Orka

Ledsen vänner men jag varken orkar eller har lust till att blogga idag.. Hoppas allt är bra med er o ha en fortsatt bra dag! Kramis på er alla ♥


TÄVLING!

Ny omgång av veckans blogg börjar nu. Kommentera bara inlägget "jag är med" och jag drar en vinnare i slutet av veckan, lycka till! :D


Stan efter jobbet

Jag ska in till stan efter jobbet och fika med Camilla. Vi har inte träffats på ett tag så det ska bli kul :) 
 

29e September 2010

Hej allihopa ♥

Fy fan ska börja med att säga! Det var nämligen frost på rutan på bilen imorse och noll gradigt.
Lagom roligt när det inte ens är oktober ännu. Vintern närmar sig med stormsteg tyvärr..

Men snart är det november o då sticker jag iväg från regn, rusk och kyla i två veckor, aaah det ska bli så härlig! Bara min babe o jag på en sandstrand!

Det låter inte tråkigt va?? :D



googlade bilder!


Bara något lat ? ;)

Allvarligt nu! Hur lång tid tar det att tillaga köttbullar & makaroner egentligen, ääh rätt svar, det tar typ ett par minuter och ändå orkar inte jag ställa mig o fixa det!? Istället orkar jag ta mig tid att göra mackor varenda eviga dag.. Jag är nog rätt störd!


Hemkommen

Jag har precis varit i stallet o klappat lite på min pålle! Passade även på att ta ett par bilder för man vet ju inte hur länge till man får se de fina gröna gräset ute i hagarna (dock blev det inga höjdar bilder eftersom att jag har en häst som aldrig vill stå riktigt stilla..)

Nu blir det en dusch och sedan laga käk! Hörs om ett tag :)


för han har solen i ögonen ... sen kunde jag inte mer..



Min pärla ♥

Dagens youtube!

Fattybom, en riktigt skön göteborgare med grym humor! Diggar henne skarpt! :)
Om ni vill gå in på hennes blogg gör ni det HÄR
 

Sommarstället

Jag har inte varit iväg till vårat sommarställe mer än en gång detta året, känns rätt trist faktiskt för det är så otroligt mysigt där uppe på sommaren! Får ta igen det nästa sommar. 
Jag tänkte att ni alla söta läsare ska få ett litet smakprov på hur det ser ut där uppe, schysst va? ;) 







YEAH!

God morgon!!

Igår hade jag ännu ett nytt besöksrekord, wooho! Vad glad jag blir!! :D Tack alla ni söta goa läsare som läser min blogg! Stooor kram till er ♥

 

Bildregn

Snäll som jag är så bjuder er på ett par bilder från festen i lördags!




Jägermeister i all ära!



Full eller fokuserad?



Jonte började knuffas men jag va lika glad för det! :)



Sova på en fest är också rätt normalt.. Eller?!


.. och här var det dax för mig att ta mitt feta arsle hemåt

Mjölk på bakfyllan

Hej på er!

Jag är helt klart på bättre humör nu, känner mig dock fortfarande lite trött o lite dum men det är iallafall mycket bättre än i morse, hehe..
Nu har jag precis klämt i mig en macka o druckit mjölk i massor! Det är så jävla gött med mjölk ibland att jag vet inte vad. Framförallt på bakfyllan är det extra gott med mjölk av någon konstig anledning!

Är det bara jag som tycker att mjölk är extra gott på bakfyllan? ;)


GRATTIS!

Första omgången av veckans blogg är avklarad och vi säger ett stort grattis till Viki som blev den lyckliga vinnaren! Gå gärna in o skicka ett grattis till henne HÄR :)

En ny omgång av veckans blogg dyker upp under veckan!


...

Jag känner mig inte på topp idag. Jag blir så trött på mig själv i vissa situationer, att jag inte kan fatta när det är dax att sluta..

Idag är jag trött som ett as, jag kunde inte somna igår o låg mest bara o tänkte på att jag är så dum och aldrig tänker efter före jag säger något! Eller kan jag inte bara hålla käften!? Suck.. Aja, det blir säkert en jätte bra måndag det här..
Hoppas ni sovit gott iallafall och att ni är på bättre humör än mig!

Pusss på er ♥


Gårdagens outfit



Igår hade jag på mig min nya klänning från Sisters Point, en midjelång/kort jacka och ett par svarta tights från hm. Till det hade jag mina underbart snygga stövlar (syns dock inte på bilden..) Åh, jag kände mig faktiskt fin under gårdagskvällen :)

Jag lever!

Hej på er!

