NU BYTER JAG ADRESS!!

God morgon allihopa! 

Tänkte bara säga att jag från och med idag byter mitt jobbiga bloggnamn som innehåller en väldans massa A till en egen hemsida med ett kortare namn, tryck ----->  EMJAY.NU för att komma till den nya adressen!

PUSSSS TILL ER!! ♥


Kvällskäk

Det blev varken träning hemma eller på gymmet.. Fan jag är så förbaskat laaaaaaat!! Måste verkligen skärpa mig o få ordning på min underdel av kroppen... Någon som kan typ dra mig i håret o släpa mig till gymmet dessa dagar som jag sitter på mitt feta arsle i soffan istället för att göra något vettigt?! Please! Blir så trött på mig själv ibland, suck.. Jaja, får hoppas jag kommer in i en träningsperiod snart!

Jag har iallafall nyss ätit kvällskäk o tänkte först läsa runt lite på nätet, sen kanske jag ska spela lite på pokerstars o hoppas på att jag vinner massa pengar?! Hehe..

Trevlig tisdag på er! 

     

?

Hej på er!

Jag har verkligen inte hunnit blogga efter mitt första inlägg imorse, det har kaos på jobbet med massa saker, kunder etiketter a you name it! Nu är jag iallafall hemma från jobb och stall o nu funderar jag på om jag orkar palla mig iväg till gymmet för en 40 minutare på löpbandet eller om jag kanske bara ska träna på kinectet här hemma? Eller slappa i soffan o äta glass? Haha..  


22a mars 2011

Göd mörning sunshines!

Imorse tog det verkligen emot att gå upp ur sängen som var sådär extra skön som den kan vara ibland! Men idag strålar solen in genom fönstret här på jobbet och då känns det faktiskt helt okej att vara uppe!

Nu blir den andra koppen kaffe för dagen o sen ska jag sätta fart med allt som behöver göras i butiken! Ha en bra dag! Pussss ♥

 


Jag väntar paket!

Damn! Vart har min paket tagit vägen!? Jag betsällde förra veckan hem paket från SBT o det har fortfarande inte kommit, gaaah! Hoppas att det har dykt upp i brevlådan hos mina föräldrar idag!! :)


Bikini

Min nya snygga bikini som jag beställde från H&M för ett tagsen! :) Nu måste det bara tränas så att den kanske sitter hyfsat till sommaren! Haha..


21e mars 2011

God morgon!

Då var det äntligen måndag igen, som jag har längtat .. eller inte.. :/
Tror ni jag lyckades palla mig upp ur sängen imorse för tidig morgonträning?? Såklart inte!! Sängen var alldeles för bekväm för att gå upp! Faaaaan, jag som måste komma igång!!

 
Moi nyss..

Go kväll!


Sitter i soffan o gottar mig med en bacardi breezer watermelon denna söndagskväll! Kände att jag var värd en cider bara sådär, tydligen var Johan också värd en eftersom han stal en med mangosmak ur kylskåpet ;)

Imorgon ska jag försöka mig upp tidigt för att träna innan jobbet, jag ska verkligen försöka men vi får se hur det slutar, haha.. Ne nu ska jag mysa lite mer här med min baby!

Trevlig kväll! Puss puss puss ♥


Paket från H&M


Nya rymdraketen?!

Vi har nyss varit iväg o köpt oss en ny dammasugare, vilket verkligen var på tiden!! Det ligger lite dammråttor här o var som jag ska suga upp snarast! Oj oj vad fel det lät men ni fattar vad jag menar, haha..

Det är verkligen svårt att välja dammsugare, men efter att ha velat lite så hittade vi en! Jag vet inte om den är bra men den ser cool ut iallafall, höhö!



20e mars 2011


God morgon pärlor!

Ledsen för att det inte blev något bloggande på hela dagen igår, men jag mådde så förbaskat dåligt heeeela dagen o hade ändå inte haft något roligt att dela med mig av! Det kändes som om någon hade kört över mig typ tre gånger om igår, fy fan för bakfylla alltså!! Men jag hoppas ni överlevde dagen ändå ;) 

Hur mår ni annars? Jag mår betydligt bättre idag, är dock lite trött fortfarande men ingen huvudvärk iallafall vilket är otroligt skönt! Jag ska kanske till och med försöka mig på att träna lite idag (!!) Helt otroligt! Men först ska jag äta lite frukost o känna mig för angående träningen, hehe!


Trött o nyvaken!

Trevlig kväll!

