Tools väst AB

Då tänkte jag berätta för er vad det är som har hänt denna måndag!

Jag har nämligen *trumvirvel* skrivit på mina anställningspapper idag och är från o med imorgon fastanställd med månadslön!!! Hur bra? AS BRA!  Jag är så himla nöjd, efter två år som extra anställd har jag äntligen fått en fast tjänst. Heja mig!



TUMMARNA UPP för mig!


Done!

Då var det klart!!! Så sjukt gött att äntligen kunna planera lite bättre!  Är ni nyfikna? Kolla in igen någon efter sju, då berättar jag mer om vad som hänt!
Ses ikväll  PUSSS i massor!


Fuck yeah!!

Måndag idag!

img_6807 (MMS)

Me today at work :P Då var det måndag igen! Solen skiner över Göteborg and i like it! ;) Synd bara att man sitter inne! Fast det är iof helt klart värt att jobba denna dag med tanke på vad som kommer hända under dagen :D wiihoo! Berättar mer om det sen :) Ha en fin dag sålänge, kraam


Söndags kväll

Hallå hallå!

Hemma igen från en underbar middag med Johans familj! Känner mig nu som en rulltårta efter allt gott jag tryckt i mig  
Btw, så har jag haft en grym helg trots at Johan jobbat hela tiden o jag har väl min kära Lina att tacka för att hon stått ut med mig varenda eviga dag, haha!

Imorgon är det måndag igen och det komer nog bli en grym dag för imon blir "grejen" jag snackat så mycket om äntligen av!  (Nu tror ni nog att det är något jätte stort pågång) Hehe, fast det är stort för mig!!

Snart är det sängen som gäller för min del, så sov gott honeys! Kram på er ♥

Hur har eran helg varit?


Morsdag!

Hej alla söta där ute!

Först och främst, jag är verkligen jätte ledsen för dåligt bloggande denna helg. Men jag har haft andra saker för mig och bloggen har därför hamnat åt sidan..

Grattis iallafall till alla mammor som har morsdag idag!! Hoppas ni ger eran kära mor något fint och uppskattande. Jag själv gav min mamma en fin blomma, och hon blev super nöjd ♥

Nu ska jag iväg på middag hos Johans mamma. Hörs sen godingar!! KRAAAAM!


29e maj 2010

Hallå raringar! Hur mår ni? Jag mår som jag förtjänar idag.. Vi var hos Lina igår och drack lite vin o myste. Karin var där med o det är en grymt härlig tjej det där! Tack tjejer för roliga samtal igår o det måste vi absolut göra om tycker jag  Vi drog sedan vidare till min kusin som hade fest hemma o jag blev biten av Rickard förbannade orm.. Fy! Tog en bild på det men det syns inte bra så jag skippar att lägga upp den, hehe!

Nu ska jag städa undan här hemma en stund, sen kommer min bror hit o ska köra mig till Olofstorp så jag kan hämta min bil. Om jag kommer in till henne vill säga för hon e inte hemma o hon glömde såklart att lägga ut nyckeln.. Får väl bryta mig in annars


Jag o Lina igår

Fredagsmys

Nu sticker jag hem till Lina för att ha en mysig fredags kväll med goda ostar och rött vin!  
VARNING!! Stökigt rum!

TODAY




Till alla modebloggare där ute, jag är imponerad av hur bra ni kan ta outfits bilder!! Jag själv är KASS!  Yeye, haha

Klänningen är iallafall från Bikbok och
Leggingsen från Gina tricot

Thingeling o ha en underbar fredag allesammans! KRAMAR i massor ♥


GÖTT!

Hej på er !

Lina fick jobbet wihoo, Congrats till henne! ♥ 
Förresten, kommer ni ihåg den där jätte roliga saken som jag berättade om för ett tag sedan som inte blev av? På måndag blir det av istället!


Lina på Mallorca o grattis igen bästa vän! ♥

28e maj 2010

Good morning darlings! Idag är det fredag och en mycket spännande sådan. Min kära vän Lina ska på anställningsintervju idag o jag håller alla tummar så hårt jag bara kan, nu tänker ni (hmm hur många tummar har hon egentligen?!) Men jag ska klargöra för er att jag har två tummar precis som alla andra, en på varje hand!


Tummen på ena handen ..


.. och tummen på den andra handen!

Ser ni, även jag har två tummar!!


PLUGG



Då ska jag snart öppna den tjocka skyddakatalogen för att sakta men säkert bli grym på min blivande avdelning ♥

Dålig uppdatering

Hej hej hallå bloggen! Im really sorry for bad update today!!
Kom nyss hem efter att ha varit på backaplan med fina Malin (faan, jag kom hem med två påsar trots att jag inte har pengar) Dumma, dumma mig!!
Efter b-plan hann jag bara hem snabbt o packa träningskläder och bege mig till gymmet, så därför min dåliga uppdatering idag.