Ursäkta mitt extremt jätte dåliga bloggande under denna helg.. Igår hade jag fullt upp med all storstädning inför kalaset för Alissa & Aila, dessutom kom folket tidigare än jag trodde så det blev lite stress.
Efter kalaset åkte jag hem till Lina o började förfesta för att sedan dra vidare till Flying där min kusin och två andra hade hyrt lokalen! Sen var det röj tills jag ramla hem vid två snåret!


Efter en del öppnade paket hade Alissa en grym ordning ;)


Alissa in action

 
I sin nya fina prinsessklänning!

25e September 2010

God morgon honeys!

Haft en bra natt? Jag somna som en stock igår när jag la mig i sängen och idag blev jag väckt av Alissa som kom o berätta att hjärtat gjort frukost till mig, naaw sötgöte!

Nu sitter jag i soffan och laddar batterierna inför en storstädning av huset, puuuh blir trött avbara tanken..


Fina Johan & Alissa i somras ♥

Klänning!

Här har ni min nya snygging från bubbleroom för underbara 149 kr :)


Inte jätte bra bilder dock! Men, men..


Sorry, sorry!

Ledsen att jag inte bloggat något mer under dagen men jag har verkligen haft fullt ös hela dagen. Det är inte förens nu som jag kan ta en kaffe, en dounat och slappna av för en stund!
Roger är så snäll att han kommer in med lite godsaker till oss mågon dag i veckan, idag fick vi dounats :D




24e September 2010

God morgon skönheter!

Har ni sovit gott? Jag har sovit kanon och imorse tog det verkligen emot att kliva upp ur sängen när jag visste att Johan kommer ligga kvar där o gotta sig tills han vaknar..
Men det är bara o bita ihop, det är ju fredag idag o inte vilken fredag som helst, nämligen lönefredag! Denna dag har varit efterlängtad sen ungefär den 25:e förra månaden ;)

Får ni också lön idag?


Bild från förra sommaren när jag precis träffat Johan ♥

TRÖTT

Nu är jag jätte trött o ska snart lägga mig! Sov gott vänner ♥


What´s in my påse!? :)

Har hämtat ut mitt paket nu och har testat innehållet. Visar er imorgon efter jobbet vad som låg i! :D


Wohoo mitt paket kom igår :)



23e September 2010

God morgon!

Imorse snoszade jag lite för länge och var lite sen till jobbet. Självklart var Pauli lite sen han med..
Idag skulle jag vara smart o ta innevägen vid gamlestan till jobbet för att spara lite tid men inte fan gick den vägen fortare när man hade först två förbannade långtradare som ligger i typ 30km/h på 50 väg. 
Och sedan kommer det ytterligare två långtradare och knör sig!!

Tillslut var jag på jobbet fem över sju och butiken var full med kunder, såklart!!


Sprungit, storhandlat och ätit!

Finally! Är äntligen hemma igen från mina/våra måsten. Direkt efter jobbet drog o Johan ut på en joggingrunda (hurtebullar som vi e) ;) Därefter blev det en snabb dusch för att sedan åka till Partille för storhandling av mat... Alltid lika kul att spendera pengar på just MAT! Men men, nu är det fullt i kylen iallafall :D

Har precis ätit en sen middag som bestod av en hönökaka med pepparsalami på och ett stort glas mjölk. Jag hann inte fota eftersom "maten" var nere i magen efter ungefär 3 sekunder, hehe.. Jag var vråååål hungrig!


Gött med fullt kylskåp!


Kommertar



Hahahahahahaha! Då undrar jag, vilka pattar!? Höhö.. ;)

22a September 2010

God morgon babes!

Hur mår ni? Sovit gott? Jag vaknade först av att min väckarklocka ringde sen somnade jag om och en stund senare vaknar jag av Johan säger Aj, då har jag råkat slå till honom i ansiktet med handen, haha.. Ooopsi!

Nu sitter jag vid min kassa o tror att jag ska hungra ihjäl. Helt ärligt, min kropp, min själ o min hjärna hänger inte med pga av min tomma mage! Ge mig maaaaat! 

Btw, är det något fel på mig om jag är sugen på McDonald´s redan nu vid frukost time? Hehe..


En av världens charmigaste bild?? :P

Kastar in kudden

Jag kastar här med in kudden! :P Nu ska jag borsta bissingarna och sen sova, blev genast döds trött! Sov gott ♥


Bra där!

Jag kom precis hem från stallet. Har haft veterinären där igen för en botulismspruta till pållen min! Det var sista sprutan att ge så nu kan jag vänta ett helt år tills jag behöver ringa veterinären igen (peppar, peppar) ;)

När jag körde bilen på väg hem nyss så hade en bussjävel fått stopp och stod mitt på vägen med varningblinkers och en varningstriangel utplacerad! Tur att den stod på ett ställe där det var ganska lätt att ta sig förbi!


