Congratz!

Idag fyller min bejbi 25 år. Stort grattis på din dag, älskar dig honey ♥


Gravid eller mätt?

Har ni haft en bra dag?

Jag har haft de fin fint. Började med jobb från sju till fyra, väl hemma började jag städa undan lite eftersom det kommit in en hel del damm efter Johans byggande på balkongen!

Nu är jag så mätt på mina friterade kycklingar o ris med sötsur sås att jag känner mig gravid!!!


29e juni 2010

Tjoo laa hopp alla glada!

Idag har vi en underbar dag i Göteborg med grym värme! Jag satt tidigare i butiken och typ svettades till dötts men sen hittade jag en dammig gammal fläkt som jag så snyggt ställde brevid mig. Dock har jag träffat på dagens i-landsproblem, fläkten som jag rotat fram låter nåt djälvulskt o jag blir nästan förbannand!

Ne, dax för mig att göra lite nytta de sista 15 minuterna! Hörs när jag kommer hem, kramis!

Grattis Sanna!

Har helt glömt att skriva ett inlägg om min vän som fyller 22 bast idag, men bättre sent än aldrig som man brukar säga.  


Grattis!!


Shopping


Halv oversize från Monkey 90 kr


Aprikos färgat inne med korsrygg från monkey 100 kr


och ett likadant linne som ovan fast ljusblått, även detta 100 kr, älska rean!!!  

28e juni 2010

God kväll honeys!

Nu är jag klar för idag med mitt to do! Det som är kvar att göra är att ta en dusch och sen är jag redo för vad denna fotbollkväll har att erbjuda, det är ju Brasilien-Chile 20.30

Senare kommer ett inlägg på vad jag köpte på stan igår, ses sen! Kram kram så länge
 

Just nu


Good night!

Då var det tandborstning och sängen nästa. God natt på er!


27e juni 2010

Tjabba tjena hallå!

I know, verkligen dåligt bloggande i helgen men jag har haft saker att göra i stort sätt hela tiden och sen har det varit underbart väder o det vill man ju ta vara på!

Idag var jag iallafall inne i stan med bästa vän Lina o kolla in rean och annat fint. Hittade två linnen med korsrygg och en svart halv oversize topp till mig själv. Skulle köpt något till Johan som fyller 25 år på onsdag men han är svår att köpa till, hehe!
Efter att ha varit inne i ett par butiker börja magen kurra så vi köpte oss lite goda revbenspjäll med potatis sallad, fralla och rostbiff och satte oss på gräset vid älven, myspys!







Gårdagens outfit

Ska börja inlägget med att önska er alla en trevlig midsommar! (glömde ju det i det tidigare inlägget)



Jag igår (i mina nya brillor)

Topp- H&M     Shorts- Bikbok (ett par år gamla)    Nya solbrillor- Glitter


25e juni 2010

God morgon pinglor!

Igår fungerade inte mitt fucking internet så jag kunde inte lägga upp bilder på kvällens outfit.. Satans fan, alltid är det något strul med skiten!

Idag fungerar det iallfall så nu är jag tillbaka  Vi hade en mysig kväll på Chez jag, Lina o sötaste Karin. Vi satt där drack ett par glas vin o bara tjöta om allt. De va riktigt go kväll med gott sällskap ♥



Fina tjejor

Backaplan

Bråttom, bråttom. Hinner bara med ett snabbt inlägg här nu. Jag åker o möter upp min mamma så ska vi ta en tripp till backaplan för en fika och lite shopping, mysigt!

Ha en fin dag så hörs vi sen! KRAMIS



Vink, vink!

24e juni 2010

God morgon scchnyggingar!

Jag vaknade automatiskt 07.10 på min lediga dag, kändes sådär så jag drog täcket över huvudet och somnade om. Sen ringde såklart Lina o väckte mig för en halv timma sedan. Jag ligger fortfarande i sängen o känner inte alls för att gå upp, sängen är så himla gooo!

Ne om man skulle gå upp ur sängen o göra sig lite frulle bestående av rostade mackor med nutella på? Yummy, yummy!



God morgon

OMG!!!

