Dagen före nyår

091230

Hej mina raringar! Hur mås det? :) Själv känns det lite grann som att jag vaknat på fel sida idag.. Går runt här på jobbet och är lite små sur o är lätt irriterad på allt en viss Pauli kommenterar..
Dessutom är jag riktgit trött i huvudet och går runt lite som en zombie här i butiken o fattar nada typ! Hade varit skönt o få slänga sig på soffan efter jobbet men det lär jag inte hinna med. Ska nämligen till Allum o utnyttja mitt presentkort som jag fick utav min bror på julafton, blir nog att jag köper en likadan jacka från ginatricot som mina kära motosar har, den är så jävla SNYGG!! Förlåt tjejer att jag köper en likadan men måste bara ha den! :)


Silky biker jacket från Ginatricot 299 kr

Den här skönheten kommer att hänga i min garderob ikväll :)
Kanske ska man ha på sig den imorgon kväll , det är ju faktiskt nyår så lite fin får man ändå vara även om man inte ska göra något speciellt! :)

Efter Allum bär det av mot tynnered för att hämta Alissa hos Nina och sen hemåt för att ha en myskväll med två små godingar! Gott e de! :)
Slänger kanske in ett litet inlägg ikväll!
Om inte ikväll så hörs vi på nyårsafton, vilket är i morgon! ;)
Pusss o kraaam!

~ M

29 decmeber

091229

Julen flög snabbt förbi och nu är det snart dax för nyårsfirade!
Har inga som helst planer inför nyår men eftersom Johan har sin dotter på nyår blir det nog rätt lugnt o det har inte jag nåt emot, jag tycker faktiskt att nyår är ganska överskattat.
Alla tycker ju att "å fan va gött att det är nyår , så kan vi supa som fan o det ska bli så kul!"
Jag tycker att man har aldelles för höga förväntningar om nyår, så därför tycker faktiskt jag att det ska bli skönt att inte göra något annat än o vara med min älskling & Alissa.
Jag tänkte att jag ska kolla med Aila också om hon kanske vill vara med, för tydligen ska hon vara ensam på nyår. Känns ju lite som att det måste vara roligare att vara tillsammans med sin son o sitt barnbarn på nyår än att sitta ensam! Men ska ringa henne och se vad hon säger :)

Snart kommer älsklingen min o hämtar mig så ska vi ta lunch ihop :) Den lilla grisen e nämligen ledig fram till den 4 januari! Vill meeeed va ledig ;)

Hej så länge gosisar!

~ M

Underbara måndag :)

091228

Det här är nog första gången som jag verkligen har längtat till en måndag! :) Känns som världens bästa dag idag, nu är min älskling hemma från Thailand och jag har saknat honom nåt så djävulskt (stavas inte så, jag vet)!
Så idag blir det som så här att jag hoppar över min lunch på jobbet för att snabbare komma hem till min underbara pussgurka. Åååh vad vi ska mysa o bara vara med varnadra ikväll <3
Längtar hem som bara den nu!!!
På tal om typ ingenting så köpte jag ett roligt spel till Johan i julklapp som han öppnade när jag prata med honom i telefon och han tyckte verkligen att vi skulle testa det ikväll :) Myyys! 
Förutom spelet så har jag även köpt två par Björn Borg kalsonger och en t-shirt till honom! Är dock lite tveksam till vad han kommer tycka om t-shirten. Men men, det återstår att se! ;) 

Tror att jag kommer sova som världens prinsessa inatt, att äntligen få ha mitt hjärta bredvid mig i sängen o vakna med honom. Bästa känslan som finns!! :)

Nu återstår det väl bara en sak att säga:
VÄLKOMMEN HEM ÄLSKLING!
JAG ÄLSKAR DIG!! <3

Till er mina kära vänner som tänkt ringa mig ikväll, det är ingen idé idag för jag kommer att ha en avstängd telefon under hela kvällen! Får gärna ringa imorgon istället :P
Pusss på er!

~ M

Söndag kl 02.32

091227

Sitter hemma hos älsklingen själv o dricker öl o lyssnar på musik, hahah! Jag vet det låter inte bra men Lina va här nyss och så var det två öl kvar som jag tyckte va lika bra att dricka upp! ;)

Snart kommer äntligen mitt underbara hjärta hem och som jag lääängtar <3 Måndagen den 28 december klockan 09.10 landar hans plan i Göteborg , tråkigt är bara att jag jobbar Måndag-Onsdag den här veckan! Men kan ju lova att så fort jag slutat jobbet bär det av till Johan för att pussa på honom o aldrig sluta! :)


Me and my darling på min födelsedag (ser förjävlig ut, jag vet) men de e sånt man får bjuda på ibland ;)
ÄLSKAR DIG!!