Nu sticker jag iväg på förkrök o sedan möter jag upp min gamla klasskamrat Linn & Co i stan! Ha en awesome fredagskväll allihopa!! ♥


Kycklingsallad alá McDonalds´s!


Hade inte lunch med mig idag o jag var inte ett dugg sugen på nån flötig hamburgare o inte heller på pommes! Bestämde mig tillslut o det blev en kycklingsallad! Good choice Maria! :D  Känner jag mig lite nyttig iallafall, nu är det bara träningen som ska sättas igång också ..


Skjorta by Lindex!

Mitt spontanköp på min lunch häromdagen ;)


Det var denna skjortan jag hade på mig under utbildningen igår och som det även är bild på i det här inlägget!


18e mars 2011

God morgon!

Hur härligt är det inte att det är fredag idag då?! :) I lööööve it, men imorse när jag steg upp ur sängen o fick se att det kommit ännu mera fucking jävla k*k snö var det nära att jag föll en tår eller två!!
Jag vill inte ha mer snö, det räcker nu för fan!!!!

Vad vill vi helst ha?

Snö, slask, grått väder o några minus eller...   Bar mark, sol och några plusgrader?


Jag håller helt klart på det sistnämnda!!

Dagens!



Skjorta från Lindex!


New shoes!

Åååh vad jag älskar mina föräldrar!! ♥ Dom har varit iväg o köpt ett par converse till mig som tack för hjälpen under tiden dom var i Thailand! När jag fick skorna var min första fråga "när ska ni åka nästa gång?" haha ;) 

Nu väntar jag bara på att all skit ska smälta bort så jag kan använda mina snyggingar till skor, loooove!




17e mars 2011


Nu sticker jag till Alingsås för en utbildning mellan 10-17! Jag har tidsinställt nåt inlägg till er för jag kommer nog inte kunna blogga så mycket under dagen! Men när jag kan så kommer jag såklart att mobilblogga :)

Ha en bra dag! Kram kram kram ♥


Ny bloggadress!

Jag kommer om ett tag börja blogga på en ny bloggadress! Det är den HÄR adressen! Jag hoppas ni ändå kommer följa mig o mitt otroligt intressanta liv ;) Hahaha..

PUSSS på er! ♥


Jag har mina nya fjädrar från H&M på mig just nu! (Det kommer bättre bild på dom vid ett senare tillfälle)


Ooopsi!


Sol + lunch är ingen bra kombination!! Jag blir så extremt shopping sugen när det är sånt gött väder ute o att Eriksbergs torget har lindex underlättar ju inte direkt att motstå kliandet i mina fingrar!! Jag kunde inte låta bli att köpa en skjorta när jag ändå var där, haha..


16e Mars 2011

God morgon!

Vilket härlisch väder vi har i Göteborg idag! Det är dock fortfarande lite kyligt ute men sålänge solen är framme har jag hopp om att våren är påväg på riktigt! :D Hoppas!

Nu tänkte jag ta min andra kopp kaffe denna morgon o gå ut i solen en stund! Måste passa på innan det dyker upp flera pallar med varor och kunder ;)

Have a nice day!


Nya hårfärgen


Hårfärgen på bilden är inte alls lik hur den ser ut IRL!! Fan att det inte blir bra när man ska fota den ... Skit! Aja men ni ser nog skillnad iallafall!


Mobilblogg- I bilen

img_8657 (MMS)

Är på väg till stallet nu o sen ska jag hem till mina föräldrar som har en present till mig :D Visar er senare!


Sneakpeak!

Visar er en liten del av hur håret blev igår! Det kommer bättre bilder senare :)


15e Mars 2011


God morgon bloggen!

Hur mår ni idag? Jag mår bra, lite trött bara men det är sånt man får leva med! Imorse var jag på jobbet halv sju o låste upp så nu kan jag med gott samvete dricka en eller två koppar kaffe innan det är dax för frukost! ;)


Färga håret!

Jag sitter med färgning i håret just nu o väntar ut tiden tills jag får skölja ur det! Det är nu heeeeela tjugo minuter kvar! Får surfa på nätet så går tiden fortare!

Det blir mörk färg igen eftersom det är vad jag passar bäst i ;) Denna gången kör jag på Schwarzkopf brillance hårfärg, hoppas det blir bra!! Visar er imorgon hur det blev!


Mot andra träningspasset!

Jag åker med Johan till sportlife idag med för att köra andra passet! Det blir benträning idag :)
Ciaooo så länge honeys!


