Paket med posten

Fick ett paket med posten idag, inte helt fel! :) Visar er innehållet sen, nu ska jag fortsätta kolla på film o tycka synd om mig själv..


Lika som bär?

Jag hittade en rolig sida igår där man kunde se vilken kändis man liknar! Det stod att man får bäst resultat om man tar en bild nära och framifrån så det gjorde jag, sen laddade jag upp det och vet ni vem jag blev lik?! Självaste Angelina Jolie med 97 procents likhet, snacka om att jag garva ihjäl mig!! Hahaha.. Jag ser lixom noll likhet! ;) 


28e Februari 2011


Idag är ingen vanlig dag för det är Marias namnsdag! Grattis till mig ;)

Hur mår ni annars? Jag mår skit, är hemma från jobbet idag eftersom jag typ hostar upp mina lungor och snorar som en liten skitunge.. Det är ap jobbigt!

Inatt var det oscarsgalan o den ville ja jätte gärna se men jag var helt utslagen igårkväll o kände inte riktigt att jag hade orkat sätta klockan på halv 3 när jag är sjuk. Det räckte med att vakna vid 6-tiden för att smsa Anders om att jag inte kom till jobbet idag!

Nu ska jag dö lite mer här i soffan o försöka mig på att göra nåt vettigt till frukost!

 
Använder en gammal bild som ändå passar in (Min webcam vill inte samarbeta med mig idag..)


New stuff



Garnier ansiktskräm, smörja in morgon och kväll! Fotkräm för insmörjning efter dusch eller fotbad


Ny lampa (ingen lampa i därför skärmen hänger snett)


Tidningskorg :)

27e Februari 2011

God morgon allihopa!

Hur mår ni idag? Jag har lock för öronen, snorar och har en tjock hals men förutom det så mår jag okej! Igår var vi i Ullared (mådde skit när jag kom hem därifrån, därför jag inte bloggat) jag lyckades hålla händerna i styr och kom inte hem med mycket prylar alls, duktiga mig! ;) Lite smått blev det ju men ingen monster hög. Visar er sen!

Lina är på väg hit och ska skriva ut nåt matchprotokoll o jag tänkte snart göra lite frukost till mig själv (Johan är extremt bakfull o ligger i sängen) Känns skönt att det inte är jag som ligger där för en gångs skull! Mohaha.


Schysst friss man ligger inne med efter att ha sovit med tofs, haha..

Var är vi?

img_6301 (MMS)

;)


26e Februari 2011

God morgon..

Har ni sovit gott? Det har inte jag. Johan drog av o slängde iväg mitt täcke två gånger inatt för att jag lät så mycket så tillslut gick ut o la mig på soffan som inte är bekväm att sova i en hel natt! Det resulterade i att jag vakna kvart över sju, kul!! :(

Nu får jag väl sätta på lite kaffe eller nåt för att fördriva tiden tills klockan blir tio, då ska jag iväg på äventyr, vi hörs sen!


Fredagsmiddag!

Kom nyss hem från ett snabbt besök i Partille med Lina och hör på det här, jag åt sushi!!
Jag är stolt ;)
Vi unnade oss varsin godis påse från godis-havet efteråt!



Häxan surtant!

Idag fick jag ett nytt smeknamn av Anders. Det blev häxan surtant, haha!
Nå vad tycks, finns det någon likhet?!



Nu är det helg!! Wooohoo :D


LÖNING !!!


Jag välkomnar fredagen och löningen med öppna armar! Ni anar inte hur fattig jag har varit de här sista dagarna innan löningen! Sist jag kollade kontot hade jag hela 77kr så ni kan ju förstå min glädje i att det är lön idag, det gillar jag skarpt!! :D 

                                                          God morgon förresten!

                    


Svensk maffia!


Usch jag känner mig jätte ynklig här hemma i soffan. Näsan har blivit halvt igentäpt o halsen är sämre än tidigare! Nu ska jag iallafall tröst äta lite chips till svensk maffia!
Trevlig kväll!


Next week's weather


Jag gillar verkligen det jag läste på yr.nos hemsida nyss! Looking good :D Hoppas det håller i sig!!