Hemma nu efter en härlig middag på La Terrazza.
Väl hemma efter middagen bestämde sig Johan för att han ville gå ut o parta! Så det fick bli ännu en tripp till stan för att lämna av honom vid Chez! Stackarn säger jag bara, haha! Han kommer ångra sig skarpt när han vaknar imorgon bitti och måste bege sig till jobbet medans jag som inte har någon som helst tid att passa imorgon ligger kvar i sängen o bara gottar mig, hehe

Tyvärr har jag inga bilder att bjuda på för jag glömde såklart kameran hemma.

För att reda ut rubriken, jag fick världens skrattanfall när jag öppnade min lönespec tidigare idag, alltså shit jag trodde jag skulle dö av lycka! Man kan ju säga som så att det var ett ganska glatt besked att se summan  Så imorgon blir det shopping för hela slanten, nja inte hela kanske men en hel del! Wiiihooo!!!

Ne, om kanske skulle ta av sig facet och slänga sig på sängen? Jaa, jag tycker det låter som en toppen idé. Sov nu så gott mina schööööningar! KRAM


Två tummar upp för det - check!


23e juni 2010

Hej svej!

Hinner bara med ett snabbt inlägg, ska snart iväg mot stan för att äta en mysig middag!


Kram på er sålänge

22a juni 2010

God dag/ God kväll!

Då var tisdagen avklarad och jag har bara morgondagen kvar sen har jag lång helg! Ska bli så härligt! Har ni haft en bra dag? 
Imorgon efter jobbet ska jag ut o äta på restaurang med Johans familj och vänner, mysigt mysigt!

Nu blir det biggest loser tittande, thingeling honeys!
 

Restaurangen vi ska till imorgon

Hej hej hallåååå

Hej på er!

Under ett tag framöver kommer jag inte kunna blogga under dagtid mer än kanske ett mobil inlägg lite då o då! Hoppas ni har överseende med det. Annars? Hur mår ni? Jag mår bara bra. Helgen var snabbt över och denna måndag är så gott som avklarad..

Vill ni veta något som är väääldigt härligt??  Jag jobbar antagligen bara två dagar till och sen har jag lååång helg!!! Hur härligt? Jag vet, det är UNDERBART! ♥

Några bilder från i lördags





Ett par öl senare är man så här bra på att ta kort.. och ännu ett par öl senare kan det gå såhär..                                       
                                            
                                          ↓   ↓  ↓   ↓   ↓   ↓   ↓ 



... man snubblar och Maria får leka personlig assistent åt sitt lilla bliv! Undra vem klanten kan vara ?? En ledtråd, hon börjar på L och slutar på ina..  

Ne, nu ska jag fortsätta kolla på VM-matchen mellan Spanien och Honduras, pusss på er!

GOD NATT

Nu tänkte jag gå o borsta bissingarna och sedan slänga mig på sängen. Hoppas ni haft en bra söndag allihopa! 

Såhär trött är jag nu!!



Sov gott alla schöööningar! ♥


20e juni 2010

Hej på er! Hann tyvärr inte lägga upp bilder från byggandet igår för jag fick plötsligt väldigt bråttom. Kom hastigt på att jag skulle gå med Lina o Jocke till pubkvällen i bifstugan och kunde inte bestämma mig för vad jag skulle ha för skor på mig!! Fan att det ska vara så svårt o hitta något bra som passar till sin outfit!

Denna söndag har jag haft varken ork eller lust till att blogga.. Tidigare imorse var jag som ett lik när Johan häntade mig hemma hos Lina och har sen dess inte rört en fena för mycket! Haha  Men kul hade vi igår. Alltid roligt o träffa gamla kompisar som man knappt pratar med nu för tiden.





Trollet i pappas radiokåper


Då är den uppe!

Jag visar före och efter bilder när allting är klart!  
Nu ska jag mysa med film och popcorn! Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans, kramis ♥

Dörren fixas

Har för första gången i hela mitt liv stekt lövbiff och gjort gräddsås! Det blev ätbart, dock lite väl smaklöst men vad kan man begära av en riktig amatör som mig??  haha! Jag är förvånad och stolt över att jag ändå ställde mig och laga käk till oss!