TÄVLING!

Vill du bli veckans blogg? Allt du behöver göra är att kommentera detta inlägget: jag är med! Du får om du vill skriva i din blogg om att du är med och tävlar och då är det även tillåtet att låna bilden.
(Drar en vinnare i slutet på varje vecka)

LYCKA TILL!! :D


Testing, testing

Jag & Pauli testar våra nygamla kepsar som vi fått in i butiken. Har ju hört att sliten militärgrön är en av höstens färger 2010. Vad tycks? ;)



21e September 2010

God morgon raringar!

Har ni haft en mysig natt? Jag var typ helt död under hela kvällen igår efter min träning. (otränad) Jag tror inte jag rörde mig långt ifrån soffan igår alltså, hehe..

Idag skiner solen över götet, vilket var ett tagsen. Härligt :) 
Vågar man hoppas på att allt detta regn & rusk som varit är över nu? Jag håller iallafall tummarna!

Nu ska jag ta tag i lite vagnar här i på jobbet, ha en fin dag allihopa! ♥


God natt!

Nu ska ja kolla klart på Starsky and Hutch som går på tv4 plus och sen ska jag slänga mig på sängen o sova! Natti, natti!


Svar på kommentar

Jag skrev i det här inlägget att jag och min "man" skulle iväg på middag hos mina föräldrar. Här är en kommentar från en läsare!



Answer: Nej, vi har inte gift oss men jag kallar ändå honom för min man! Han är ju min och han är en man så det blir ju min man, hehe.. Eller har jag fel? ;)

Puuuh

Är nu hemma efter ett träningspass på Sportlife. Ja ni hörde rätt, jag har varit o tränat! Ett plus är också att jag pallade mig iväg o träna ensam. Ååh jag är stolt över mig själv :) hehe..

Nu ska jag ta mig en kall dusch o slappna av! Hörs sen babes ♥


Nyss hemkommen från träningen

Glöm inte veckanblogg premiären!

Vill du bli veckans blogg? Glöm då inte att hålla ögonen öppna för premiärstarten, den kan börja när som helst under denna vecka! :)  
Allt ni behöver göra när inlägget med veckans blogg dyker upp är att kommentera att ni är med och vinnaren kommer att utses i slutet av varje vecka. Vinnaren kommer även att få en länkning av sin blogg!


Valvakan

                                          http://www.tjorn.se/images/18.292c65a01298e1eb333800013284/val2010_201x158.gif

Satt ni uppe och kollade på valvakan igår? Det gjorde jag, dock la jag mig när jag hörde att det nästan var klart vem som vann! Och jag har som vanligt sovit bra :)

Nu sitter jag på jobbet och fixar lite med lagerplatsändringar o sådant sköj, hehe..
Vad har ni för er denna dag då? PUSSSS

Börja med veckans blogg?

Jag funderar på om jag skulle börja med att ha en veckans blogg tväling här i min blogg, vad tycker ni om det?
Tycker ni att det är en bra idé så kommenterar ni bara ett Ja i kommentarsfältet om ni tycker helt enkelt tycker att det är en jätte usel idé skriver ni ett Nej i kommentarsfältet :)

Tack på förhand honeys!!


Shoppat present

Jag var i stan tidigare idag o shoppade presenter med Johan till Alissa och Aila som ska ha kalas i helgen som kommer. Jag hittade världens bästa bok till Alissa som jag tror att hon kommer att älska :) (hon ville nämligen ha en bok i födelsedagspresent)


Till Alissa!

Inte grillens dag idag!

Johan skulle grilla grillspett nyss men grillen ville inte riktigt vara med idag så dom blev inte helt hundra tyvärr.. Men ätbart var det allt, dock ska vi noga ta o lyxa till det med en söndagspizza snart trots att vi nyss käkat, höhö.. ;)


NEW

Ledsen för sent inlägg, men jag har varit iväg hela dagen! Kom nyss hem o nu har vi börjat med käk.

Mina nya snygga stövlar som jag köpte igår!






19e September 2010

God morgon, god morgon pinglor!

Shit vad jag har sovit gott inatt, helt underbart! Jag sover iof bra i stort sätt alla nätter men ibland är vissa nätter sådär extra goa!  
Nu sitter jag i soffan med morgonkaffet i handen, ska snart göra mig lite frulle också. Magen börjar nämligen kurra lite lätt!


