslåset under natten och dessutom med bilen olåst! Smart Maria !!!


Me today..

Hemma!

Tjo hoo!

Jag hade två boxar att mocka i stallet idag o det är fixat, jag har även lagat mat till jobbet imon (köttbullar & makaroner) världens svåraste maträtt, haha.. Nu sitter jag i soffan o kollar på cops, herrejävlar vad brutala poliserna är i det programmet! Helt sjukt.

Min mage känns rätt tom så jag ska strax gå ner o göra mig en macka och lite oboy! Det kommer sitta fint :)



                                Hungriga killar i stallet idag .. 

Tack Mölndal!

Hahaha, Peter o Robin i mölndals butiken är för roliga! Dom skriver ofta ut bilder från nätet och skickar till oss med internposten och de flesta bilder vi får hit är på fula gubbar eller äckliga varelser av alla olika slag men idag fick faktiskt ett snällt utskick! :) Höhö..


4e Januari 2010

God morgon Sverige!

Asså fy vad trött jag är, när klockan ringde imorse ville jag egentligen bara stänga av skiten o dra täcket äver huvudet o somna om.. Tyvärr var det inget alternativ!

Jag sitter i kassan o hinkar i mig den ena kaffen efter den andra för att piggna till! Just nu är jag inne på min andra kopp ..


Smakade dike ..

Tänkte bara att jag skulle uppdatera er om att min lasagne smakade dike idag.. Jag hade köpt ett familypack lasagne men så hade jag alldeles för lite krydda kvar i påsen efter att jag använde den sist! Det är inte mycket som går rätt idag inte ...

Funderar seriöst på att slänga mig på sängen! Eller är det alldeles för tidigt?!


Den ser till och med äcklig ut ..


Träningspass

Hej på er!

Jag har inte kunnat blogga mer under dagen eftersom jag bara var hemma snabbt efter jobbet o bytte om till träningskläder. Idag blev det ett jobbigt men härligt benpass, dock mår jag skit just nu! Min mage har helt fuckat upp sig o jag känner mig ännu mer mör än jag gjorde imorse .. Faaan!!

Jag har lovat att göra lasagne idag o man ska ju hålla vad man lovar så nu ska jag ställa mig o laga käk. Hoppas lite mat i magen får mig att må bättre!


Jag idag på gymmet!

3e Januari 2010

God morgon!

Asså fy fan vad mör jag är i kroppen! Jag vaknade med värk i ena sidan av ryggen igår o trots att jag fick massange av Johan har jag ont även idag.. Mitt huvud känns väldigt tungt, min hals är lite krasslig o jag fryser ..

Noooo, jag vill inte bli sjuk!!


På jobbet just nu!

Fast food!

Sådär ja, nu är hela dagens to do färdig! Känns skönt o bara kunna slappa på soffan ett tag nu efter att ha varit så hurtig under dagen ;)

Jag hade egentligen tänkt göra lasagne idag till middag men så kom jag på att jag inte orkade det. Johan köpte sig istället en pizza o jag köpte thaimat vilket var jäkligt gott det med! Tack o lov för fast food, haha!


Friterad kyckling, ris och sötsursås!! ♥


2a Januari 2011

God morgon finingar!

Såg nyss på min facebook att det var en hel drös med folk som fyller år idag så grattis till er ska börja med att säga!
Faaan, jag hinner egentligen inte sitta här o blogga för jag måste byta om o åka till stallet en sväng sen ska jag åka med Johan o träna på sportlife!

Ne, vi får höras senare! Puss till er!


En bild var ett måste ;)

Monopol !

Vi har suttit o spelat monopol sedan klockan halv nio och är fortfarande inte klara, haha! Mike åkte ut först och därefter kom jag. Nu sitter Johan o Hanna o bråkar om vinnar titeln! Jag hejar på Hanna! ;)



Inväntar samtal

Under tiden jag väntar på samtal från min bror så smaskar jag på min Ben & Jerrys glass o kollar på polis skolan. Förresten, är det bara jag som inte har sett de filmen?


1a Januari 2011

God morgon o god fortsättning på er!

Då har vi sparkat igång år 2011 och hoppas på att det blir ett fantastiskt år! 
Hur var eran nyår? Vi tog det jätte lugnt med middag o vin. Vi var nog hemma redan vid halv två tiden tror jag så idag är man rätt pigg ändå.

Mohahaha till er som är as bakfulla!! ;)



Hej från två mongon! (Btw, Johan kommer döda mig när han ser att jag lagt upp denna)

RSS 2.0