Fredag

091120

God dag!

Idag vaknade jag vid 10.30 ungefär. Pallade mig upp ur sängen och gjorde lite kaffe, älsklingens mamma skulle komma och lämna lite saker hon köpt till honom. :) Idag mår jag iallafall mycket bättre och börjar verkligen känna att det är grymt tråkigt o vara sjuk.. Fan de kändes så dumt o ringa Anders i onsdag och säga att jag var sjuk, för då blir dom bara två stycken i butiken och det blir väldigt knepigt med luncherna o allt.. Men vafan ska man göra när man e sjuk... Tur va ju då att Camilla kunde hoppa in o jobba två dagar iaf! Så nu har jag varit hemma sen i onsdag och ska ju vara borta ännu en vecka från jobbet eftersom jag o mamsen åker till spanien på söndag :) Men aja tur de iallfall att jag blev sjuk nu och inte när jag o mamma var nere.

Nog om de, nu har jag iaf äntligen lyckats fixa min data, eller egentligen var det Johan som fixade den, men hur som helst, här kommer lite bilder från i lördags samt bilder på mina underbara presenter! :)


Mina underbara presenter, älskar allihopa såå mycket! Tack!! :)

Bästa Lina :)

Camilla, Lina, Maria & Sarah!

John, Rickard o Mike

Christer o Andreas

Me and Malin


~ M


makemababies.com

091117

Hahah, testa!!! Fy fan va fula våra barn kommer bli! ;) 
Så här kommer en av knoddarna se ut tydligen..



~ M

Måste fixa min data...

091117

Igår var det den 16 november och då fyllde min bror år, glömde skriva det i inlägget igår nämligen så jag får ta o gratta honom här idag istället! 
GRATTIS till min underbara bror Mike, som är den bästa brorsan man kan ha! <3


Nu undrar ni säkert vart min update är någonstans.. 
De e nämligen så här att min data har pajat och det är där jag har bilderna från i lördags, vill nämligen inte göra någon uppdatering utan bilderna, dom behövs ;) Får se när datan är fixad, för när den är "lagad" igen så kan vi nog få oss ett och annat gott skratt, av bl a miner från Lina! :D
Jag ska försöka installera om den igen, försökte nämligen igår men den hängde sig för ovanlighetens skull.. Såå trött på den nu va..

Så nu till dagen, den blir hur lugn som helst, direkt efter jobbet ska jag åka till stallet och göra en snabb mockning, sen bär det av hem till älskling för att slänga min på soffan och ladda upp för en ensam kväll med massa ugly betty och desperate housewives tittande! I vanliga fall så har ju jag och Lina myskväll på tisdagar men hon skulle tyvärr jobba så jag får möla pillirumpanbågar i min ensamhet.. Sen e de lite tråkigt att det alltid fattas en när vi har våra kvällar nu för tiden, nämligen Sanna som flyttat till Malmö.. Sanna flytta hem igen, jag o Lina saknar dig!!!

Det ska bli så skönt och lägga sig på soffan för jag börjar verkligen känna mig dålig, mådde illa igår och gör det även idag, sen så kallsvettas jag med. Får väl se om man kanske ska vara hemma från jobbet imon så att ja verkligen blir helt frisk , för jag har ju inte direkt någon lust att bli sjuk när jag o mamsen ska åka till Spanien!
Aja får väl hoppas att man mår bättre ikväll , om inte så ringer jag och sjukskriver mig imon..

Puss på er godingar, hörs nog senare eftersom jag har en ensamkväll..

~ M

Internetshopping :)

091116

Åååh idag har jag internetshoppat lite grann :) Köpte bl.a detta urläckra armband på denna sida:
www.byzant.se 
 

Fick även shoppat en klänning och ett par skor från www.nelly.com Me like alot!
Dock kunde jag inte ladda upp bilderna här och visa er.. Men fina var dom båda kan jag lova! :)

Ni får en update senare idag eller imon om hur allting gått med födelsedagar osv.
Puss o kram så länge

~ M



One day :)

091111

Nu såg jag att jag skrivit fel i bloggen.. Det står ju att det var fyra dagar kvar och sedan tre men fan det skulle varit tre på första inlägget ;) Opsi, aja så kan det gå!
Idag är det iaf EN dag kvar till min stora dag :P

Så här såg jag och mina vänner ut förra året när vi firade mig hemma på altanen och på Chez! :)


Sarah & Carro hos mig!


Me and my homie, Lina <3


Lina , Emelie , Maria & Carro på Chez :)

Ikväll ska jag och Johan på Alovera visning hos Malin o Christer, ska bli kul o se vad dom ska försöka lura på oss för en massa grejer! ;) Vi ska vara där klockan 19 och det håller väl på en timma elle nåt kan jag tänka mig, under tiden vi är där så bjuds det på fika med, grymma Malin! :) Antar nämligen att Chrille inte står för den biten :P

Hej svej!

~ M


Three days :)

091110

Igår åkte jag till stallet direkt efter jobbet och när jag kom hem därifrån, så drog jag och Johan igång med städning i hela huset (nästan iaf) ;) Vi fick undan en hel del skit från köket och från hallen så nu ser rummen helt plötsligt stora ut, haha!
Det ligger ju fortfarande lite skit som ska slängs. Men fan man kan inte ta allt på en o samma dag! :)
Hörde igår hur Johan lite deskret försökte fråga sin mamma, (i förhoppning att jag inte skulle höra) om hon ville följa med till stan och kolla på lite grejer. Hmm jag undrar vad han ska göra i stan tre dagar innan jag fyller år.. :P Hursom, tänkte iaf att vi skulle ha lite folk hemma på lördag så det får bli att verkligen STORSTÄDA på fredag efter jobbet !
Jaha idag är det ännu en tisdag, och förhoppnigsvis myspys! :) Vet inte riktigt hur det blir för, jag har verkligen för mig att Malin skulle ha AloVera visning idag men ska ta o ringa henne på lunchen o kolla läget. Så vi får se om det blir mys eller visning idag! :)  

Men nu är det bara tre dagar kvar tills min födelsedag! Yeeeyee (På tal om ingenting) ;)

Lunch dax!

