Tidig födelsdagspresent

Eftersom jag är i USA dagen då jag fyller 21 så fick jag min present i förskott av Johan! Detta för att jag ville ha med den när vi åker så vi kan fota snygga bilder! Ni kanske har förstått vid det här laget att jag fått en kamera? :P

Tack så jätte mycket min fina underbara man för den snygga kameran! Jag älskar dig så mycket! ♥ Och jag är super nöjd med den!!




Ursäkta fingeravtrycken på skärmen men det är ju fö fan en touchskärm ;)


Söndag 31a Oktober 2010

God morgon, god morgon!

Det blev dålig uppdatering igår med. Jag hann inte riktigt med det eftersom det var typ stress till stallet o sen göra sig iordning för att dra till chefen som bjöd på middag med vin o annat gott!

Idag är det iallafall söndag o imorgon börjar en ny vecka, jippie! Ni har väl inte glömt att ändra era klockor till vinter tid? Tydligen så gjorde min iPhone det jobbet själv, helt ok! ;) 


Chefen igår :)

30e Oktober 2010

God morgon!

Jag o Johan ska alldeles strax bege oss till gymmet där det kommer bli ett härligt träningspass!
Vi hörs hemma sen o då ska jag visa er min nya kamera som jag fick av Johan förra helgen! :)

Puss o kram!

Fredag!

Hej på er!

Det var ca två dagar sedan jag skrev nu! Jag har haft en sån extrem bloggtorka att det inte är klokt! Men men, gött att det är fredag idag, vilket betyder att jag har helg o är ledig från nu, eller snarare om fem minuter :)

Det blir hem en snabbis efter jobbet  o sen åka till gymmet i Partille med Johan! Skönt!
Kram, kram, kram ♥

 

Thaifood

Har nyss avnjutit en middag bestående av wokade risnudlar med ägg, grönsaker och kyckling! Smaskigt värre. Man tycker att det är så lite i paketen men jag blev bane mig proppmätt!




26e Oktober 2010

Göd mörning!

Idag skiner solen över Göteborg, härligt! Dock är det fortfarande kallt men det hör ju till när vintern närmar sig med stormsteg.

Jag ska snart käka lite frukost o sen tänkte jag ta tag i min avdelning o se om jag kan komma på någon bra lösning så jag ska få plats med allt!

Hörs sen loverz! ♥


(Googlad bild)

Ja tack!

Kollade runt lite på hemnets hemsida igår o kikade för skojs skull in på värsting husen som är till salu!
Jag hade ju inte tackat nej till detta med ett fantastiskt läge och inomhuspool (!!) Jag hade inte heller tackat nej till denna bostadsrätt med takvåning mitt på avenyn!
 
 
 
 

Felstavning

I mitt tidigare inlägg idag om bilden i metro har jag fått höra att jag stavat fel. Istället för att skriva humor (som det skulle stått) har jag skrivit "min dåliga humör." För er som går i tankebanorna att jag kanske är dyslektiker så kan jag nu berätta att så är inte fallet, vad jag vet iallafall!

Jag är vansinnigt trött så jag ska snart lägga faktiskt.. Jag vet, klockan är bara barnet men vad gör man om man är döds trött o bara längtar efter sömn? Jo man går o lägger sig ;) Så mina raringar sov gott ♥




Sportlife

Jag åkte direkt till gymmet efter jobbet och körde en tjugofem minutare på cross trainer och sen gjorde jag en helvetes massa träningar för magen!

Duktiga mig! :)


Metro

Jag med min dåliga humör (enligt vissa) tyckte ju dagens bild och kommentar i metro var klockren!! :)


25e Oktober 2010

God morgon snyggvon!

Har ni haft en bra helg? Min har varit lugn o skön. Det är så himla härligt att slippa vakna bakis :)
När jag kom ut till bilen imorse var det ett tjockt lager is på rutan o -2 grader, blääää!
Skönt att jag snart slipper denna förbannade kyla! :D

Jag var på jobbet tidigt idag, kom redan vid 6.40 o har nyss hällt i mig en kopp varm chocklad. Inte helt fel när kommer in o är kall som en isbit!


Good night!

Har inte blivit något bloggande idag. Jag har tyvärr inte känt för det riktigt men jag ska snart gå o lägga mig så ville bara säga god natt till er ♥

God natt!!


23e Oktober 2010

God morgon från regniga Göteborg!