Ne men va sägs om att ta o lägga sig så att det går fortare tills älskling kommer hem!
Jag gör nog så :) Sov gott mina kära!

Pusss o kram

~ M

Det är dagen före julafton ..

091223

.. och jag är fortfarande inte klar med julklapparna!! Gaaah , nu börjar jag verkligen känna julpress.
Var ju iväg igår och skulle shoppa med Lina på frölunda torg, men hittade ingenting mer än ett jätte sött rosa diadem till Alissa o ett armband till mig :P Haha

Vi åkte till Allum istället eftersom vi inte hitta något bra på frölunda torg, dessutom stängde dom tidigt, redan klockan 19.00. Väl på Allum hittade jag iallafall en t-shirt till Johan som jag tyckte var rätt fin, fråga är om han kommer gilla den när han ser vart den är köpt, haha! Men men, det är tanken som räknas ;)
Lina skulle köpt den ena juklappen (av de två jag har kvar att köpa) åt mig igår men hon hitta inte dom som jag ville ha, så nu har jag fjäskat med Lunkan o han åker till M-shop här Göteborg idag! :)
Gött är de, tack så mycket Lunkan för hjälpen! :D

Tyvärr måste jag nog palla mig in i all trängsel i nordstan idag efter jobbet om jag ska hinna med alla julklapparna tills imorgon.. Har en liten känsla av att det kommer vara en hel del människor ute idag för att shoppa det sista inför morgondagen...

~ M

Shopping :)

091222
Dan före dan före doppare dan :D

Ikväll ska jag ÄNTLIGEN påbörja julshoppingen :) Lina skal till Ullared idag så då tänkte ja passa på att be henne köpa en liten julklapp till min älskling på M-shop , det ligger ju precis brevid o då är det perfekt om hon kunde gå in där o fixa det, så slipper jag in till stan o vela efter jobbet då det ALLTID är rusningstrafik!

Allum har idag julöppet till 21 istället för 20, bra att veta för er som också är sena med julklapparna! ;) Tror att det är till allum jag och Lina ska åka när hon kommit hem från Ullared, kan också bli så att vi åker till "nya" frölunda torg (bara för att jag vill se hur dom har renoverat) :P
Igår när jag hälsade på Lina på hennes jobb, fick jag ett jätte bra tips på vad man kan köpa till sina föräldrar. :) Jag menar föräldrar säger ju jämt att dom inte vill ha något eller så säger dom att dom inte vill ha något stort, "det räcker om du köper trisslott", hur kul är det egentligen på en skala..
Iallafall så fick jag förslaget om att göra en enkel julklapp genom att köpa något gott vin på systembolaget, lite goda ostar och kanske en eller två trisslotter som jag sen lägger allt tillsammans i en liten söt korg med cellofanpapper runt!
Det tråkiga med idén är ju att dom ser vad dom får , fast som man säger: Det är ju tanken som räknas ;)

Sen kommer man tillfrågan vad tusan man ska köpa till sina bröder.. Får klura lite på det under dagen, har ju iallafall två julklappar som är klara! :)

~ M


Måste till UMO ..

091221 fort.

Kom precis på att jag måste åka til UMO för att hämta ut ett nytt recept på mina piller, har bara en vecka kvar på sista kartan så jag måste åka dit idag på deras drop-in!
Rätt gött e de ändå för jag måste sluta klockan 15.00 istället för 16.00 för att hinna till deras drop-in tid. Inte helt fel det :)
Därefter blir det middag hos mamma & pappa! Mums, gott o slippa laga egen mat, inte för att jag hade gjort det, men ändå! haha ;)

Nu får jag spörta på lite grann med varorna så jag gör mig förtjänt av att gå hem tidigare!
Hej  svej!

~ M

Jag ser det snöa..