Snart hemgång!! :)


Gött det är snart hemgång!
Eller hemgång o hemgång, jag ska först hem till mina föräldrar o mata katterna, därefter ska jag till stallet o mocka sen får jag lov att åka hem! :)
Woohoo och imorgon är det freeeedag! I lööööve it ♥


Orkade inte ta en ny tummen upp bild så ni får nöja er med en gammal bild istället..


Räpan

Hej på er!

Fy fan vad känner mig ugly nu för tiden.. (Mer än vanligt ska tilläggas) Jag har tydligen sett sur ut de senaste dagarna här på jobbet och till råga på det så ser jag fan ut som hej kom o hjälp mig. Håret får jag ingen ordning på och facet ska vi inte ens tala om.. Anders går runt o kallar mig för räpa, riktigt schysst! Haha...


Done!

Jobb - Check!
Dusch - Check!
Storhandling - Check!

Nu blir det att tillbringa resten av kvällen i soffan med Tom and Jerry kex! :)


Naaaaaaaaaaaw

Kolla in den här sötnosen till bebis då!


HAHAHAHHA

Tack för tipset Käcken! Ska försöka bättra mig!! ;)



23e Februari 2011


Göd mörning!

Måste börja med att gratta min käraste mor (trots att hon o pappa på åker till Thailand idag o lämnar mig med katterna) som fyller år idag!! Stort grattis mamma

Annars, hur mår ni? Jag mår fan inte bra alltså! Jag har vaknat med huvudvärk i tre dagar nu och är så extremt trött hela tiden..
Vill mest bara att jag ska få en fet jävla förkylning nu så att jag slipper gå runt o vara sådär små sjuk hela tiden! Jaja..

Fick förresten en go kommentar av Käcken på bloggen igår. Den kommer upp senare, haha!


Mamma i Thailand 2007


Funderar och funderar..

Jag är i fullgång med att fundera ut vad jag vill tatuera in på min kära axel. Jag har tre citat som jag skrivit ut på papper som det står mellan och dessutom kan jag inte bestämma mig för vilket språk som blir snyggast.. Gaah, lite lätt beslutsångest här!


Mätt o belåten!


Jag har precis varit på lunch och ätit upp min matlåda med pennepasta och falukorven som jag gjorde igår! Det satt fint i magen :)


22a Februari 2011

Hej på er!

Hur mår ni? Jag mår fint! Jag har varit på jobbet sen klockan sju som vanligt och precis nu kom det en del varor från DHL som måste packas upp! Så bra, då har jag o göra en stund till ;)

Ha en bra dag så hörs vi senare! ♥
 


Damn!


Frölunda ligger under med 4-1.. :( Fuck
 


Lagat mat


Jag har precis ätit makaroner och falukorv till middag (fast en del kallar inte det middag) typ Lina, haha! Det har jag lagat idag så nu är magen mätt o belåten för nån timma iallafall ;)
Ska snart ta en dusch o efter det man redo för soffläge och hålla kollen på matchen mellan Djurgården-Frölunda! Vi tippade på jobbet om hur matchen skulle sluta, jag tippa 2-3 till frölunda, hoppas hoppas!

Uppdaterar under kvällen hur det går för våra indianer :)

Ne hörrni, nu ska jag duscha! Ciaooo!


Plumped Up Volume


Jag var verkligen i behov av ett nytt schampoo & balsam. Köpte sunsilk plumped up volume på H&M i lördags och måste säga att det var fantastiskt för mitt hår!
Det blev jätte mjuk och fick faktiskt lite mer volym än väntat!
Ett litet tips för er som har rakt och trist hår som jag!
Try it :)


21a Februari 2011

God morgon!

Ny vecka, nya tag! Idag mår jag betydligt bättre än igår men har dock fortfarande huvudvärk och lite magont.
Det är ju iof inget ovanligt för mig som haft det den senaste tiden så det är bara att bita ihop!

Nu ska jag plocka upp det lilla som är kvar på vagnen och sen blir det frukost. Kanske blir det även denna morgon lite lyxfrulle från donken?! Who knows ;)


Godnatt!