I´m home

Kom precis hem och har nu satt ner röva i soffan. Middagen hos mina föräldrar var himmelskt god (glömde telefonen under middagen så därför kunde jag inte ta kort på det) men vi åt iallafall hasselbackspotatis med kött o massa goda såser, smarrigt!
Lagom till efterrätten hade jag hämtat telefon och fick iallafall fotat den ;)

Nu ska jag o Johan kolla på film - Robin Hood Har ni sett den?

Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans ♥


Glass med varma blåbär, yumy yummy!


Middag hos föräldrarna

Jag var iväg tidigare o växla mynt, samtidigt passade jag på att hälsa på Lina på en fika! Var även iväg på backaplan en sväng o fick shoppat ett par snygga stövlar. Visar er när jag är hemma igen för nu måste jag åka till mina föräldrar som bjuder mig o min man på middag, mysigt!

Jag hinner tyvärr inte lägga upp någon bild nu, men jag lägger upp en dagens outfit senare och även bilder på min shopping, middag med mera!

Ha en toppen dag tills vi hörs sen igen. Thing!


Flickan med guldbyxorna?

Sparpengar till Miami!! Me like :D Jag tänkte åka iväg o växla mynten till sedlar på tappen nu o jag kan ju bara hoppas på att dom vill ha en del mynt, hehe.. Wish me luck! 
Ciao så länge honeys!


18e September 2010

Gooooood morning sunshines!

Har ni sovit gott? Jag sov jätte skönt inatt, tror dock att jag hade sovit ännu bättre om Frölunda hade tagit tre poäng igår.. Men, men vad ska man göra, det var säkert premiärnerverna som spökade hos våra kära indianer! ;)
 

Jag just nu..

Slutresultatet av matchen... :(

Matchen går sådär..

Johan har gått o lagt sig eftersom han inte tycker att ishockey är rolig o jag kan ju faktiskt förstå honom med tanke på den extremt dåliga matchen som pågår just nu.. Men ja hänger inte läpp för det, jag har ju smuggelöl att gotta mig med till matchen, hehe.. :)
Kom igen nu frölunda o vänd matchen!!!


Fröööölundaa!

Är det bara jag som är galet taggad till att få se den första matchen av elitserien (för frölundas del) Ikväll klockan nio smäller det, Timrå-Frölunda! :D

Ska ni kolla?




Mitt jobb är tydligen sposorer till Frölunda Indians! (Detta är bilder från förra säsongen av elitserien)


NEW

Innehållet ur påsen som jag visa i bloggen igår. Åååh vad jag älskar min nya ring!! Lovely


Önskeoutfit!

En varm härlig sommardag på stan klädd i detta? Ja tack :)
Sommaren kom tillbaka!!


Morrn, morrn!

Jag känner att mitt humör är på topp idag. Det kan iof inte vara annat när: 
det är fredag idag, det är första matchen för Frölunda i elitserien som även kommer att visas i tv4 ikväll klockan nio, samt att det är sovmorgon imorgon! :) Woooho

God morgon schnyggingar! ♥


Nytt till mig själv

Samtidigt som jag var iväg o handla sårtvätt m.m till hästen min, var jag ju tvungen att köpa något nytt till mig själv också!

Jag visar er imorgon vad jag köpte, nu måste jag äta något! Ciaooo sålänge


Hästen mådde bra :)

På lunchen tidigare var jag iväg och köpte en flaska sårtvätt och en spruta utan nål för att jag lättare skulle kunna rengöra såret på benet.
Idag var det inga tendenser alls på haltningar och såret att läkt fint till en liten skorpa :D Härligt, en sak mindre att tänka på!

Förresten, jag fick en tröja utav stallets ägare som tack för att jag hjälpte till med deras hästar undertiden dom var iväg på semester. As schysst ju! ;)




 

Hemgång :)

Wooho. Jag stänger butiken om 1 minut o därefter bär det av till stallet för att kolla till min kära Mökkan!

Jag gör kanske ett kort inlägg från mobilen sen, hursom helst så hörs vi sen, kraam så länge snyggvon!! :)


Tummarna upp för hemgång!!

16e September 2010

God dag från en stressdag på jobbet!

Hur mår ni denna torsdag? Jag mår okej idag, är vansinnigt trött bara.. Fick ett samtal igår kväll om att jag hade en halt häst vilket är jätte kul, not!! Hur kommer det sig att allting alltid ska hända på samma gång!? Det är helt sjukt ju!

Så efter jobbet har jag fullspäckat schema, nä inte fullspäckat kanske men jag har saker som måste fixas!


Min fina stjärna som är lite halt ♥

Håller tummarna hårt!!