091221

Idag ringde klockan 05.30, då va man inte pigg kan jag lova, framförallt när man inte kom i säng förens vid 00.30 igår kväll. Men upp var jag tvungen att gå eftersom jag lovat att köra pappa till jobbet innan mitt jobb. Kom ut o ser att det ligger en stor hög med snö på min bil! Sådär kul o behöva ta bort snö så tidigt på morgonen! Men iaf, så satte jag på bilen (haha oj de lät fel) så den skulle va varm o go när jag skulle pysa iväg o plocka upp far min. :) 
Det snöade ingenting när vi åkte hemifrån men när vi passerat Linnarhult kom det stora as till snöflingor som kraschlandade på bilrutan. 
När jag lämnat av pappa o skulle jag bege mig till mitt jobb, så kan jag ju säga som så att faaan va halt det var på vägarna , jag gled utav bara fan i kurvorna, ändå körde jag i typ 30 på 70 väg, haha! ;) 

Blev lite sen till jobbet, börjar 06.50 o kom vid 07.03 ungefär, så nu sitter jag här på min stol i kassan o fryser som en dåre, har dubbla tröjor på mig plus vantar som jag tar på mig i mellanåt! (när kunderna inte ser) :P
 
Det börjar se ut så här på träden nu o de riktigt vackert!
Får vi bara hoppas att snön ligger kvar tills julafton så vi för en gångs skull kan få en vit jul istället för regn och slask :)


Nu börjar snön avta lite grann, och det är inte alls lika stora flingor som det var imorse, men snart är det jul!! :D Wiiiee!


~ M

Julklappshandlingen är inte påbörjad ..

091218

Börjar faktiskt känna lite press nu, på torsdag är det julafton och jag har inte ens börjat med julshoppingen. Måste ta tag i det här nu och palla mig in till stan för att handla massa julklappar till familjen o älsklingen men så kommer man till den biten där man inte vet vad man ska köpa, o ingen vet heller vad dom önskar sig. Det underlättar ju verkligen! Eller inte.. :/

Idag ska jag nog ta o palla mig till backaplan en snabb sväng på lunchen för att se om jag kan hitta något till våran Mini julafton som vi ska ha imorgon hemma hos Maria i partille. Alla ska köpa något för ungefär 50 kr o sen spelar vi om vilken julklapp man får med sig hem!
Kan ju säga att jag tyvärr inte är jätte sugen inför imon, för jag har typ inga pengar o sen e ja så jäkla trött att jag helst hade velat ligga hemma i soffan o möla chips och godis!
Men jag måste ju köpa någonting iallafall, så jag har nåt med mig om jag bestämmer mig för att jag orkar palla mig upp från soffan och åka dit. 
Inte nog med att jag är trött o har lite pangar, så har jag även lovat att köra mamma & pappa in till stan imorgon, fan de blir för mycket för mig att klara av på en och samma dag.. :P Vet verkligen inte hur jag ska göra, vill ju åka dit o umgås med alla gamla goda vänner, men samtidigt vill jag bara ligga hemma o slaaaaappa!
Får se hur det blir.. Hmm, måste börja kolla lite efter julklappar snart asså, inte alls långt kvar till julafton nu juh! Någon som har bra tips på vad man kan köpa till sina bröder som är 24 och 25 år gamla?? Samt till sina föräldrar?? Har verkligen torka på vad man kan köpa.. Den ena brodern ska dock få en present också eftersom jag inte riktigt hann med o köpa det till honom på hans födelsedag!
Snälla, ge mig bra tips nu! :D

 
Det finns så många söta presentaskar som man skulle vilja ha bara för att ha dom o titta på! :)
Först visste jag inte alls vad jag önskade mig i julklapp, men nu vet jag! En jätte fin o bra sak! Ni får veta det lite närmare jul ;)

Hej så länge mina sötnosar!

~ M


Glömde att det finns en grej till som jag kanske skulle göra imon, Lillen o Chrille ska ha fest.. Så nu e verkligen frågan va fan man ska göra!? Satans att jag ska vara så förbannat dålig på att planera! Måste ta o bättra mig när det gäller plandering asså!
Ne nu ska jobba lite!
På återseende :P 

:)

KYLA!!