Från idag med en snabb kopp kaffe och en hemmagjord syltgrotta, mumma!

Kurr i magen

Guten Morgen, eller ska man kanske säga Guten Tag vid den här tiden?!
Whatever, HEJ iallafall!

Hur mår ni?
Jag mår prima, dock är jag väldigt väldigt hungrig. Magen min kurrar som aldrig förr och jag som bara har en ynka pirog med mig till jobbet idag  Typiskt att man alltid ska blir vrål hungrig när man bara har något litet med sig. Aja, får se om jag kanske köper mig något annat gott att äta som man också blir mätt på!

Alla snackar jämt om att sushi är så himla gott o jag har inte testat det på riktigt ännu (har bara smakat på en risrulle eller vad det var för något)  Ska kanske kolla med Malin om hon vill äta det med mig på min lunch isåfall!

Ne nu ska jag slå Malin en signal, kraaam på er gullungar därute!


Promenad

Ääsch, det blev ingen träning på gymmet idag. Jag o Johan tog en 40 minutare lång/kort (beror på hur man ser det) promenad i solen istället. Det var väldigt skönt faktiskt o det kändes lite lätt i benen i varje uppförsbacke, här kan vi snacka otränad  


Trött o söt Johan ♥ (han kommer dock bli vansinnig när han ser att jag lagt upp denna bild) Ooopsi!

Träning

Nu är jag hemma från jobbet och väntar på att min kära pojkvän ska vila klart så vi kan bege oss till gymmet för att träna rumpa o ben, vilket verkligen behövs på min kära kropp, haha


Som sagt, ni får ursäkta mina suddiga bilder..

Idag tränar jag i två linnen från H&M och Gina tricot samt ett par gamla slitna leggings! 
å JAAA, jag vet att jag måste skaffa nya rikiga träningskläder!! Men detta fungerar sålänge

Ne nu måste jag väcka hjärtat om vi hinna tillbaka hem lagom till biggest loser som börjar klockan sju. Det får inte missas, hihi!
Ha det nu godis allihopa, PUSSS! ♥

Snart hemgång, sen träning! Wihooo :)

img_6807 (MMS)

Snart hemgång, sen träning! Wihooo :)


26e maj 2010

God morgon, god morgon! Hur mår ni? Jag mår fint, är lite trött bara men det får man ta. Ska snart gå upp o ha frukostrast och ska även då passa på o sminka mig lite. Jag vill ju slippa skrämma iväg kunderna med det groteska facet jag ligger inne med varje morgon, hehe  


En kartong över huvudet kan behövas denna morgon!

Vad ska ni hitta på för spännande idag då?

Lönetisdag

Gaaah, de e ju kul att lönen kom in på kontot idag, o att den försvinner lika fort som man får den.. Jag fick nämligen världens bajs lön, så jag kommer nog inte kunna spendera särskillt mycket pengar på kläder o liknande denna månad tyvärr, buhu! Jag som vill in till stan o shoppa massa nytt till garderoben, men icke!

Aja nu ska jag betala klart här  och sen bär det av mot stallet och sedan hem till Lina för att ha tisdagsmys till DH!! Vi hörs imon igen, kram kram!


Jag tycker helt klart detta var värt en tumme ner! Samt en lite halvsur min på köpet

Musik

En go låt av Joushua Radin! Jag gillart ♥

Enjoy!


25e maj 2010

God morgon på er puddingar! Har sovit gott inatt? Jag sov jätte skönt tills jag vakna i ren panik i tron att det var någon som försökte bryta sig in i huset.. Fan, det är så jäkla läskigt att en del drömmar kan vara så otroligt verkliga! Men tack o lov så var det bara en dröm, puuuh!

Tänk om
det inte hade varit en dröm o det verkligen var någon som försökte ta sig in i huset, helt ärligt jag hade nog skitit på mig om det var så!!

Jag gillar skylten, hehe!


Hur är det för er, drömmer ni ofta drömmar som är sådär otroligt verkliga eller är det bara jag som gör det?!

Good night!

God natt alla raringar, vi hörs imon. Kram ♥


Så kan man också parkera ;)

På väg hem från gymmet nyss svängde vi in på ICAs parkering och fick se den här snubben som helt klart har lyckats med en klockren parkering, haha!  



Det kanske är lite taskigt o ta kort på honom men jag kunde bara inte låta bli

Dagens lunch!

img_5249 (MMS)

Dagens lunch!