Nu är jag hemma från en dag på jobbet, det är hur skönt som helst att bara kunna slappa på soffan resten av kvällen. Jag fick ju inte världens roligaste samtal av pappa imorse men det är bara o bita ihop och hoppas att allt går bra för både mormor och för farfar! ♥

Det är inte förens något sånt här händer som man börjar ångra att man inte tar sig tid att träffas oftare, som att komma hem på en kopp kaffe & kaka när man vet att dom verkligen vill att man ska hälsa på ofta men ändå gör man inte det..


Mitt humör just nu- sådär..


Är på lunch


Smaskens! ;)

Ännu ett FAAAAAN

Ingen god morgon denna morgon heller.. Fick nyss ett samtal från papsen som berättade att farfar åkt in på sjukhus (vilket jag iof visste att han skulle göra) sen berättade han även att min mormor han fått en hjärtinfarkt och antagligen måste gå igenom en bypass operation.. :( Fan, allt på samma gång!


Farfar ♥


Mormor ♥

Kvällskäk

Mmm, toast med ett stort glas oboy! Yummy


Sorry

Hej på er sötisar!

Ledsen att jag inte bloggat mer under dagen men efter sista inlägget efter lunch har jag haft fullt upp på jobbet med kontrollinventering på 250 artiklar och vid fyra var jag på plats vid Tools Bendéns för att ha en kortare utbildning om kassavana osv.

Nu är jag iallafall hemma, nyduschad och fräsch! Ska snart göra lite kvällkäk för magen kurrar nåt djälvulskt!


Såhär hungrig och snygg kan man vara, haha.. ;)

FAAAAAAAN

God morgon.. Jag vaknade till av att telefonen ramlade ner på golvet, jag plockade upp den, kollade klockan och insåg genast att jag försovit mig!! FAAAAAN

Jag hann komma halvvägs till jobbet o då var klockan redan 6.59, Gaaahh! Klockjäveln går ju så förbaskat snabbt när man har bråttom också!
Tillslut kom jag fram till jobbet sesådär tjugofem minuter sent.. Aj aj aj, inte bra!


Klockan hann bli 6.59 när jag var halvägs

Grattis Hans-Göran!

Naaaw ;)


NYTT

Var iväg på lunchen o köpte mig ett nytt puder, det slutade med att jag kom tillbaka med pudret (prio ett) :) en "puderborste", nagelfil, nagellackremover och "pads" heter det så förresten?

Jag testa ett nytt puder denna gången -Lóreal, true match. Har ni testat det? Är det bra?


Dagens youtube!

Höhö...

Del 2


13e September 2010

God morgon måndag!

Då har vi en ny vecka framför oss o det ser jag fram emot. Faktiskt!
Jag började denna måndagsmorgon med en varm go kopp kaffe och en massa tjöt med mina kära arbetskollegor, Anders & Pauli :)

Nu sitter jag troget på min stol i kassan o väntar på att kunderna ska trilla in!


Pauli i höstas, hehe..

Elit nivå nästa? ;)

Se o lär av mästarna!


Bildbomd från igår

Det kommer upp en film senare! Då kan ni se hur grymma vi verkligen är på beach volleyboll ;)




Dom trodde inte jag skulle våga lägga ut den här bilden men ack så fel dom hade ;)



Jag va inte så vig som jag trodde...

Dagens youtube!

Göteborgare!

Del 1


God morgon världen!

Har ni sovit gott? Jag har inte sovit särskillt bra inatt trots att jag drack alkohol igår. Vaknade flera gånger under natten av att det var så tomt i sängen.. :(

Haha iallafall, jag kollade mig just i spegeln o det är tur att man är så otroligt stilig när man precis vaknat dagen efter en fest!
 

God morgon

Beach volleyboll

Ikväll  vid sju tiden blir det beachvolleyboll med ett gott gäng. Det ska bli väldigt kul. Får hoppas att det blir bättre än föra gången då Johan nästan bröt av sig sitt finger efter ungefär fem minuters spelande, hehe.. Stackarn fick sitta o vara social med muppen Jenky istället! ;) 

Min skjuts kommer snart o innan vi åker till Högsbo ska vi lämna av fina Lina o Jocke i Säve! 
Ha en bra lördag alla fina ♥



Förra gången vi spelade


Gårdagens outfit



Skarf - H&M
Topp - Only
Leggings - Gina tricot


Tre pics

Haha, jag hade antagligen jätte kul på bion igår!


Johan älskar att vara med på kort! (han kommer döda mig när han ser att jag lagt upp denna) Oopsi ;)


Jag är glad iallafall!

11e September 2010

Gooo morran pinglor!