091217

Idag är det den 17 december 2009 och nu börjar man verkligen känna av att det är vinter. Sitter i på jobbet och fryser häcken av mig, har vantar på händerna och en värmefläkt som blåser gott på mina kalla små fossingar!
Usch, jag gillar verkligen inte kyla. Visst är det mysigt när snön ligger på marken och träden är så där lite frostiga o solen skiner, men varför måste det vara in i helvetes kallt?! Det pajar ju helt klart det "fina" med vintern :P
Ne nu vill jag verkligen att min Johan kommer hem från Thailand, saknar honom nåt så otroligt o vill inget hellre än att hålla om honom o pussa på honom! <3 Längtar så mycket tills jag får göra det :)

Okej o vad ska man göra idag? Jo, efter jobbet ska jag åka till högsbo och hämta min pappa från sitt jobb , köra hem honom och sen blir det stallet, mockning o kolla hur min killes hovar ser ut efter några dagar behandling av hoof aid! Därefter åker jag till Life i storås för att sola lite , hade vart gött o träna med men, "hinner" inte de idag :P haha! Tjena bortförklaring! ;)

Ne men vi hörs sen! :)
Puss o kram

~ M

Faaaaaan!

091216

Jag blir så jävla trött på mig själv... Varför i helvete var jag tvungen o lägga upp påsen på sätet när jag stod i rödljusen!?? Kul o få en fett jävla självrisk räkning så här innan jul!!!!!!!!!!!!!!! :( Snälla skjut mig elle nåt.. Orka med detta.. Så jävla typiskt mig o klanta mig så!
Hatar allt för tillfället!

Orkar inte ens skriva nåt mer , hej då!

~ M

15 December

091215

Måste tyvärr börja inlägget med lite irritation.. Kom hem till mamma o pappa igår och där står ett brev till mig, från KLARNA igen!! Jag blir så jävla irriterad så jag dör.. Iallafall så trodde jag först att dom skickat ut ännu ett brev från tidigare räkningar som jag glömt av att betala från mandeldesgin, men så vad det inte.. Nej nej, då har jag fått en jävla påminelse på ett armband jag betsällt för ungefär två veckor sedan som jag inte har fått!!! Hur jävla kul är det på e skala från 1- 10?!? HATAR!
Så antagligen har mitt armband kommit bort på posten eller nåt sånt, nu jävlar blir det till att ringa o klaga...
Har bestämt mig nu för att aldrig mer handla något på internet.. Det blir alltid en massa strul när man gör det! :/ Suck!

Nu till lite roliagre saker! :)
Ikväll blir det massa kul , ska åka och hämta Lina direkt efter jobbet så ska hon följa med till stallet, sen åker vi hem till mig/johan :P väl där ska vi laga mat , baka o göra pepparkakshus är det tänkt :) och sen får vi ju inte glömma av det viktigaste på hela kvällen, nämligen desperate housewives! :D Så ikväll blir det massa mys med bästaste Lina! Lääägntar som bara den , vill hem NU!! ;) 

På tal om mys, så tänkte jag att jag skulle hälsa på Malin i veckan, vi träffas alldeles för sällan nu för tiden.. Saknar min mysis! <3

Nu får jag återgå till "arbetet" :P

~ M

Gött med fredag

091211

Underbart att det äntligen är fredag, ska bli så skönt att få sova ut, dock tråkigt att sova ensam.. Det känns som en hel evigt som Johan har varit borta men det har inte ens gått en vecka! Aja, de e väl bara till att bita ihop i ca 16 dagar till.. Suck!
Idag ska jag åka till centralstationen direkt efter jobbet och boka biljett tills imon :) sen till stallet för en snabb mockning, därefter hemåt o duscha sen träffa Lina!
Blir nog dock att man lägger sig hyfsat tidigt även idag så man får sova lite innan man ska åka iväg imon.

Snart är det ääääntligen dax att stänga butiken och röra sig hemåt, fast det lär väl såklart dyka upp en kund i sista sekunden som det alltid gör.. Jepp är kom en! AAh, blir galen att det alltid ska komma massa kunder minuterna innan man ska stänga..

Nu pyser jag från bloggen på ett par timmar ;) See ya all later
Kisses

~ M

Torsdag

091210

Hej!