Har precis borstat tänderna och är nu redo att inta sängen! Sov gott allihopa! ♥


Last night @biljardpalatset

Vi hade en trevlig kväll på biljardpalatset som började dart o någon drink och efter ett tag började vi med beer pongen. Det var ett kul ölspel faktiskt men det är inte riktigt som på collage festerna  på film ;) haha..








Vinnarna av beer pongen!!!


20e Februari 2011

Hej på er!

Hoppas ni mår bra. Det gör inte jag... Mår verkligen som jag förtjänar efter gårdagen. Jag har sovit bort i stort sätt hela dagen o vakna för en timma sedan.. Ska nog ta en varm dusch och hålla tummarna på att jag vaknar till liv o blir människa igen efteråt! 

Yes så får det bli! Vi hörs senare!

Trevlig kväll!

Jag ska om ett tag bege mig mot stan och biljardpalatset med min bror och Hanna! Dom har tydligen något som heter beer pong (ölpingis) som är ett typiskt ölspel i USA på framförallt collage- och high schoolfester. 
Ska bli kul o testa det! :)

Trevlig kväll allihopa! ♥


Red lips







Åker till allum!

Lina kommer och hämtar mig om tio minuter så ska vi åka till allum en sväng o strossa runt! Vi hörs sen!


19e Februari 2011

Good morning sunshines!

Hur härligt är det inte att vakna av solens strålar genom fönstret? Jag älskar det!! Man blir på så mycket bättre humör när det är sol istället för grådassigt väder! Annars då, var ni ute o parta igår? Jag hade en lugn hemmakväll med min pojk, Alissa och hennes kompis. Härligt :)   

Ne hörrni, jag ska fixa lite frukost nu täntke jag! Hej svej!


Hemklickat

Det blev slapp i soffan denna fredags kväll! Vad gör ni?

Nämnde jag förresten att jag hittade min klänning som jag så gärna ville ha?! Den är nu hemklickad i rätt storlek och kommer i nästa vecka någon gång :D

Nu ska vi kolla på ett The Mentalist avsnitt o slappa lite mer i soffan!
 
Myrimi Dress SEK 349, Selected Femme - NELLY.COM


Duschen avklarad!


Har precis klätt på mig efter en riktigt efterlängtad dusch! Nu sitter jag i soffan o funderar på vad jag ska göra. Åka till allum? Parta? Eller bara slappa på soffan som va min tanke från början? Hmm.. Jag får nog ringa min andra halva o se om hon bestämt sig för vad hon ska göra idag!


M Donken


Det blev lyx frukost imorse! ;)


18e Februari 2011


Welcome friday!
Ytterligare en fredag som jag välkomnar med öppna armar :)
Inatt sov jag otroligt skönt och har dessutom inte väckt Johan mer än en pytteliten gång med mitt hackand! That´s good!

Dagens planer är att jobba till fyra och sen slappa i soffan om det inte händer något annat spännande ;) Nu blir det frukost, mmm!


Titt ut bakom lådorna, haha..


Tatueringar

Jag har ett sånt otroligt sug efter en ny tatuering!
Jag har ju tre sedan tidigare, en fjäril, mitt namn och mitt person nummer på foten (som jag egentligen borde fixa innan jag gör någon ny) men jag vill så gärna ha nån fin text på latin som ska sitta på axeln. Det är ju sjukt snyggt!! Jag kan inte bestämma mig för vilket citat jag ska ha bara..


Min första till vänster som sitter snett under naveln, mitten är min andra som sitter på foten och den till höger är min tredje som sitter på armen!


Trist väder ute juh.. :(


Sitter i kassan o väntar ut de sista tio minuterna till hemgång! Kollar ut genom fönstret o ser ett sånt jäkla grådassigt Göteborg.. Varför kan det inte vara sol som vi hade i helgen?! När vi stängt butiken för idag ska jag åka direkt till stallet och mocka en box för försrta gången denna veckan ;)


Bild från i lördags när jag o Johan var på stan i solen

Wrong size...