Nu grejar Johan o Kauko med dörren ut till balkongen och lata jag sitter o kollar på, hehe!


Heja dom!!

19e juni 2010

God morgon från ett halv molnigt Göteborg!

Igår somnade jag som en stock redan vid 22 tiden, det är illa på en fredagskväll, haha! Fast det var skönt, nu är jag utvilad och var uppe redan vid nio tiden då kranbilen skulle komma o lyfta upp balkongen! Wooho  
Då är det bara dörren ska in o den är Johan o Kauko på väg för att hämta hem, samtidigt som dom hämtar den så köper dom med sig material till balkongräcket, det kommer bli sååå bra!

Bilder kommer senare, kram på er så länge ♥



Hel nöjd över att balkongen är uppe!

Balkong bygge

Gooood day my friends!

Vad har ni för planer för kvällen? Jag själv har inget alls planerat.
Kom nyss hem från bilfärden till frölunda och tillbaka, har nämligen varit o hämtat Alissa åt Johan som grejar med balkongen. Imorgon är den uppe!!  Ska bli så otroligt härligt att sitta där på morgonen med en go kopp kaffe och frukost, som jag längtar!

Just nu!

 
Ett inte allt för charmigt "hål" i väggen där dörren sen ska vara


Stolparna är uppe!


På jobbet

Gottar mig med en glass här på jobbet denna varma fredags eftermiddag, yummy :) hoppas ni har fin dag i solen! Kram på er mina vänner!


Jogging eller gym ??

Jag har ungefär en halv timma kvar tills det är hemgång, härligt! Vi har haft fullt ös i stort sätt hela dagen. Det är väl antagligen bara för att vi är två på eftermiddagarna onsdag-fredag.
Efter jobbet blir det stallet o pyssla lite med Mökkwi, sen blir det träning. Har inte bestämt mig för vad ännu bara, det står mellan en joggingrunda runt kärnet vid mina föräldrar eller till gymmet och träna rygg med Johan. Hmm, vad tycker ni?


Min stjärna förra sommaren! ♥

17e juni 2010

God morgon från Göteborg! Idag känns det som en bra dag, vaknade upp pigg o glá, (när jag väl klev upp ur sängen vill säga) haha, solen skiner och det har varit en bra start på dagen här på jobbet, hoppas hoppas att detta håller i sig!
Jag nu på jobbet (bilden blev dock väldigt stor..)

Lejonet & Bjönen

Gooo kväll kära läsare!

Jag är hemma nu från en mysig fika med min föräldrar o Johan. Vi åkte först till Munkebäck och bytte tillbaka till min bil hos min bror och därefter åkte vi o mötte upp mor & far på redbergsplatsen för att köpa med oss glass hem från lejonet & bjönen. Det var första gången jag åt glass därifrån o skoja min doja vilka goda glassar dom har

Har ni ätit där någon gång?


Glassen hann dock smälta lite, men jag testade iallafall rivstartsglassen och panacotta. Panacottan var riktigt god! 


16e juni 2010

God morgon! Sovit gott? Jag somnade som en stock i sängen efter att ha kollat på fotboll på tv, det var Brasilien vs Nordkorea.
En sak fattar jag inte o de e hur fan Maicon kan träffa mål i den vinkeln, helt sjukt!

Såg ni matchen?


Final i biggest loser

Idag har vi haft härligt väder i Göteborg. Det är sådana här dagar man inte vill jobba inne, men men vad gör man. Man får passa på att njuta när man kommer hem istället, fast av någon anledning blir det alltid molningt så fort man är hemma. Det är skumt

Nu sitter jag o kollar på finalen av biggest loser, fråga mig inte varför när jag redan vet vem som vinner, haha!

Ska jag berätta vem som vinner?

Sommarlista

Ditt favoritställe på sommaren?
Sommarstället i Strömstad, trots att det inte finns varken el eller vatten är det är något speciellt med det stället :) Love it!

Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
På en uteservering med ett eller två glas vin tillsammans med fina vänner ♥

Vad lägger du helst på grillen?
En god fläskfilé eller oxfilé

Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
Har tyvärr bara en veckas semester så den skall jag tillbringa med familj och vänner!