Jag vakna nyss upp ensam i sängen igen.. Johan åkte tidigare imorse.
Hursom, har ni sovit gott? Jag somna som en stock igår kväll o har sovit riktigt skönt! Det är gött att det är lördag idag med så man kunde sova ut o gå upp när man känner för det!

 
En bra start på dagen

Ett kvällsinlägg trots allt :)

Jag är nyss hemkommen från bion och shit vad bra den var! Jag bara älskar Jason Statham, han är ju bara sååå grym!! :) Han är absolut en av mina favorit skådisar. I like!

Båda tummarna upp för Sylvester Stallons mästerverk -The Expendables. Om ni inte sett den, så gör det !!
Nu säger jag god natt på riktigt, hehe.. Sov gott!


Bio

Om en stund sticker jag o älsklingen iväg på bio. Vi ska se The Expendables med massa kända skådisar! Wihoo :) Jag måste passa på o mysa med Johan nu för imon är han ju inte hemma.. Han ska iväg på firmafest i skagen! En del har det bra ;) hehe..

Måste sticka nu! Jag bloggar mer imorgon. Ha en underbar fredag o kram på er! ♥


Min scchnygging! ♥

Video for guys

Kör ni killar dessa moves som videon visar får ni lätt oss ladies på fall, haha.. ;)


Önskeoutfit!

En party kväll med bästa vän vill jag gärna gå klädd i detta!
Vackert!


10e September 2010

WOW! Ska jag börja detta inlägg med att säga.
Nu när det är klart säger jag gooood morgoon på er alla o hoppas ni haft en underbar natt :)

Jag blev så glad när jag loggade in på bloggen nyss. Helt plötsligt har jag fått ett nytt besöksrekord!! Jätte kul att ni vill läsa min blogg :D Det är ingen stor siffra som ligger på rekordet men för mig är det stort! Tack alla ♥

              
              


Jag skäms

Herregud vad jag skäms! Varför är det (nästan) alltid bara nördiga personer från Göteborg på audition i idol?
Såg ni det nyss? Isåfall kan ni ju inte missat den där killen som skrämde Anders Bagge! Vilken lirare ;)

Snart är det sängen som gäller för min del. Njut så länge av bilden nedan, hehe..
Sov gott!




Jag ångrar mig ..

.. angående mitt bojkottande av idol. Kom på att det är nu som det e audition o det är ju faktiskt rätt kul o se på. Idag är det ju dessutom audition i Göteborg o då måste jag ju kolla! Jag kanske känner igen någon ;)

Nu blir det IDOL, haha..


Får bli en tumme upp för Göteborg! ;)

Dagens youtube


9e September 2010

Hej hej hjärtan!

Haft en mysig natt? Jag sov otroligt skönt efter filmens slut igår. Vi kollade på US Marshals som började klockan nio på tv o jag trodde den skulle vara slut vid kvart i elva typ men den slutade inte förens 11.35, denna förbannade reklam..

Idag känner jag mig både gladare o piggare så detta kan nog bli en bra torsdag :) Wiihoo
Kraaam så länge ♥


Idag på jobbet


Jag bojkottar...



Training clothes

Jag är verkligen i behov av nya träningskläder men vet inte riktigt vart jag ska kolla. Johan nämnde att jag kunde gå in på gymgrossisten eller mm sports hemsida o kolla där!
Men just för tillfället är jag inne på h&ms hemsida o tittar runt lite. Tycker faktiskt inte att dom har särskillt stort utbud på träningskläder tyvärr. Fast dom har en tröja som ser galet mysigt o bekväm ut.

Eller förresten, jag lär ju inte träna särskillt mycket nu när Johan är på Stig Center o tränar så det kanske är lika bra att lägga det på hyllan.. Hehe

Fast om jag ska köpa, vet ni då något bra ställe att köpa träningskläder?


Göd mörning!

Hoppas ni alla har sovit gott o att ni har en rolig dag framför er!

Jag sitter på jobbet vid min underbara kassadisk.
Samtidigt som jag bloggar o hjälper kunder passar jag på o riva isär en hel hög med etiketter som blivit liggande ett tag! Denna hög är bara en en liiiiiten del av butiken så ni kan ju tänka er hur mycket mer som kommer att skrivas ut..


Med eller inte?

Lina ringde nyss o verkligen bad mig att vara med på deras innebandy träning idag! Fan jag vet ju inte hur jag ska göra nu eftersom ja o johan hade tänkt att åka till Ica Maxi i pratille för en stoorhandling.. Å sen e det ju de där om ja orkar träna idag?
Jag får inte tag på johan heller så jag kan inte fråga honom om vi ska handla imorgon eller något istället.. Hmm! Får fundera på det!