Har ni sovit gott? Jag sov som en prinsessa och är nu väl utvilad. Jag har fått i mig en kopp kaffe o två mackor med kalkon o flingsalt på. Jag är typ beroende av flingsalt, det är så vansinnigt gott!! :)


Träning idag?

Jag har beslutsångest här.. Jag vet inte om jag orkar åka o träna på sportlife idag. 
Ena halvan av mig känner för att åka dit o köra ett härligt träningspass medans den andra halvan av mig känner för att åka hem o slänga kroppen på soffan!

Det lutar mot träning faktiskt! :)



22a Oktober 2010

Jag kollade på lyxfällan igår o jag tappade fan hakan över hur korkad en människa kan verka/vara, alltså OMG!! Haha.. Kollade någon på lyxfällan igår? 

Hej på er förresten! ;)


Puuuuuh

Hallå!

Jag ville bara meddela er att min tabbe tillslut löste sig o tur va la det för annars hade jag fått betala den delen med egna pengar o det hade inte var nån höjdare vill jag lova!


Sämst bild med webcam, yeye!

Fuck fuck fuck!!

FAAAAAAAAAAAAN! Jag har nog gjort världens tabbe genom tiderna.. Hur fan kunde jag lyckas med detta!? Vilken jävla piss dag detta har varit o det lär inte bli bättre antar jag!! F*tta också!!!

21a Oktober 2010

God dagens snyggingar!!

Idag är det torsdag och det innebär att vi är en dag närmare helgen! Wiiie :)
Jag har bestämt mig för att inte göra ett skit i helgen mer än att typ städa lite o åka till det dagliga görat, nämligen stallet.
Det kommer alltså bli en lugn o skön helg! Me like a lot ♥ 


Mot gymmet

Jag slutar jobbet nu och sticker direkt iväg till gymmet för att träna lite mage och ben. Jag ska dessutom träna ensam för typ 4:e gången i mitt liv :O

Efter träningen ska jag till Allum och växla pengar, jag fick ju inte gjort det sist eftersom dom typ hade slut på dollar sedlar, hehe! Ciaoo!


En av världens sämsta bilder , jag vet!!!

Negativ energi

Jag har haft en piss dag i stort sätt hela tiden idag! Ingenting har fungerat som det ska, datorer som är sega som fan o ett helvetes berg med varor.. :(
Blää.. Ne jag längtar tills jag får åka till gymmet sen o göra av med lite av den negativa energin jag har i kroppen jus nu!


Såhär kände jag mig imorse efter telefonsamtalet!!


20e Oktober 2010

Morrn, morrn!

Det har blivit dålig uppdatering på bloggen den senaste tiden i know, men jag har inte haft någon ork till det tyvärr..

Gaaaaaaah, jag är så jävla förbannad just nu!!! Det ringde nyss en gubbe till jobbet och undrade om något med en skruvmejsel men jag hörde inte riktigt vad han sa så jag frågade en gång till vad han var ute efter. Då får jag som svar tillbaka  "har du någon kille där som jag kan prata med istället för du kommer ju inte förstå det här det hör ju jag"  Det är så jävla irriterande, jag hörde ju inte vad gubbfan sa så skulle jag inte frågat honom igen vad han sa o bara låtsas som om jag visste vad han snacka om eller vadå?!? Jävla Idi!

Ett stort tack till dig som ringde o pajade min dag!!!

Desperate housewives

Men shit alltså, jag är så sjukt trött. Fattar inte ens varför egentligen.. Men nu ska jag gå o dö på soffan tills desperate housewives börjar klockan nio! Ha en trevlig kväll, pusss!

          


Jag slutar strax!

Stänger butiken om två minuter och då ska jag bege mig mot stallet för att mocka två boxar. Därefter ska jag hem o dö på soffan, ciaoo så länge!

NEW

Minns ni att jag var på backaplan med Lina förra söndagen? Då hoppade ju en jacka på mig och skrek, ta mig snälla ta mig! Jag kunde inte låta bli när den skrek efter mig så den fick följa med hem! ;)



H&M - 299kr

18e Oktober 2010

God morgon, god morgon!

Har ni sovit gott? Haft en bra helg? Jag har faktiskt haft en toppen helg som började med en liten AF med mina killar här på jobbet i fredags och på lördagen fortsatte jag helgen med förfest mys och utgång! :)

Förresten, tror ni det var skönt att få tequila o salt i såret på mitt finger i lördags!? Nej det sved nåt så djävulskt!