Dina bästa sommarfärger?
Hmm.. Tuff fråga, jag älskar ju svarta kläder och har väldigt svårt att själv ha på min mycket färg men jag får väl säga en varm rosa o ljus blått kanske ;)

Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren?
Jordgubbar & glass är ett måste! Även vattenmelon är en favorit

Bästa sommarminnet från barndommen?
Att bara vara o mysa med familj på sommarstället i Strömstad!

Havet, sjön eller poolen?
Ja ni, både havet och poolen måste jag säga. Havet gillar jag hemma i Sverige men utomlands är jag mer en pool tjej!

Vad väljer du i glassbaren?
En stooor strutglass med mjukglass och strössel

Vart går din drömsemester?
Någon stans långt borta, haha ne men vart som helst bara det är varmt och turkostvatten  Hade gärna åkt till typ Malaysia eller liknade


                                                  Hur ser din sommarlista ut?

Done

Då har jag allting klart för idag!

Jobbet är avklart.
Träning med knäböj (Johans favvo) är avklarat
Middag och Biggest loser är också avklart!

Nu kan jag allt sitta med röva i soffan med gott samvete, hehe!
Samtidigt som jag sitter (halvligger) i soffan försöker jag lära mig att göra kollage på picnik.com men jag måste vara riktigt trög för jag fattar verkligen ingenting, haha! Någon som gör kollage o liknade där, snälla ni hjälp mig!!

Ett test!

  ↓ ↓


14e juni 2010

Hej på er!

Jag har inte uppdaterat bloggen på någon dag tyvärr. Jag har kommit in i någon sorts bloggsvacka tror jag. Attans också, jag som var duktig på att blogga bara för ett par dagar sedan. Jaja, men hur mår ni?

Jag tänkte fortsätta jobba nu o sen efter jobbet blir det träning på sportlife med Johan! Ska träna ben o kanske, kanske blir det Johans "favorit" knäböj?? Mohaha  Återstår att se. Hörs väl sen honeys ♥

Från igår

Ett videoklipp på när mästaren rider tjur, alltså jag för att klargöra detta!  Ska också tilläggas att jag slog Per med 1 sekund !!  Mitt nuvarande rekord är 42 sekunder på tjuren. Det är sjukt roligt och mycket svårare än vad det ser ut!

Har ni testat någon gång? Om inte, gör det!!


Afterwork - check ;)

God kväll på er godingar! Eller ska man säga god natt?? Jag har iallafall haft en grym afterwork med ett riktigt gott gäng!  Nu tänkte jag slääääänga mig på sängen o vara piggare än hjärtat imon som också har varit på vift, hehe.

Full o glá kex chocklad!


Tummarna upp för en lyckad kväll l


GOD NATT !!


Snart så..

.. får jag släcka min törst med en kall go .. Jag ska nämligen iväg på ......... !!  Håll ut, jag bersättar om en stund! Kraaaam så länge


11e juni 2010

Good morning sunshines! Hur mår ni?

Idag är det fredag och ikväll ska jag iväg på festligheter  Men jag berättar mer om det sen!

Innan festligheterna ikväll ska jag jobba jobba jobba! Jag ska ta tag i avdelningen för skyddshandskar idag. Tro mig, det är verkligen kaos där, allt ligger huller om buller och man hittar inte vilka handskar som ska ligga var. Känns som det är på tiden att jag fixar det!

Så mitt fredagsnöje denna jobbdag blir alltså - Skyddshandskarna

Good luck Maria!


Halva delen av handskarna ..

9e juni 2010

Hej kära vänner! Återigen inget bloggande från tidigare idag.. Ibland är det bara så att jag inte hinner med att blogga under dagen på jobbet, hoppas ni har överseende med det! Jag har iallafall varit sen jag kom hem från jobbet på sportlife och tränat rygg med Johan och nu sitter jag i soffan o kollar på ... vad tror ni?? Jaa, svaret är Biggest Loser, haha


Idag på gymmet

Slapp

Jag var hemma från jobbet vid halv 6 ungefär o har hunnit med att laga mat, duscha, fixat mackor till jobbet o nu har jag precis gottat ner mig i soffan lagom till biggest loser klockan 19

Go Tara green team!!