Igår hade jag en hel dag med massa saker att göra, var bl a på Ikea och köpte lite små pyssel hem till huset :)
Aah, de e så kul o greja hemma när man ser hur fint och mysigt det blir!
Har dock en hel del kvar att göra innan älskling kommer hem, men jag behöver inte ha särskillt bråttom eftersom han ändå inte kommer hem förens om 18 dagar..
Hur som, idag ska jag köpa lite mer "kuliga" saker att pyssla med! ;)
Efter min lilla shoppingrunda efter jobbet så bär det av till stallet för o se hur min lilla Mökkwi mår. Måste ju pyssla om honom lite med :)
Får se om man kanske ska åka o hälsa på Lina idag, har ju sagt till henne att jag ska göra det varje dag, men så har jag grejat hemma nästan hela tiden o då har jag inte hunnit med det, sorry gumms! :/ 

Snart kommer Camilla hit med lite frulle så ska vi äta tillsammans :) Btw så har Camilla skaffat sig en kille , hur kul e inte det!? :D


Grattis tjejen hoppas det kommer funka kanon mellan er :)

Thingeling allesammans!

~ M

Onsdag morgon


091209

Sitter på jobbet och mår sådär.. Ont i magen o yr i huvudet! Skulle gärna åka hem och dra täcket över huvudet :) Men har planerat att göra en massa saker idag..

TO DO LIST


* Efter jobbet bär det av till Ikea för att köpa lite julkulor, kanske även en ljus slinga om dom har det!

* Hem o plantera lite blommor

* Klä granen med massa fint pynt

* Sätta upp ljusslinga (om jag hittat någon)

* Slänga mig på soffan o döööö!



Ne orkar inte skriva mer..

~ M

Mörkt o trist

091208

Snacka om att detta mörka och tråkiga vädret får en att bli deppig. Det är mörkat när man går till jobbet och det är mörkt när du åker hem från jobbet :/ Segt som attan! 
Iaf när jag vakna imorse kände jag inte alls för att gå upp, ville bara ligga kvar under täcket hela dagen men inte kan man göra det, plikten kallar, dvs jobbet ;) När jag väl kom till jobbet möttes jag av två vandrande lik nämligen Anders o Pauli. Båda va snoriga och tjocka i halsen så nu går dom runt med hes röst, stackarna.. Bara dom inte smittar mig!

Igår var jag duktig som först åkte till naturnära och köpte hoof iad till min pålle, därefter svängde jag in på blosterlandet och köpte blommor. Hade tänk o plantera igår men de gick ju inte eftersom jag såklart glömde köpa jord. Så blev inget med det! Åkte hem till mamma o pappa istället och fick i mig gott käk :)
Resten av kvällen spenderade jag hos Johan framför datorn, med att kommententera en massa på facebook! ;) Jag o Martin satt o nörda oss :P

Hörs mer senare!
:)

~ M

FAN då!

091207

Fan, nu måste jag åka till naturnära direkt efter jobbet o köpa Hoof aid till min stackars häst som har galet ont i tassarna.. :(
Veronika skulle nämligen ut o rida men kom inte längre än till gårdsplan innan hon va tvungen o vända o ställa in honom i stallet igen.. Hur kul är det egentligen!? Blir galen på alla cp utgifter jag har denna månaden! Aja, finns ju inget annat o göra än köpa den o se glad ut, för han måste ju bli bättre i hovarna så han kan få lite motion även med ryttare på ryggen!

Mitt busfrö!


Hej så länge!

~ M

Måndag igen..

091207

Då var det måndag igen, fan va tråkigt.. Känner bara för att gå hem o sova! Kan kanske vara för att man var på partaj i lördas :) Jocke o Rickard hade 23 års fest, okej fest faktiskt! Jag o Lina satt o förkröka hos henne med massa egen mixade mojitos, Mumma!! :D Sen kom lunkan förbi en stund innan vi skulle dra och då spöade jag honom på super mario på Wii! Snacka om att man var elit ;) Måste vart alkoholen som gjorde mig så bra, eller kanske var det bara ren tur, hehe.. Skit samma jag vann iaf :D

Måste bara säga en jätte rolig sak, när vi anlände till flying så gick Lina först in o då blev en kille jätte glad o se henne, ba "Hallå snygging, kul o se dig o fick värsta kramen" efter henne går Lunkan o även han får ett glatt Hallå! Och efter Lunkan kommer jag o när han får se mig så gör han en sån där sur min o kollar bort som typ, "aah fan e hon här med.. " Snacka om trevligt möte efter att man inte setts på länge, men helt ärligt jag skiter i det.. Det är bara kul nu när man tänker på det ;) Lite sådär lätt skrattretande, haha!
Festen i sig var ju inte den roligaste festen dom två haft men inte heller en av de sämsta :P det roligaste var att få träffa alla gamla människor man inte sett på jätte länge.. Rätt kul va det ändå att Sofi Bergs kille trodde jag var neger på riktigt, haha bara för jag hade varit utomlands o fått lite färg! ;) Yeye!