Ny vecka, nya tag

Då var det måndag igen i jag sitter på min stol i kassan. Ovanligt tänker ni nu!  Haha.

Iallafall, nu jäklar tänkte jag ta tag i mig själv o komma igång med träningen på riktigt o inte hålla skylla på små förkylningar hit o dit, o inte heller skippa träningen för att jag trött! Jag ska till och med försöka minska på typ pasta portionerna och istället lägga till extra sallad! Ja, ni hörde rätt att JAG ska försöka med detta! Helt unbelievable!!  Men detta betyder inte att jag kommer kunna sluta helt och hållet med all den goda feta maten som Donken, Pizza osv. Ska ge mig på ett försök med att iallafall minska på det.

Nyttig sallad ...


... istället för detta?? Gaaah, de här kommer bli svårt!!

Bilder från idag

Sådär ja, då var en dag på Liseberg avklarad! Det var en hel del folk där inne, fast trots det så slapp vi stå flera "timmar" i kö, vilket var riktigt gött. Det var helt klart en lyckad dag med sol, värme och underbara vänner!  Vi var väl hemma vid fem tiden och sen dess har vi bara slappat tillsammans ute i solen!
Nu är jag nyduschad, mätt o belåten och sitter i soffan o pratar i telefon med Lina








Mot Liseberg

Då sticker jag iväg till Liseberg för att ha en mysdag där med familj o vänner! Hoppas ni får en bra dag o kram på er ♥

Today



Tunnika från Lindex
Leggnings med dragkejor från Gina tricot

23e maj 2010

Hallå i stugan!

Då var det redan söndag igen. Fan att helgerna alltid ska gå så fort.. Aja, idag blir det iallafall söndagsmys på liseberg med min fina Johan, Alissa, Malin, Chrille o Axel. Hoppas att vädret fortsätter vara som det är nu, dvs halv klart, solen tittar fram lite titt som tätt. Det är bättre när det sånt väder för då kanske det inte är fullt så mycket folk som om det hade varit kanon väder. Hoppas hoppas!

Slänger in ett inlägg innan jag åker, kram så länge



Bilder från igår

God kväll allesammans!

Då var man hemma i soffan efter en god middag och efterrätt  Nu ska jag kolla på The Mentalist med Johan och sen är det sängen som gäller för min del.

Undertiden jag kollar på avsnittet av mentalist laddar jag upp lite bilder från igår, ursäkta de suddiga bilderna. Dom är tagna med iPhonen utan blixt... 

 





Inte alls gay..


Me and my homie ♥

SOV GOTT ALLA SÖTA!! Natti, natti!

22a maj 2010

Hej på er!

Hur mår ni? Ledsen för att bloggen hamnat lite åt sidan idag, men det har varit så underbart väder o man kan ju bara inte sitta inne när det är 27 grader ute!

Igår blev det några öl för mycket och jag hittade ingen skjuts hem till Gunnilse så jag promenerade hem till mina föräldrar och sov i min gamla stuga.
Så sen jag kom hem imorse har jag varit ute o gottat mig i solen ♥
Jag o Alissa tog ut några handdukar och la oss på gräsmattan, där myste vi med piggelin och saft! Härligt, härligt. Hoppas detta fantastiska vädret håller i sig!!




Alissa ♥

Nu ska jag ta på mig facet och palla mig upp till Johans pappa som bjuder på mat. Hoppas ni får en kanooon bra lördagskväll i denna grymma värme! KRAAAM


SMS-inlägg

img_0229 (MMS)


Fit for fight

Då var man nyduschad igen, det behövdes kan jag lova. Var nämligen i stallet efter jobbet och hade helt glömt av att vi skulle röja ur boxarna idag. Resultatet av att stressa med röjningen för att hinna hem till halv 6 och kvav värme är en genomsvett Maria.. Puuuh, men nu är jag fit for fight igen
Tanken var att jag skulle åkt med Johan o hämta Alissa men det hann jag inte så han fick åka själv o jag duscha.

Kvällen blir nog som så att jag tillbringar den med min kära vän Lina. Kan tänkas att man tar en öl eller två undertiden vi sitter o pratar om allt mellan himmel o jord , inte fel inte fel! Hehe. Ska bara fjäska med Johan också o se om inte han kan/vill köra mig...


Take care dudes ♥


Oväder pågång?


Det känns som att det är åskväder i luften.. Faaan, jag gillart inte!!

21e maj 2010

Hallååå bloggen!