8e juni 2010

Good day everyone!

Wazzzzup? Jag känner mig lite trött o depp idag, vet inte ens varför egentligen.. Vill åka hem o dra täcket över huvudet o bara slappa! Men det lär väl inte hända för idag ska jag åka till Arendal direkt efter jobbet o byta bil med min bror som ska kolla om han kan hitta nåt fel på den. Därefter ska jag bege mig mot stallet o greja! Puuuh, jag känner inte alls för att göra något av det idag..


Längtar hem till soffan...

Sängen kallar

Då var det läggdax! Känner mig seg som fan o tror verkligen att jag bör sova nu om jag ska va hyfsat pigg imorgon bitti. Så nu säger jag god natt och släcker ner här för kvällen, sov gott alla söta. Kramar ♥

Good shit



Nyduschad plus frostis till biggest loser = goood shit! Hehe 

7e juni 2010

Hej hej! Ledsen att ja inte har bloggat tidigare idag men det har varit fullt ös i stort sätt hela dagen.

Nu tänkte jag beklaga mig lite! Läste nämligen i metro idag att alla dom som har deklarerat via telefon, sms eller internet får pengar innan fredag denna vecka, tror ni jag har gjort något utav det??? NEEEJ, utan jag fick bara hem "tillfälliga"  deklarationspapper och kunde därför bara skicka in det via posten och som det ser ut nu får jag pengar som tidigast i augusti.. Jag som hade räknat med dom pengarna denna månaden men jaja, det är ju alltid roligt att efter i sin planerade budget. FAN FAN FAN!  

Hur är det för er, har ni deklarerat i tid och varit duktiga o gjort det via sms, telefon eller internet?

Det här är piss...  


Studentmössan

God kvääääääll!

Nu är jag på bättre humör, dock börjar magen värka lite men det kan jag ta en tablett mot!
Däremot kan jag verkligen inte få videon att fungera o jag förstår inte varför den ens krånglar.. Såå typiskt! Aja, den får ligga på hyllan ett tag!

Nu sitter jag här med studentmössan på huvudet och längtar tillbaka till studentdagen. Ärligt det var fan lätt en av de bästa dagarna i mitt liv!! Nu är det ju student tider och när man är i stan o hör alla nya glada studenter får jag gåshud o ryser i hela kroppen för jag vet vilken underbar dag dom kommer få








Min fantastiska student 2008 med nära o kära ♥


Vill inte laddas upp juh...

Hej på er alla! Hoppas ni haft en bra dag i solen, det har iallafall jag haft. Jag har legat på gräsmattan o degat i stort sätt hela dagen, de va hur skönt som helst tills molnen sakta men säkert smög sig fram..

Jag sitter nu o försöker ladda upp en video till er från igår när hjärtat o Alissa spela fotboll men fanskapet vill inte laddas upp!! Så jag känner mig lite lätt galen o irriterad just nu!

Ne jag får ta en kall dusch o coola ner mig. Thingeling så länge, kram kram!

6e juni 2010

God dagens skönheter! Idag var jag uppe med tuppen, var nämligen iväg imorse o slinga håret hos frisören! Nu känner man sig lite sommarfräsch! Vill dock ha en lite ljusare nyans på håret men det får bli senare. Förhoppnigsvis bleks håret lite grann av solen innan jag gör ett nytt försök med slingorna  

Före                                                                           Efter


Ne nu väntar gräsmattan på mig, ska passa på att sola lite idag med! Vi hörs sen! Pusss!

Då ska vi se!

Nu sitter jag i soffan hemma efter en mysig soldag vid poolen med Lina, samt en "fotbollstunering" med Johan och Alissa  Man kan väl säga att jag o Alissa vann överlägset mot Johan som sög stort! (de kanske e lite ljug där) hehe!