Igår var jag helt avslagen, vaknade vid 12, gick upp käkade två mackor, gick upp o la mig på soffan i en timme eller två, gick ner igen och plockade ur diskmaskinen och gick sen upp igen på övervåningen o la min och tog en powernap :P Sen var klockan helt plötsligt 6 o kom på att jag var tvungen o få min bil som stod parkerad hos Lina.. Hon va snäll som körde o lämna den till mig :) Men jag fick köra henne hem o då passade jag på att åka hem till mor o far för att käka glass i rån o kolla på parlamentet. :) Efter parlamentet drog jag hem, tog en snabb dusch och fastnade på msn med Martin o vi prata om massa kul saker, haha! :P Där har vi hela helgen.. Elle glömde skriva att älsklingen åkte till Thailand i lördags morse o är borta i 23 dagar :( sådär kul men men..

Nä nu börjar äna få kramp i fingrarna av allt skrivande :P Känns lite som att jag borde palla mig ut i butiken o göra lite nytta, men har ingen som helst lust med de...

~ M

Det går fort

091202

Hello godingar! :)

Idag är det den 2 december och det betyder att jag o älsklingen firar 4 månader idag! :D Grattis älskling, älskar dig! <3 Tiden går så himla fort. Jag menar, de va ju inte längesen vi firade 3 månader.
Allt e så underbart! Han e det bästa jag vet o betyder allt! :)
Dagen till ära så ska vi på restaurang ikväll klockan 20.00, åå ska bli så mysigt, bara jag o han o god mat! :) Vi måste tillbringa så mycket tid som möjligt med varandra nu, för han åker ju iväg till Thailand i 23 dagar, e ju sådär kul...
Men måste ju samtidigt vara glad för hans skull. Komma iväg till värmen o slappa, inte helt fel o thailand av alla ställen med. Kommer dock sakna ihjäl mig men..

Aah, nu längtar jag tills ikväll ! Massa mys denna underbara onsdag :)

Nu hörde jag en pipig liten röst som skrek på mig att jag måste göra lite nytta :P
Thing!

~ M

Svårt att sova!

091201

God morgon! :)

Då ska vi se, första inlägget efter semestern och man känner konstigt nog lite ringrostig på va fasen man ska skriva..
Kan ju börja med att säga som så här, att veckan på Teneriffa tillsammans med mina bästa mor var jätte bra! Hade kanon väder ca 27-28 grader varje dag och det är tydligen inte vanligt så här sent på året att det är sådan värme, gott gott! ;)
Men måste dock tillägga att jag hade ganska mycket hemlängtan trots de bra vädret och allt annat.. Saknade Johan så jäkla mycket!!
Kanske var därför jag vaknade de två sista nätterna och inte kunde somna om?! Hmm, inte vanligt alls att jag vaknar mitt i natten så där, brukar sova som en stock hela natten igenom!
Men men nu e jag iaf hemma i iskalla Sverige igen och måste säga att det är så jäkla skönt, inte att komma hem till regn o rusk utan att få träffa mina underbara vänner och min älskling <3 Love you!

Iallafall, tillbaka till min sömn.. Trodde helt klart att jag skulle sova bättre när jag fick sova i min riktiga säng med mitt älskade hjärta men har ändå inte sovit som jag brukar, dvs sova hela natten utan att vakna INNAN klockan ringer och försova mig till jobbet.. Var bannemig först på jobbet igår och var det även imorse! De nåt skumt.. :/
Igår så spelade jag o Johan lite cs (haha, Malin jag vet att vi e störda) satt la uppe till typ 22.30 och då började jag känna mig trött, så vi gick o la oss men såklart blev jag pigg när jag la mig i sängen och kunde inte somna.. Maserade Johan i typ 10 minuter och tog en vila på 5 min sen börja jag masera än gång till i ytterligare 5 minuter men var förtfarande inte trött! Sista gången jag kolla på klockan var det runt 01.30 så man har la fått ungefär 4 timmar sömn inatt.. Yeye, nu ska jag sluta gnälla!

Ikväll blir det iallafall mys med Lina, ska käka ost och kex till Ugly Betty o Desperate housewives! :)
Nu ska jag göra lite nytta på jobbet.. ;)
Hej så länge goingar!

~ M

RSS 2.0