Jag hittade min älskade klänning på nellys hemsida igen men den finns inte kvar i min storlek så nu blev jag ännu mera ledsen i ögat.. :(
Faaaaan jag skulle beställt den när jag såg den första gången! Nu kommer jag må dåligt över detta också .. Buuh :(


17e Februari 2011

God morgon pärlor!

Hur mår ni? Jag mår hyfsat. Börjar känna mig tjock i halsen och har lite ont i magen men annars är det fint!

Jag vakna till flera gånger inatt av att Johan drog av mig täcket för att jag skulle sluta hacka tänder, haha stackarn! Jag tror att jag kommer bli utslängd på soffan snart igen..

Dagarna börjar iallafall sakta rulla mot helg vilket är otroligt skönt :) Nu blir det frulle! Ciaooo

The Town


Vi har nyss kollat på filmen The Town och ätit upp resten av kladdkakan så nu är den slut! Den var mycket godare idag än när jag precis hade bakat den, det var en överraskning :)

Nu ska jag surfa runt och fortsätta leta efter min vackra klänning som jag såååå gärna vill ha!! Wish me luck!


En bit av kladdkakan jag bakade


NOOOOOOOO


Attans!
Jag hittade en ur snygg klänning som jag blev helt kär i på nelly. Jag tänkte att jag skulle vänta med att beställa den tills lönen kommit men kunde inte hålla mig och skulle istället beställa den idag, men vet ni vad? Den var helt jävla fucking slut !!
Har googlat som en dåre för att se om den fanns någon annanstans men utan resultat.. :( Den som skulle vara så himla fin att ha när våren börjar titta fram!

Myrimi Dress SEK 349, Selected Femme - NELLY.COM


Fika hos Lina!

Tjaaaaa på er! Jag kom nyss hem från en trevlig stund hos min bästa vän. Vi drack kaffe och åt mazariner som jag köpte med mig på vägen till henne. Eller jag mena såklart mazariner som jag har bakat, höhö ;)

Jag måste förresten berätta om ett jävla pucko som jag mötte när jag var i våran backe på väg hem från jobbet förut. Tänk er följande, det är snorhalt på vägarna, uppförsbacke och jag får möte. Mitt möte har gott om plats brevid sig så han hade lätt kunnat släppa fram mig som har uppförsbacke men tror ni han gjorde det?! Neeeeeeeeeeej, han brummar förbi mig och jag blir stående mitt i vägen o bara slirar.... Faan va arg jag var just då! Ville bara skrika din jävla idiot efter honom !!


Hallon ballon!

Wazzup? Jag sitter på jobbet och grejar med lite smått o gott. Usch jag är sådär snurrig i huvudet som jag blir ibland helt utan anledning, alltså mer snurrig än vanligt ;) Ne men det hänger lixom inte riktigt med i alla rörelser, framförallt inte i de hastiga.. Segt! Skönt iallafall att jag är ledig från stallet idag, wiiiiie!! :D

Förresten, kladdkakan blev inte så bra som jag hade hoppats på igår.. Smaken i sig var det väl inget fel på men den var alldeles för kladdig och det var dessutom för mycket socker i ! Vi skyller på att det var längesen jag gjorde den, haha!


Håll tummarna!

Jag la in en kladdkaks smet i ugnen för ungefär tio minuter sedan. Nu håller vi bara tummarna för att den blir bra.. Den var nämligen aningen för "hård" ..


14e Februari 2011

Hallå allihopa!

Idag är det måndag och alla hjärtans dag!! Hur ska ni fira? Jag o johan ska inte göra något speciellt har vi bestämt! Blir väl att vi myser i soffan till någon bra film istället ;)

Jag ska strax gå på lunch o ge min kurrande mage lite föda, kan hända att det blir en powernap också! Hehe..


Nu blir det sängen!

Vi har precis kollat på filmen The tourist med Johnny Depp & Angelina Jolie och smaskat på lite vaniljglass med strössel! Nu blir det sängen för min del.

Söv gott!


LANCOME

Är galet förälskad i mitt nya läppstift från Lancome, jag skulle vilja ha det på mig jämt!!


Men tjaaaaaaaa!

Hallo!