Syns dock inte jätte bra på bilden

Excet

Jag hann inte med någon update igår innan jag o Lina drog hem till Karin på en mysig förfest. Vi satt iallafall där o käka goda vitlökar i marinad, chips o massa annat gott o hade det allmänt trevligt! Senare drog vi vidare till excet o försökte dansa loss. Notera försökte! Vi stod i stort sätt hela kvällen som packade sillar eftersom det var så jävla mycket folk!! Vilket dödade partystämningen så vi drog o käka fyllekäk på donken ;)





Yeah teguila :)



To the gym!

Hej mina hjärtan! ♥

Jag hinner inte blogga (ändå fortsätter jag skriva) jag ska nämligen iväg o träna med Johan nu och sedan växla pengar till våran USA resa!! :) Men det kommer upp ett inlägg senare med lite bider från våran utekväll igår!

Ha en toppen söndag! Kram


Outfit från igår


Det blev tyvärr inga bättre bilder än såhär..

Lördags morgon!

God morgon skönheter!

My god vad jag har sovit gott! :) Trots alkoholen igår känner jag mig ganska pigg o redo för en fullspäckad dag. Dvs att jag ska till stallet (mocka två boxar, kanske rida), hem till pappa o förhoppningsvis byta lampor på bilen och sedan hem för att försöka ge mig på en storstädning av huset..


       Snacka om svintohår dagen efter.. (jag ser tröttare ut än vad jag är)

Skåål på er mina vänner! Ha en go fredag!

img_4760 (MMS)

Skåål på er mina vänner! Ha en go fredag!


Freeeedag

Hej på er skönheter!

Jag ahr inte hunnit blogga nåt nu på förmiddagen för det har varit fulle ös i stort sätt hela tiden! Men idag är det iallafall den 15e oktober och fredag! Det är endast dagens jobb kvar o sedan är det helg (!) Me like!
Jag ska börja helgen med en liten AF hos Anders! Dvs, dricka en öl eller två och käka pizza, smaskigt! :D
Nu blir det mera jobb, ciaooo så länge! Pussss

Träning, bastu och dusch!

Hej på er!

Är nu hemma efter ett gött träningspass med Johan. Jag gillart! Just nu väntar jag på att bastun ska bli varm så vi kan basta ett tag innan vi hoppar in i duschen o blir rena :)


Till Johan!

Haha! ;)


14e Oktober 2010

Morrn!

Igår efter jobbet hade vi månadsmöte på Bendéns och jag var inte hemma fören vid klockan åtta. Då hade jag varken ork eller lust till att blogga! Jag o Johan mumsade lite chips och dipp till arga snickarn istället ;)

Wtf?!?


To much

Fan alltså. Det är för mycket på jobbet just nu!
Ett helvetes regn av varor ramlar in, nya artiklar att packa upp och jag har ingen plats att arbeta med..
Dessutom tar grannarna vägg i vägg våra parkeringsplatser utanför byggnaden! 

Trött/irriterad som jag är just nu, har jag gjort "skyltar" som jag ska tejpa fast vid tre av parkeringsrutorna. Nu återstår det bara o se om dom är lediga imorgon bitti eller inte!!


13e Oktober 2010

God morgon, god morgon!

Allt väl med er? Det blev inte mer än ett inlägg igår tyvärr.. Jag hade besök av Malin på jobbet o sen joina hon & Chrille oss med pizza hemma!
Klockan blev typ sju när dom gav sig iväg hemåt o då var det bara att sitta spänd vid tvn inför matchen Holland-Sverige. Jag la mig efter första halvleken.
Hade en känsla att det skulle gå skit, vilket det också gjorde! För er som inte vet slutade den 4-1..


Underbar låt!

Jag bara älskar den här låten! Jag får en mysig känsla i kroppen när jag lyssnar på den ♥


Dagens outfit!



Svarta jeans - JC
Vit/rosa randig topp - Lindex (syns dock inte på bilden)
Ringar - Guldfynd & Kicks
Jacka -H&M (ny) Jag visar en bättre bild imon!
Halsduk - Lindex (ny)


Middag hos mina föräldrar!

Om ett par minuter sticker jag hem till mamma o pappa som bjuder mig på smaskig spaghetti & köttfärssås! Det gillar vi :)

Hörs hemma sen! Bye!


Måndag igen!

God morgon skönheter!

Måndagen är här igen. Fan alltså, helgerna går way to fast!
Jag har haft en lugn o skön helg men trots det skulle jag inte tacka nej till ett par dagar extra med ledighet. Jaja, nu är jag på jobbet iallafall o det är bara att bita ihop!