~ M

fyra dagar kvar :)

091109

Jag kör med en countdown tills torsdagen den 12 november! :)

Idag är det måndag och det betyder ju att det bara är fyra dagar kvar tills jag fyller år! :) Jag tycker det är så himla svårt att säga vad jag önskar mig, men här är några saker jag iaf:

- Klocka 
- Ringar i silver 
- Belocker till mitt armband 
A, de var typ det som jag vet nu som jag önskar mig.. Klockan är ju prio ett på önskelistan ;) Me like!

Love!

                      
Hmm.. Jag undrar vad man kan göra för spännande när jag fyller år!? Visst gå ut e ju kul, men de kan man ju lixom göra när som helst.. Så de hade vart kul om man gjorde nåt lite annorlunda för en gångs skull, då kommer man ju till den frågan om vad man kan göra.. :/ Aja, men de löser sig, ska la bara vara hemma o glo film kasnke!? ;) Nee, så tråkigt kan man väl inte vara, Haha!

Yeye
Nu ska jag käka lite god frulle tänkte jag!
Thing så länge :)

~ M

My day!

091105

(Lånat av Malin!)

Frukost: Har inte ätit ännu
Dagens Outfit: Jobbarbyxor, linne och tröja
Humör: Tröööött!
Gjort: Suttit framför datorn i kassan, plockat upp skor på skoväggen!
Planer: Åka till backaplan och köpa morötter m.m
Lunch: Med bästaste Malin 12.00 :)
Läser: Bloggar
Bästa: Fri fri fri! :D
Middag: Har inte tänkt så långt än, det är ju fortfarnade morgon..
Barn: Inga..
Väder: Kallt, och snöigt
TV-program: Ingen aning just nu, kan inte tv-tablån
Tänkvärda: What goes around comes around, same as Malin! :)
Kom-i-håg: Min födelsedag , Hahaha! :P

~ M

Yeeeeey !!! :D :D

091104

Fick precis ett underbart samtal från älskling om beskedet vi alla länge väntat på, Fri fri fri :) Åååh nu vill jag bara hem o pusssa på min goding! Känns verkligen som en sten lättat från mitt hjärta!
Det bästa är att den satans bruden gjort allt detta för till sist inte få ut ett skit av det , mohahaha!
Ska kanske inte ta ut segern i förskott nu eftersom det fortfarnade kan ändras, men hör man inget efter tre veckor så är hela den här mardrömmen över :D I like alot!!!

Göööööött!!
Thing

~ M

Mys!

091103

Igår var det ju som sagt min o Johans 3 månaders dag, så vi bestmde oss för att gå på filmen Inglourious Basterds med Brad Pitt på bio!  :) Den kan jag verkligen rekomendera att ni ska gå och se.
Hur som helst, så var hela måndagen helt underbar!
Allt gick bra på jobbet och det va lugnt o skönt i stallet när jag var där och mocka, sen en lååång varm dusch hos Johan och cs spelade innan vi åkte till bion, hahah! ;) Filmen var slut ungefär vid klockan 12 och snacka om att man var seg när man skulle köra hem..
Dum som ja va så fråga ja johan innan vi skulle åka om han ville köra nu eller efter bion, och självklart valde han att köra till bion så jag fick "äran" att köra hem..
Men får faktiskt skylla mig själv eftersom ja fråga honom!

Väl hemma börja vi bråka som vi alltid gör, nämligen slåss o brottas :) Tråkigt ba att jag aldrig kan få vinna :P Men ag tror att han kollar för mycket på Ultimate Fighter för där lär han sig massa nya trick som han kan göra för att jag ska ge upp! Mitt lilla mongo :D

Ikväll blir det ännu mera mys fast med Lina istället, det är ju faktiskt tisdag! :) Ne nu ska jag försöka få nåt gjort på jobbet.
Hörs sen!

~ M

Tre månader <3

091102

Igår fyllde världens bästa Lina år, 22 bast (snart gammal kärring!) :P Ne men iaf, vi började dagen med frukost hos Lina, och som hon hade lovat mig blev det hönökaka med ost och ett glas oboy, mumms! :)
Därefter bar det av till Västra Hamngatan till The studio för en make-up kurs och det var rätt kul och se hur bra/kass man egentligen är på att sminka sig själv.. Hon som höll i kursen sminkade nämligen bara halva ansiktet och sen fick man göra andra halvan själv! Väldigt lärorikt faktiskt att göra det själv än att bara sitta o titta på när hon gör det! :) Efter sminkningen åkte vi till Ica focus och köpte revben och potatissallad. Smaskens!

Måndag och det är min och älskling 3 månadersdag idag! :) Ååååh, tiden går så fort! Tycker inte det var längesen vi var på parken och jag o Johan besämde oss för att ne nu fan är allt tillsammans! Å Malin blev så glad när hon hörde att vi var tillsammans trots att hon mådde piss! goding där :)  

 Malin på halloween! :) Schnyyging!

Hade vart kul o laga någon god middag till honom men jag är verkligen helt talanglös när det gäller matlagning.. Så tyvärr kan jag inte överraska med något sånt.. Får la bjuda på restaurang istället, så blir det god mat iaf, hehe! :P
men men, får se vad man hittar på för kul! :)

Ska snart gå på lunch!
Puss o kram

~ M

RSS 2.0