SOA


Asså vafan, jag har blivit sjukligt besatt av SOA- Sons Of Anarchy! Inte alls min typ av serie egentligen men wow vilken serie!! Sjukt bra :D
Jag är så besatt att jag till och med när jag låg i sängen igår o skulle sova tänkte på hur dum i huvudet en viss person i serien var, funderade ut varför dom gjorde si o så! 

Jag längtar tills jag kommer hem o kan se ytterligare ett eller två avsnitt! Jag är fast !! Haha..
 


Mobilblogg- hovslagartime!

img_7565 (MMS)

Har varit i stallet sedan halv åtta imorse! Hovslagaren håller just nu på med mitt troll så vi får se hur lång tid det tar innan jag är tillbaka på jobbet! Våra. Hovis är nååågot seg bara... Vi hörs sen!


Solsidan!

Sitter o mumsar på min ben & jerry glass o har precis kollat på solsidan! Asså, vilket program det är! Man kan ju inte annat än att älska Ove Sundberg, "tjenare mannen" Haha!

God kväll!


Yeah!


Jag klarade mig igenom första träningspasset idag med nöd o näppe! Snacka om att jag är ur form! Jag kände hur träningsverken kom krypandes redan under passet. Det är illa! Haha.. ;)



Träning!

Nu åker jag iväg till sportlife o kör mitt första träningspass på flera veckor (!!) Wish me luck! Haha..


13e Mars 2011

Göd mörning! 

Hade ni en bra lördag? Jag hade en mysig kväll med hjärtat, melodifestival o vin, inte helt fel! Så idag mår jag bra, ingen bakfylla här inte! ;)

Vad ska jag göra av den här söndagen då? Jag är shoppingsugen, men samtidigt så är det sånt trist väder att jag helst inte vill gå utanför dörren.. Får känna lite på det!


Melodifestivalfinal mys!


Vi sitter o kollar på melodifestivalen, dricker vin o äter massa gott! Ha en fantastisk lördagskväll allihopa! ♥




Mobilblogg- på väg till focus!

img_1342 (MMS)

Tänkte bara uppdatera er! Vi sitter i bilen på väg till Ica focus för att köpa lite goa grejer till ikväll! :) Jag har bestämt mig för att dricka vin mer vet jag inte, haha..


12e Mars 2011


God morgon lördag!

Vad dagarna springer iväg, halva mars har redan passerat ju! Hur mår ni idag då? Jag mår fint! Hinner bara skriva ett snabbt inlägg innan jag måste åka till Linas hästar som ska ut i hagarna. Jag möter upp min kusin där som ska hjälpa mig att ta en av hästarna, jag är nämligen liiite rädd för större hästar än islandshästar!
Vilken mes jag är! Haha..

Ne hörrni, jag måste verkligen börja röra på mig nu! Vi hörs senare, pussss ♥


Hemgåååång! :D


Jag har precis tagit dagens sista kaffe (läs på jobbet) och ska snart stänga dörrarna o bege mig till min kusin som ska hjälpa mig i Linas stall!

Simma lugnt!
;)


"Create a set"


Våroutfiten som jag skrev om igår missade jag helt att skriva vart jag hittat dessa sötsaker! Allting har jag hämtat HÄR o tryckte mig in på "create a set"


Shortsen är från H&M (vet inte om det är en gammal modell eller inte), linnet är från någon hemsida som heter delias.com


11e Mars 2011

God morgon fredag! :)

Idag har vi kundfrukost i alla butiker! Jag ska snart ta mig en macka o lite juice innan det dukas bort!
Ha nu en fantastisk fredagsmorgon! ♥


@ Landvetter

img_5220 (MMS)

Väntar på att mina päron ska landa!


Våren, var är du?

Jag vill ha vååååår nu tack!! Jag vill kunna ha snygga shorts, converse på fötterna, somrigt linne, mina raybans o sitta på uteserveringar i solen! Åååh vad jag längtar tills våren är här på riktigt!

Min önskeoutfit inför våren!



Torsdagsmorgon!


God morgon pinglor!

Vilket tråkigt väder vi har i Göteborg idag då, grått o regn!
Fast jag tycker helt klart att det är bättre än snö.
 
Idag kommer mina föräldrar hem från Thailand, säkert chockladbruna .. :S Inte alls avis över att dom varit iväg när vi haft sånt här tråk väder hemma! Hmm.. Aja, jag ska sticka lite tidigare från jobbet o hämta upp dom på landvetter vid fyra tiden sen!

Ne hörrni, nu blir det frukost!! Ha en bra dag! ♥


En kass bild från i vintras, usch vad jag är osugen på mer snö när jag ser bilden!!