Det var någon dag sedan jag skrev här men jag har inte haft någon blogglust eller något vettigt att dela med mig av! Men det kommer upp ett inlägg senare om en ny pärla som jag köpte i Malmö ;)

Nu ska jag vänta på att en bild laddas klart så jag ska bege mig till stallet o mocka en box trots att det egenligen är min lediga dag idag.. Have a nice day! Puss


Bilden är inte från idag..

12e Februari 2011

God morgon babes!

Sovit gott? Jag vaknade vid 6 tiden av att Johan trodde det var en inbrottstjuv i huset men lat som jag är orkade jag inte gå med upp o kolla så jag somna om o vakna igen vid åtta!
Har nyss ätit en Maria special, dvs en hönökaka med ost och majonäs på. Smaskens!! Tro mig, det är gott! :)

Nu ska jag ta o städa lite och sen bär det av till stallet! Lika bra att få det gjort, haha..


Trollet själv..

Pizza & filmtajm


Tävling hos Vero Moda

 
1:a pris, presentkort på 10 000 kr.
2:a pris, presentkort på 2 000 kr.
3:e pris, presentkort på 1 000 kr.

Lycka till!


Guess who?

Kan ni gissa vem den här duktiga lilla städerskan på jobbet är? Det är inte jag!


11e Februari 2011

God morgon!

Som jag har längtat efter denna dag, äntligen freeeedag! Nu håller vi bara tummarna att jag slipper jobba imorgon mellan 10-14 ! Jag vill verkligen inte jobba .. :(

Idag skulle jag egentligen varit hemma hos Sarah på middag & vin men fick ställa in det eftersom jag hur mycket som helst att göra från torsdag till söndag.. Så det blir en lugn kväll hemma efter alla dagens to-do är gjorda!

Nu blir det att fortsätta med jobbet, Ciaoo!

Begravningen


Vila i frid farfar! ♥






På väg till helvetes mockningen..

img_3978 (MMS)

Kom inte iväg från jobbet förens halv fem så jag hamna i eftermiddagens värsta köer.. Nu ska jag mocka tre roliga boxar också! Sjukt kul dag det här!


EN vits TVÅ bananer

Det var en grön banan som skulle överraska sin kompis (en gul banan). Den gröna bananen gömde sig i en buske och när den gula bananen kom gåendes hoppar den gröna bananen fram ur buskarna och skriker: ´Bhuuu! Då säger den gula bananen: ´Fan va omogen du är!!! Sjukt kass vits men ändå ;)

Vi får leverans av frukt varje måndag och i måndags såg bananerna ut som bilden nedan, lite lätt omogna kanske..


10e Februari 2011


Idag är det fruktansvärt trist väder ute.. Regn och snö = slask!! Fy fan inte kul.. :( På tal om kul, det kommer jag ha hela helgen NOT! Det börjar idag med mockning i tre boxar, jag måste ta morgondagen som jag egentligen är ledig ifrån, mockar två boxar på lördag, (dessutom kanske jag måste jobba) och även på söndag måste jag mocka fast jag egenligen är ledig från stallet.. Fan va kul!!! :/

Hej från missnöjda mig!


Hjälpsamma systern!


Hej på er!

Har ni haft en bra onsdag? Jag har haft det bra trots en mycket sorglig men fin begravning av farfar! :( Några bilder kommer imorgon!

Efter begravningen och fikan hemma hos föräldrarna hjälpte jag min bror att tömma sitt förråd och herre jävlar vad saker han hade där.. Det var kaooos! Sen har jag o Johan även hunnit med att storhandla mat till vårat tomma kylskåp. Det har varit fullt ös hela dagen helt enkelt så nu är jag röv trött o säger här med god natt till er gott folk!


Detta är bara en liten del av sakerna...


Bergums kyrka

img_9977 (MMS)

Om tjugo minuter åker vi till kyrkan för begravning av vår älskade farfar.. <3 Jag är i valet o kvalet om man verkligen kan ha röda läppar på en begravning?! Jag sitter med det just nu...


9e Februari 2011


God morgon..