Några bilder från solningen idag




5e juni 2010





God morgon puddingar! Hur har ni denna lördags morgon? Jag själv har de fin fint, jag menar solen skiner o det är grym värme ute, då kan man inte klaga  Ska snart iväg med Lina o köpa present till hennes pappa o sen blir det att schteeeeka i solen!

Ne måste byta kläder o fixa mig snabbt. Ha en fin dag i solen, kram på er ♥

Gårdagens shopping


Jacka från Whyred 600 kr


Bas linne från Levis 169 kr


Skor från Scorett 300 kr

Skaka rumpa




Kommer det här bli den nya sommarplågan 2010?

4e juni 2010

God morgon puddingar!

Då var den efterlängtade fredagarn äntligen här o vi har soooool i Göteborg! Som det ser ut nu bjuder även helgen på sol vilket vore underbart så jag kan jobba på min solbränna! Möta mig på morgon är som att möta ett spöke, så en rejäl solbränna behövs vill jag lova 

    Fredag                    Lördag                     Söndag                                                              
18-22°Klart            15-20°Klart           14-21°Klart



Freeport

Är hemma igen o kollar på biggest loser, förvånade? Hehe! Vi var på freeport i Kungsbacka förut jag o Johan o jag kom allt hem med några skönheter!



Visar imorgon vad jag köpte

Nu ska jag tillbaka till biggest losertittandet! Ha en mysig kväll ♥


SMS-inlägg

Vart är jag påväg tror ni? ;)


3e juni 2010

Gode moooorgon, god middag bloggen!

Har ni sovit gott? Jag har! Fast man kan väl inte annat i Johans mysiga säng ♥

Sitter o kollar runt efter något bra ställe som kan fixa solskydd på min bil, någon som har tips på ett bra ställe? Eller ska man kanske ta o göra det själv!?
Haha nee, hade jag gjort det själv hade det slutat med att hela bilen ser ut som fan! Det är nog bäst o lämna in den  

Efter jobbet ska jag o hjärtat iväg o strosa runt lite, kolla läget o sådär. Ska bli kul  I will tell you more later!
Nu ska jag göra lite nytta här på jobbet! Ta hand om er sålänge, kram!


Sovdax

Då är klockan strax över tio och jag är trött.. Illa! Va e de för fel på mig? Känner mig som ett litet barn som är trött tidigt på kvällarna.. Aja, kanske är det bäst att gå o lägga sig i sängen o sova för imorgon torsdag väntar en rolig dag!  Berättar mer imorgon!

God natt bloggen!


Mums!

Hemma igen efter en fantastisk middag hos päronen. Riktigt smaskigt!


Papsen



Fika till efterrätt

Dinner

I söndags var det morsdag och jag o mina syskon hann inte riktigt med att fira våran mor så idag ska hela familjen med respektive äta god middag hos föräldrarna! Mmm, jag är utsvulten  

Då sticker jag iväg o umgås med familjen! Ha en trevlig lillördag, kram på er ♥ 


2a juni 2010

Hej hej monika, hej på dig monika! Haha, kommer ni ihåg den låten med Nic & the family från år, typ 2006?? 
För mig är detta en låt som egentligen är sjuuukt kass, men när en låt är såå dålig blir den tillslut "bra"  Eller vad tycker ni? 


Lunch med Malin

Jag väntar på att klockan ska bli lunchdax för att då möta upp Malin o ta en lunch ihop o snacka lite skit! You know sånt som vi tjejer är bäst på

Hmm, jag undrar vad det blir för mat? Kan inte alls tänka mig att jag skulle få för mig att äta på Donken?? Hihi, det återstår att se!


Bulgarien 2008, Nessebar (Barabapapa he`s loving it!)

1a juni 2010

God morgon skönheter! Sovit gott? Jag sov otroligt gott när jag väl somna o när jag vaknade av den förbannade väckarklockan imorse kände jag att sängen var mer lockande än att sätta mig i en kall bil o åka till jobbet men här är jag nu o vaktar min tron as usual

Magen kurrar också nåt så djävulskt! Hoppas Anders snart är klar så jag kan tysta min mage som inte gör annat än kurrar o kurrar!

Ha en fin dag sålänge, puss o kram!

RSS 2.0