9e Mars 2011


Göd möööörning!

Har ni sovit gott? Jag har sovit som en lite prinsessa i sängen brevid hjärtat! Skööönt! :) Nu är jag på jobbet o ska fixa lite med helvetes etiketterna som aldrig tycks ta slut.. Och efter jobbet ska jag iväg till Mölndalsbutiken på  månadsmöte! Kul dag! Not.. ;)


Schyssta repor i fejjan...


Tjuvlyssnat!


Stackars människor, haha...


8e Mars 2011

Hej raringar!

Har ni haft en bra natt? Jag blev utslängd från sovrummet igår igen och fick bädda ner mig i soffan .. Måste faktiskt erkänna att jag sov förvånadsvärt bra för att ha tillbringat hela kvällen o natten där :) Dock är det inte lika mysigt som att sova i sängen tillsammans med hjärtat! Fast vad gör man inte för att han ska få sova ut en natt i veckan typ ;) Haha..

 


Hemklickat!


Mitt konto på H&Ms shop online funkade inte tidigare av någon skum anledning men nu är det fixat o jag har precis klickat hem lite godsaker! Det ska dyka upp någon gång i veckan elva! Wiiie :D


Då va duschen avklarad ..


.. nu då? ;) Haha.. Funderar på middag idag men vet inte alls vad jag är sugen på. Jag klämde nyss i mig en o annan godis från godisskålen som står kvar på vardagsrumsbordet från igår, vilket inte hjälpte mit beslut om mat!

Jävla godis skål ..


Tänk er att den var proppfull igår.. Hehe!


7e Mars 2011


Heeeeeej på er!

Då var det måndag igen och en hel veckas arbete att se fram emot! Vi har hur mycket saker som helst att göra på jobbet, bland annat så ska vi byta en del etiketter med nya bättre priser! Puuuh..

Ne om jag skulle sätta fart kanske!? Ha en bra måndag allihopa! Ciaoooo



Mys söndag!

Snart är det solsidan på tv och till det ska vi möla massa godis och avnjuta Ben & Jerry´s strawbarry cheesecake! En riktig mys söndag :)

Ha en fantastisk söndagskväll! ♥


Ringhållare sökes

Jag är just nu i en städperiod här hemma. Jag har städat ur min bil som såg förjävlig ut och nu har jag även börjat gå loss med städning på allt smått som ligger huller om buller, dvs mina ringar som jag inte vet vart jag ska lägga så att dom är samlat på ett o samma ställe. Det gäller även mina armband, halsband hårnålar, tofsar, aa ni förstår nog vad jag menar med småprylar, hehe..

Jag behöver tips!! Vart kan jag hitta någon typ att hållare/hängare för ringar?? :)


En ur dålig bild från tidigare idag...


6e Mars 2011

God morgon!

Jag har nyss ätit frukost. Funderar på om man ska åka iväg o tvätta bilen, men det lär vara fullt med folk som gör det idag med tanke på vädret.. Hmm! Få se hur jag gör!


Baileys och frölunda match!

Trevlig kväll allihopa! Pusss ♥


Bilder på mitt troll från idag!


Kom nyss hem från ett faktiskt härligt besök i stallet! Jag tog ut Mökkwi i paddoken för att fota lite, (hade för en gångs skull kameran med mig) tror ni inte att jag glömt minneskortet hemma!?! Så himla irriterande.. Fick ta bilder med mobilkameran istället vilket inte blev alls så som jag ville ha de från början .. 

Jag kan ju inte klaga på vädret iallafall! 4 plus grader och sol, helt fucking underbart!! :D





5e Mars 2011


God morgon alla solstrålar!!

Idag har vi underbart väder ute, soooool! :D Jag blir så glad så fort solen tittar fram, jag får hopp om att våren kanske äntligen är påväg?! Hoppas verkligen det!!

Igår hade vi det super mysigt jag o bästa vän! Hon körde hem mig vid halv ett ungefär så idag är man inte bakis för fem öre ;) Hur mår ni annars idag? Är ni bakis? Hehe.. 

Ne hörrni, nu ska jag göra mig lite frukost o sen bär det av mot stallet för mockning och kanske en tur i det goa vädret. Får se hur taggad jag är efter att ha mockat två boxar..



Idag har jag på mig min t-shirt från USA! Man ser sådär extra smal ut i den! I love it ♥


Rawsons

img_8840 (MMS)

Vi sitter hos Lina, dricker vin, äter mazariner o kollar på varning för barn på tv. Vilket roligt program!! :)


Middag hos Lina!