Jag är hemma från jobbet idag eftersom vi har begravning för farfar vid elva..
Nu sticker jag iallafall hem till mamma & pappa för lite frukost!


Lite bilder från Malmö

I malmö fikade vi och gick på en shoppingrunda men jag hitta tyvärr inte så mycket mer än en topp och två bas linnen! Fast det är ju bättre än ingenting, vi köpte istället ansiktsmasker, vin o annat gott att smaska på till våran tjejkväll som vi hade på lördagen! ♥
 











Tvätta ur kylskåpet

Jag har precis kollat ett avsnitt av How I Met Your Mother och ska nu städa ur kylskåpet som är så tomt att det nästan ekar. Imorgon blir det storhandling av mat så vi kan fylla kylen som då kommer vara ren och fräsch!


Googlad bild..


GO GRANDMA!

Man kan ju inte annat än att älska tanten som springer till affären och slår tjuvarna med handväskan!! Skön tant! :)


Tuesday


Tjoooho!

Jag har haft fullt upp sen jag kom till jobbet imorse med alla varor från fredagens leverans men tack o lov är allt äntligen uppackat :)

Nu sitter jag mest o väntar in kunderna som sakta men säkert rör sig mot kassan. Jag är dessutom hungrig som ett as men jag har ingen lunch förens om en timma.. Så jag får hålla ut!

 
Fan, jag har ALLTID sån jävla bad hairday..

Mätt o belåten

Jag och Johan har nyss ätit middag, idag blev det bandspaghetti med bacon och sås! Att något så enkelt kan vara så gott :) Skulle egentligen städat kylskåpet idag men efter maten kände jag bara för att inta soffan och så fick det bli! Tar kylskåpet imon istället. Snacka om att vara mästare på att skjuta fram saker o ting ..

Nu blir det ett avsnitt How I Met Your Mother! :)


Det ser lite ut som något katten spytt upp men det var jätte gott :)


VEROMODA

Har ju glömt visa er leggingsen som jag köpte med Lina i allum för många dagar sedan..
Jag har ett antal leggings hemma men inga med fickor på rumpan o det hittade jag på veromoda! Dom sitter hur skönt som helst, billiga var dom också! Passade min plånbok perfekt, hehe! ;)


7e Februari 2011


God morgon! 

Då var det måndag igen! Det känns faktiskt helt okej med måndag idag efter en sån himla bra helg i Malmö med bästa tjejorna!! ♥

Imorse var jag uppe tidigt, var på gymmet klockan fem och tog en 20 minutare på löpbandet innan det bar av till jobbet. :) Den där tjugo minutaren var behövlig ska jag säga er, vi har ätit så mycket skräp i helgen att jag känner mig som en köttbulle som rullar fram..

Ne fan, det är dax att komma in i en bra vana nu med träning o mindre skräpmat!


Mina vackra tjejer i Bulgarien 2008..


5e Februari 2011 - i Malmö

Hej allihopa!
Vi har det kanon här i Malmö, kom nyss tillbaka till hotellet efter en dag på stan för lite shopping o fika! Massa mys, Det är lite trist bara att det inte är sol och att blåser jävligt mycket ute.. Men men, man kan inte få allt. Jag har ju iallafall grymt sällskap! ♥
Igår var vi på Jensens o åt middag och avslutade kvällen med ett par drinkar i hotellbaren innan vi gick o la oss runt två tiden!
Nu ska vi ta en lite powernap o sen ska vi ta en riktig tjejkväll med vin, ansiktsmask o massa annat onyttigt ;)
Ha en bra lördag! Puss o kram
En riktigt god cheesecake satt fint i magen förut! :)

SMS-inlägg

img_1394 (MMS)


Vi drar till Malmö!


Nu åker jag o hämtar Lina i Olofstorp för att sen åka ett par timmar i bil mot Malmö!
Ha en bra dag så hörs vi senare! Puss puss puss ♥


4e Februari 2011


God morgon honeys!

Har ni sovt gott? Jag njöt av att få sova ut idag, slippa ställa klockan o istället sova tills man vaknar! Love it!
Idag har jag en del som ska göras, men jag ska börja med frukost och kaffe! Sen blir det full fart med resterande to do saker.