Fick hem (till jobbet) en ny mössa från solomon som jag var tvungen att testa o visa er ;)
Vad tycks?



GRATTIS!

Stort grattis till Emelie som blev vinnaren av veckans blogg! För er som inte vann kommer det en ny chans i veckan :)


10e Oktober 2010

God morgon på er!

Igår satt jag o spela mitt Sims 3 från 20.30 till 00.30, snacka om att man blir fast i spelet, hehe! Men det är sjukt kul! :)

Jag vaknade för ett tag sedan och har fått i mig en kopp kaffe. Nu väntar jag bara på att min vän Lina ska vakna så att vi ska palla oss iväg mot ikea :D

Ne, om jag ska klämma i mig lite frukost innan jag åker iväg på äventyr. Hörs sen!


Landet för länge sedan

Har precis kollat på den underbara barnfilmen landet för länge sedan med lillefot o gänget. Åååh, den är så jäkla bra, jag bara älskar den, skulle kunna kolla på den om o om igen!! :)
Sjukt är det också att man fortfarande kommer ihåg namnen på de olika dinosaurierna.

Har ni någon favorit barnfilm?

                        

New stuff

Kunde inte hålla mina fingrar i styr när jag var i stan med Johan & Alissa tidigare och kom därför hem med tre nya ringar! Att jag inte kan hålla mig när jag vet att jag måste spara mina pengar till Florida, aja sånt som händer ;)


3 istället för 2 :)

Ni minns väl att jag nämde i ett tidigare inlägg att jag hatade sims 2, nu har jag the sims 3 som jag nördar mig med istället, wiiiie! :)




Påminnelse

Tänkte påminna er att vara med i veckansblogg (om ni vill såklart) Kommentera bara "jag är med" i detta inlägg så drar jag en vinnare på söndag, good luck!


S..S

Har precis duschat av mig allt damm som min häst förde med sig från stallet o ack så skönt det var att bli ren o fin igen! Nu sitter jag med mina kära myskläder på mig o ska strax sätta igång med att börja nörda mig en stund (eller typ halva kvällen) 
För er som undrar, nej nej, jag jobbar inte alls på TOOLS! :P

Så här ser min fredags outfit ut!


En ap skön tröja med tools logga ;) och ett par leggings. En underbar mjukis outfit för fredagskvällen!



Fredag o hemgång

Yeeey, om tio minuter är det hemgång och det betyder heeeelg :D Underbart! Jag ska efter jobbet direkt till stallet o pussa lite på min lillkille sen ska jag hem o fortsätta med en jätte rolig grej som jag påbörjade igår kväll. Visar er sen (ni kommer tycka att jag är en nörd) ;)

Ciaooo suckers!


8e Oktober 2010

God morgon puddingar!

Ledsen för jätte dålig uppdatering i bloggen igår men jag var iväg på Bendens igår o då kunde jag inte blogga tyvärr..

Vet ni förresten? Idag är det bara en fucking månad kvar tills jag o hjärtat åker till Florida (!!) Jag längtar som en tok nu :D


Mobilblogg - på bendens

Just nu lunchar jag, dvs ligger på soffan o tar de lugnt ;)


Bättre än förväntat

Jag har varit hemma en stund sen bion som var mycket bättre än förväntat! :) Nu kollar jag på efterlyst som är ett av världens bästa program faktiskt!




Lyckan, kärleken & meningen med livet

Nu ska jag ta mig in mot stan o möta upp Sarah för lite biomys! Ha en trevlig kväll allesammans så hörs vi hemma sen igen, pusss till er ♥


Jag idag

TÄVLING!

Ny omgång av veckans blogg börjar nu. Kommentera bara inlägget "jag är med" och jag drar en vinnare i slutet av veckan, lycka till! :D


Bio ikväll!

Ska iväg på bio med min vän Sarah ikväll klockan 18.10. Vi ska se filmen lyckan, kärleken & meningen med livet! Det var Sarahs val så jag hoppas att den är bra, höhö :)
Har någon sett den förresten?


Bild lånad från FB


6e Oktober 2010

God morgon vänner!

Jag vill bara meddela att jag inte kommer kunna blogga nåt vidare under dagen, jag har nämligen "chefen" på besök här idag.. Om jag kan smita in med ett inlägg senare gör jag det såklart!