Lina ringde nyss o saknade mitt sällskap! Hon hade dessutom gjort mat för fyra personen o hon är ensam hemma, hur tänkte hon där?! Hehe. Hon kommer snart hit o hämtar mig så ska vi ha en romantiskt middag för två ;)  Vad gör ni ikväll?

Have a awesome night! Pusss ♥


No more prövotid! :)



Jag kom precis på att jag har haft körkort i 2 år igår och inte längre har någon prövotid kvar, wiiie! Nu kan jag köra som en dåre ;) 


Friday



Hej schyggingar! Vad är ni på för humör idag? Jag kan ju inte annat än att vara på strålande humör med tanke på att jag bara har haft en två dagars jobb denna vecka och att det är freeedag!! Det betyder att jag har ytterligare två dagar ledigt innan jobbet drar igång på allvar igen!

Puuuh vi har haft o göra hela dagen!! Nyss var det en jäkla rusch med kunder, vilket är kul eftersom tiden går så mycket fortare då. Jag ska snart gå på lunch men har inget käk med mig, tips på vad jag kan äta? :)

 


Laga mat!

Sådär nu är jag hemma och klar med dagens to-do! Skönt! Har nyss duschat o hoppat i mina favoritkläder, nämligen ett par leggings och en stor t-shirt! Det är så jag gått klädd under hela dagarna nu när jag var hemma från jobbet, love it! :)

Nu är tanken att jag ska laga mat, (ja ni läste rätt) men har lite problem, jag kommer inte ihåg hur mycket grädde jag hade till baconen sist.. Aja det får bli som det blir!

Ne, nu får jag röra mig mot köket fast det tar emot lite... ;)


Mot stallet


Jag slutar första jobbdagen för den här veckan om tjugo minuter och då bär det iväg på ännu mera jobb, dvs till stallet o dumpa av en säck morötter, mocka o sen hem till mina päron för att vattna blommor, mata katter och ta in post..


I brist på bilder får ni ytterligare en bild på min Mökkwi! ;)

3e Mars 2011

God morgon!

Idag är jag tillbaka på jobbet, känns sådär om jag ska vara ärlig.. När jag gick upp imorse fick jag en spy känsla o mådde skit men efter att ha legat på badrumsgolvet en stund blev det bättre!
Så här sitter jag nu på min stol i kassan igen. Väntar på att kunderna ska trilla in.. Tyvärr är det väldigt dåligt på den fronten..

Äsch, ta en kaffe kanske? Jepp, så får det bli! :)


Jag är lite off idag..

Ledsen att jag inte skriver nåt idag men jag håller på o fixar med en ny blogg som jag kommer uppdatera er om så fort den är klar och jag börjar använda den!
Jag hoppas ni står ut :D Gulle er! ♥


2a Mars 2011

Hej på er!

(Blogg.se har strulat så mitt inlägg som jag skrev imorse kom inte upp förens nu!)

Jag har nyss klämt i mig frukost och en kopp kaffe. Nu sitter jag mest o väntar på att en installation till datan ska bli klar! Det kunde ta ett par timmar..
Annars då, hur mår ni idag? Jag mår fan sämre än igår.. Det är så jäkla typsikt för jag måste verkligen åka till jobbet imorgon då både Anders & Pauli är borta! Får trycka i mig massa alvedon o hoppas att det är bättre igen!!

Håll tummarna för det!


99 saker..

Jag har alltid älskat Erik & Mackan! Dom är så otroligt härliga o roliga, dock blev både jag o Johan lite besvikna på deras första avsnitt av 99 saker man måste göra innan man dör som var förra veckan.. Nu ger vi det en ny chans! So far so good! ;)



Me just nu..


Blir rik på pokerstars!?


När man är sjuk är en perfekt sysselsättning att spelade en turnering på pokerstar som jag gjorde nyss! 1:a priset var 67 dollar och vad vann jag?! Jag vann 1:a priset!!! :D  Är man elit eller!? Haha ;)


COCOO


Jag beställde en ring från cocoo i fredags och fick hem den redan igår!! 
Snacka om bra jobbat :)


1a Mars 2011


God morgon pinglor!

Idag känner jag mig bättre men ifortfarande inte helt hundra.. Får se hur jag mår ikväll om jag åker till jobbet imorgon eller inte!

Nu ska jag få i mig lite frukost o kaffe sen ska jag fortsätta vila upp mig i soffan :)


Återigen en bild från tidigare inlägg

RSS 2.0