Vi hörs sen!


Nyvaken

Hahahaha

Asså shiiit, hahaha! Vilken "bra" låt..  ;)


NEW


Min nya skjorta är riktigt snygg till ett par leggings och mina nya kängor/boots!
Skulle gärna ha det på mig varje dag!!

Jag ska försöka hitta nåt snyggt skärp i Malmö också.
Tror det skulle vara snyggt o bryta all den svarta klädseln med ett brunt skärp i midjan :)


Bättre bild med skjortan på ska jag försöka ge er en annan dag!


Promenix vid stallet


Jag tog en promenad med Teddie längs vägen vid stallet innan jag satte igång med mockningen förut. Det var riktigt skönt att gå ute en stund, trots att det blåste en del. Det kom faktiskt en o annan vindpust som nästan välte omkull mig, dessutom var det snorhalt på sina ställen!

Nu är jag iallafall hemma o ska sätta igång en tvättmaskin och plocka undan lite här hemma! Förresten, bild på skjortan kommer ikväll! 
 


Just nu:

img_9460 (MMS)

Jag och teddie åker bil påväg till stallet! :) Blir mockning o fix!


Sista dagen att jobba innan helgen!

Yeeeeeeey, bara ett par timmar kvar tills det är helg för mig!! :D Ne vet ni vad, nu ska jag plocka lite varor, fixa o dona så att tiden går fortare! Vi hörs sen! PUSSSS


Sover på soffan inatt..

Tjoooohoo!

Vad har ni haft för er idag? Jag har jobbat, jobbat o träffat Sarah en snabbis i allum! Under tiden jag väntade på henne hann jag köpa med mig en ny skjorta hem, jätte fin! :)
Visar er bild på den imorgon för nu är jag så himla trött o orkar inte fota den!

Jag ska snart borsta tänderna o lägga mig på soffan o sova! Jepp, vi ska testa inatt om det hjälper Johan att sova en hel natt utan att bli väckt!

Sov gott!




GRATTIS BROR!

Idag fyller min äldsta bror Rickard hela 27 bast! My god, han blir en riktig gamling nu juh! ;)
Iallafall stort grattis brorsan!


2a Februari 2011

God morgon!

Johan har slängt ut mig från sovrummet hemma! Jag hackar tydligen tänder så högt att det låter som att någon går med klackskor i huset i princip varje natt.. Så från och med nu kommer jag att sova på soffan.
Hur mysigt är det egentligen?! Haha.. Men jag kan förstå honom!
Jag hade slängt ut honom också om han hade väckt mig två gånger varje natt!!

Förresten, grattis Johan på våran 1 år och 6 månaders dag! ;)
Ne, hörrni nu ska jag jobba lite och sen är det frukost som gäller. Kram på er! ♥


               Min fining i ett shoppingmall i Florida!


Tired flower

Vi måste ha odödliga blommar hemma! Vi har flera gånger glömt att vattna dom på ett bra tag o då räcker det att vi slänger på en liten skvätt med vatten och nån dag senare lever dom som vanligt igen. Det är helt sjukt!



BIANCO

Lina köpte ett par såå himla snygga skor på bianco i söndags att jag inte kunde hålla mig från att köpa ett par likadana, fast i brunt (kunde lixom inte med att köpa svarta när hon gjorde de). Hehe.. 
När jag testat dom hemma fram och tillbaka är jag glad att det blev bruna istället för svarta, jag har nämligen bara typ svarta skor annars! Kul med något nytt :)

Vad tycks?


Jag ♥ bianco


1a Februari 2011

God morgon, god morgon!

My god vad tiden springer iväg, det är ju redan Februari! Jag kommer börja denna månad med en helg i Malmö med bästa vänner o massa mys! Kan ju inte bli bättre :) Sen har vi två födelsedagsbarn i familjen, imorgon fyller min bror år och den 23e fyller min mor år! ♥

Ne nu börjar magen kurra, dax för frukost! Ha en bra tisdag! Puss puss 

  
                                                     Jag nyss..

RSS 2.0