Det blir nog många dåliga bloggdagar denna vecka.. Hoppas ni överlever ;)
Hörs kanske sen! Kram


7e september 2010

Hej på er!

Jag har under en tid känt mig jätte hängig, trött o faktiskt lite ensam.. Jag har väl ingen anledning till o vara på detta humör.. Jag känner bara för att åka hem, dra täcket över huvudet o bara vara. Har ingen lust eller ork till någonting längre, det är en skit jobbig känsla!! Bläää, vad är det för fel på mig??

Ledsen att ni ska behöva höra på mitt klagande!

Möte

Puuh, det blev en långdag på jobbet idag! Först var det jobb från 7-16 o därefter möte i Frölunda butiken från 17.30-20.00.
Nu satte jag mig äntligen i soffan med datorn i knäet och på tv är det första avsnittet av biggest loser Sverige, får se om det går hem hos mig så som det amerikanska biggest loser gjorde! Har dock missat 35 minuter men men.. Nu ska jag kanske möla lite chips, hehe..


Från aftonbladet

Vilka störda jävla människor det finns i denna värld! Jävla pedofilgubbe!!


Fortsättning följer på deras hemsida!

6e September 2010

God morgon mina sockertoppar!

Sovit gott? Jag har som alltid sovit gott o jag fick ju vakna upp med hjärtat brevid mig idag, vilket jag inte fått på hela helgen! Så det var skönt :) Hade dock varit mysigare om man kunde ligga kvar en stund tillsammans o bara gosa men icke det för plikten kallar.. Blöh!

Jag ♥ dig!



H&M

Nu är jag hemma från min tripp till Tuve där mina händiga små pojkar slet på! Tanken var hela tiden att jag skulle åka dit bara för o lämna pizza till dom, o eftersom jag antagligen är världens snällaste flickvän genom tiderna så ställde jag upp på det! ;) Jag fick mig faktiskt en liten pizza jag med, höhö..

Har varit en jätte kort sväng i Allum också där min fina vän Lina mötte upp mig, hade dock bara trettio minuter på oss o kolla i butikerna innan dom stängde klockan 18. Men jag fick iaf köpt mig en jätte fin scarf på h&m, det är alltid nåt! :)


Arbetspojkar

Tjoho!

Jag tänkte åka iväg en sväng till Tuve o hälsa på mina två små arbetspojkar. Dvs Johan & Martin, o som dom alltid sliter de små stackarna, eller a det återstår o se om dom verkligen sliter eller om dom latar sig när jag väl kommit dit, höhö..

Thingeling för en stund!





EASYTONE

De flesta har säkert sätt reeboks reklam på tv om deras nya (kanske inte är särskillt nya längre) skor som ska träna ännu mera ben och rumpa.
Dessa skor är praktiskt taget som gjorde för mig som verkligen är i behov av att träna rumpa o ben!! 
Jag funderar faktiskt på om jag ska köpa mig ett par, fast då gäller det att jag verkligen tar tag i det här med att promeneradet o det lät ju jobbigt ;) haha..



God morgon världen!

Idag vaknade jag återigen upp ensam i sängen. Alltså shit, det är en sån tråkig känsla att inte ha sin käraste i sängen brevid en när man vaknar.. Men, men nu är jag iallafall uppe o har lyckats trycka i mig mackor o druckit oboy, yeeeh!


Ensam hemma = tråkigt!!

Ja ni ser ju själva hur fruktanskvärt kul jag har hemma själv... Funny bunny..



Kräftskivan igår

Sen senaste inlägget har jag städat, tvättat o grejat som bara den men nu är jag galet uttråkad!! Johan jobbar o det är skit tråkigt.. Vill att han ska komma hem NU! Men ne, han skulle dyka upp vid åtta tiden nångång trodde han.. Kul på hjul :(

Ett par bilder från igår bjuder jag på iallafall, bilderna är lånade från Maria eftersom min kamera inte hade något batteri..




Jag frös som en gris igår om ni undrade..

Mitt lördags nöje...

Har sparat på en hel hög med räkning som jag inte orkat lägga in i pärmen under en längre tid, men nu kände jag att det var dax o ta tag i skiten. Å nu slipper vi ha dom liggandes under vardagsrumsbordet o ta upp en massa plats. Bra det :)

Kaffe och spotify var ett måste till detta tråkgörat!


4e september 2010

God morgon alla babez!

Hoppas ni hade bra kväll igår och att ni sovit gott!
Igår på kräftskivan jag var (hör o häpnar) nykter för jag hade sån förbannad huvudvärk som inte ville ge med sig o så var jag trött på det med, man vet ju själv att det inte är någon bra kombo! Plus att man mår ju bra idag :) hehe..