Ha en toppen dag! Kram ♥


Jag hatar the sims 2

FAAAAAAAAN! Jag blev så sjukt sugen på att spela sims nyss o bestämde mig för att testa installera det en gång till, men tror ni det funkar?! Neeeeeeeej!!! Jag kommer så långt som att göra en sim men när jag godkänner simen o sen ska in på tomter hänger skiten sig.. :( Gaaahh

Nu ger jag upp! Jag laddar ner The sims 3 istället! Sa jag ladda ner? Nej, nej det ska jag såklart inte göra. Här är man inte olaglig inte :P


Hello happy face or not..

Jeans till shorts

Minns ni att jag skrev i det här inlägget att jag spräckte mina byxor på kräftskivan hos Lina & Joakim? Smarta jag kom ju på att (genilampa tänds) : aha, jag kan ju göra ett par shorts av dom o det kan ju inte så svårt tänkte jag.. Hmm, joo det var det, haha..

Hursom, här i allafall resultatet ;)



Ja, jag vet att jag ser ut och är bred arslad!!

En jäkla massa skor!

Fick en levernas med skor häromdagen o det finns ju inte direkt jätte mycket utrymme här i butiken. Förtillfället står det still i huvudet på mig om hur jag ska möblera om allt.. Gaaah



Ser ni?


Sportlife

Hallo mina raringar!

Har ni haft en bra dag? Jag har jobbat och tränat med Johan idag. Asså shit, mina armar är som gele efter träningspasset o inte nog med armarna, det känns i hela kroppen! Jag är helt matt o orkar knapp knappra på tangenterna. Jag tror inte ni förstår min trötthet, haha..


Detta är en bild från ett tidigare pass då jag tränade ensam (bara så ni vet)


Finbesök :)

Jag har nu finbesök här på jobbet av självaste Malin. Det var månader sedan jag träffa henne senast så det är mycket trevligt :)


4e Oktober 2010

God morgon puddingar!

Nu har vi en ny vecka framför oss, kul som fan...
Jag ska iallafall börja min vecka med jobb (såklart) därefter ska jag träna med Johan på sportlife Partille vilket var ett tagsen o det ska faktiskt bli jätte roligt :)


Jag idag vid den inte allt för ovanliga spegeln på jobbet, haha..

Mañana

God kväll på er!

Jag har varit hemma en stund nu och forsökt ladda upp bilder från den mysiga middagen på mañana med mitt hjärtegull men det har strulat som tusan men äntligen fungerade det!!


Happy face ;)


Min snygging ♥




GRATTIS!

Vi säger grattis till Tina som blev veckan bloggare! Gå in o ge henne ett grattis HÄR. Till er om inte vann, det kommen en ny chans i veckan!


3e Oktober 2010

Morrn, morrn på er!

Jag har lite bråttom nu för jag ska iväg på lite äventyr o måte fan åka om ca fem-tio minuter, ändå sitter jag här o skriver. Haha

Ne, nu måste jag sticka. Ha en bra dag! ♥


Nice parkering


At work!

Hallo mina darlings ♥

Har ni sovit gott? Allt jag kan säga om min sömn inatt är, omg! Jag somna som en stock igår o att vakna imorse utan att behöva höra väckarklockan pipa, så jäkla härligt :)

Jag är iallafall på jobbet nu och jag hoppas att dessa fyra timmar går fort.
Nu kom det in ett engelsktalande par, fan hur ska jag kunna lyckas med att hjälpa dom med min kassa engelska?! Gaahh, wish me luck! Vi hörs sen! PUSSS


Texas i ett nötskal

Jag o Lina roade oss med att filma Texas när han fick ett av sina flipp förra lördagen på vårat förkrök (vi jagar inte alls upp honom) haha.. Kolla in filmen o ni får se en knäpp hund ;)
 


Turkos!

Förresten, såg ni mitt nya fina nagellack?
Köpte ett nytt depend nagellack när jag var i stan med Camilla i onsdags, oooh my god vad snyggt det är :D Gilla, gilla gilla!

Vad tycker ni?



1a Oktober 2010

Göd mörning allihopa! ♥

Känner mig pigg & glad idag o man kan ju inte annat när det är fredag! Jag ska iof jobba imorgon med men då börjar jag sent o slutar tidigt så det är lugna puckar ;)

Hoppas ni överlevde att jag inte bloggade igår men jag var verkligen inte på humör för det o då tycker jag att man ska ge fan i att skriva om man inte ens är lite motiverad! Idag däremot ska jag försöka bombadera er med massa inlägg, låter det bra? :)


Jag just nu på jobbet!

RSS 2.0