Ne jag får la fixa lite frukost innan min mage skriker ihjäl mig av hunger, fast jag orkar ju inte gå upp ännu.. Äääsch, jag ligger nog kvar i sängen o vilar ett tag till, så magen får vänta!


Ett nyvaket troll..

Mot Lerum o kräftskiva!

Hej allihopa!

Jag hinner tyvärr bara med ett snabbt inlägg för sen måste jag åka så jag inte kommer för sent till kräftskivan. Fast, finns det inte ett ordspråk som lyder, fint folk kommer alltid sent? Då behöver ju jag inte stressa, höhö ;)

Ha en toppen kväll nu o kram på er! Pusss ♥

Me today

Dagens youtube!

Jag tror de flesta har sett klippet men jag tycker ändå den är värd att visa igen, haha..


Mobilblogg-JAAA, köer...

Det är verkligen jätte kul med köer redan klockan halv sju på morgonen. Det är framförallt som roligast när man får åka ett par meter, bromsa, stanna o sen åka ett par meter till o göra om hela processen ett par gånger innan man kan gasa på för fulla puckar.. Men men, nu ska jag inte börja dagen med o klaga.
Det är ju fredag :D


Powder

Jag har testat lite olika puder, typ som de vanligaste "märkerna" som jag använt är isadora, maxfaktor o hms egna. Allihopa har fungerat helt okej på min hud men jag måste säga att det absolut bästa jag har använt är i.d bare minerals produkter. Sitter på bra hela dagen o man får en jämn fin hy som gör att det ser naturligt ut. Fantastiskt!


Jag ♥ i.d. bare minerals


Hemma en snabbis..

Nu är jag iallafall hemma en snabbis. Jag ska svida om till sämre kläder o bege mig till stallet o sen är det middag hos mamma & pappa :)


Bilden från imorse som jag försökte ladda upp!


On my way home from Alingsås!

img_8272 (MMS)

.


Utbildning

God morgon, god morgon!

Idag bloggar jag tidigt! Jag ska nämligen iväg på utbildning med jobbet i Alingsås klockan 8.30 så jag fick en liten sovmorgon denna torsdag :) Skööönt!  

Faaan, nu när jag skulle ladda upp en bild så funkar inte skiten.. Det står hela tiden error!
Ni får en bild senare istället för nu måste jag verkligen sticka.

Jag kommer nog inte kunna blogga under dagen men ska försöka! Ha en bra dag, kram på er ♥



Känner mig duktig

Blev för en stund sedan klar med undanplockningen av grejer o vikning av kläder.
Men det var inte allt jag gjorde! Nej nej, jag har även plockat ur diskmaskinen, tvättat (händer väldigt sällan vill jag lova) och städat Tarzan 2 hamsterbur!
Tror nog han blev lycklig när han äntligen fick det rent o fint i buren, samt att han fick en godis stång av gotta sig med (som han redan tuggat en del på) ;)

  
(klickbara bilder)


YES!

Ibland är det väldigt bra att städa (!!) Nu hittade jag nämligen mitt hästpass som jag har letat som en dåre efter! :D Vart tror ni det låg då? Jo, det låt i en papperspåse på en stol i tvättstugan. Hur har jag kunnat missa den, haha..


GÖTT!!!

Home from work!

Är hemma nu från jobbet, eller jag har varit hemma ett tag fast har inte hunnit göra något vettigt ännu eftersom jag pratat med Lina i telefon sen jag åkte från jobbet klockan fyra, hehe.. Det är konstigt, vi pratar i stort sätt varje dag men ändå så har vi alltid lika mycket saker att prata om! Jag gillart :)

Ska snart ta tag i mig själv plocka undan lite saker som står på vardagsrumsbordet o skräpar, samt att jag ska vika tvätt.

Heja mig!!


Jag just nu

Dagens youtube!

Men stackars lilla groda..


1a september 2010

God morgon allihopa! 

Allt väl med er? 
Jag börjar fundera på om jag kanske är på väg att få diabetes, under tiden av 3 timmar igår kissade jag tre gånger o sen kissade jag en gång innan jag la mig i sängen. 
Jag hann ligga där i ungefär en kvart eller max tjugo minuter sen var jag kissenödig igen o inte nog med det.. 
Efter att jag vart o kissat den sista gången hann jag ligga återigen max en kvart, vad tror ni händer då??? Jo, lilla jag blir kissenödig igen!!!

Gaaaaah.. Vill fan inte behöva ta en massa sprutor eller jag tänker inte göra det! :(
Jaja men va kul..

Välkommen till Marias klag onsdag!



RSS 2.0