Hur härligt är det inte att det är fredag idag då? Jag tycker att det är riktigt sweet, förhoppningsvis tittar solen fram mer under kvällen än vad den gör nu. Fast så länge det är varmt o skönt ute så e jag nöjd!
Ikväll ska jag antagligen träffa Lina o kanske öla lite, fast vi har bestämt något ännu. Får se hur man känner efter jobbet  
Nu ska jag plocka undan den enorma kartonghögen som bara växer o växer här bakom kassan för att få lite ordning på saker o ting.
Ha en bra dag o kram på er från mig! ♥


Jag häromdagen när det var som bäst väder ute!

Helloooo

Vad tror ni jag gör nu? Nej nej, jag sitter inte alls i soffan o kollar på fler community avsnitt samtidigt som jag bloggar  
Idag har jag haft saker att göra hela tiden tills nu typ. Det har varit jobb från sju till fyra, stall kvart i fem, middag hos föräldrarna vid fem och därefter storhandling av mat! Nu jäklar har vi mat så vi klarar oss  
Fan, nu blev jag sugen på blåbärspaj med vaniljsås. Det jobbigaste är att det ligger en paj i frysen som bara väntar på att jag äta upp den. Ska jag, orkar jag vänta på att ugnen blir varm? Njaae klockan är mycket , får ta o äta upp den en annan dag.

Nu ska jag istället slappa ännu mera i soffan o mysa med hjärtat! Hoppas ni har en go kväll i detta åskväder, kramis! ♥


Jag slappar just nu på soffan


Jobb, stall och käk

Då va det hemgång om 20 minuter. Det ska bli härligt, direkt efter jobbet åker jag till stallet för att ta hand om min lilla häst, tror nog att han behöver finputsas till lite grann  
Johan skulle träna idag med så undertiden han är iväg o tränar inför beach 2010 eller 2011, jag vet inte vilket.. Haha! Så ska jag iallafall hem till mina föräldrar som bjuder på middag denna torsdag, gillart?? JAAA  
Vafan, det är ju ishockey idag med, kvartsfinal Sverige-Danmark som börjar klockan 16, attans jag som gärna hade kollat på den o kanske knäckt en öl till matchen, hehe  Men men, vi måste ju verkligen handla med.. Bläää!

Va ska ni göra idag efter erat jobb, skola ??


Presentkort

God morgon! ♥
 
 Jag är med o tävlar om ett presentkort på H&M hos ammis.se
Vill du också vara med o tävla? Gå då in på hennes blogg och skriv en kommentar!

Jag menar vem vill inte ha presentkort på 1000 kr?!
Jag vet iallafall att jag VILL!  
Framförallt med den extremt kassa ekonomin som kommer bli för min del nästa månad..  Buhu!


Ett eller två community avsnitt ;)

Jag hade Lina på besök för en stund sedan, alltid kul o träffa henne! Vi satt o tjöta samtidigt som vi kollade på biggest loser. Jag menar jag kunde ju inte missa biggest loser bara för att Lina var här, haha  

Nu ska jag iallafall kolla på ett kanske två avsnitt av community med Johan. Har ni sett det? Sjukt roligt! Tro mig när jag säger sjukt, hehe!

Men hoppas ni haft en fin dag i det underbara vädret o sov gott sen när ni ska sova fina läsare!
Natti natti ♥


Underbart

God dag sunshines!

Tyvärr hände det inget stort idag som jag trodde.. Får hoppas att det blir senare i denna veckan, o jag lovar att tala om för er när det är klart med allt!

Då var jag iallafall hemma från jobbet och har hunnit med att hänga upp tvätt på torkning, diskat o grejat lite.

Shiiit vilken underbar värme det är idag, det är 22 grader i skuggan o jag gillart mycket (vädergudarna måste hört min bön om att ge oss göteborgare lite sol)  
Johan är iväg o tränar för tillfället, (han e duktig han) och jag har passat på o njuta lite ute i solen med en god kopp kaffe o minimunk, yummi!




Nu jäklar är det fart på blomningen

Är sommaren äntligen påväg tro?


19e maj 2010

Hej alla fina läsare!

Hoppas ni mår bra. Jag mår as bra (trots att min satans hals fortsätter jävlas med mig).
Denna härliga onsdag kommer bli såååå bra, jag känner det på mig! Solen skiner, det är ca 16 grader varmt och idag händer det något stort för min del. Härligt härligt!!

Någon gång efter klockan fyra tänker jag berätta vad det är som är så härligt. Så håll utkik om ni är nyfikna!!!  

Thingeling lovers!



FUCK YEAH!!

Hästen kallar på mig

Då var man äntligen hemma men bara en kort sväng, hinner nämligen bara byta kläder och slänga in ett jätte kort inlägg. Jag ska vara i stallet vid fem var tanken, så bråttom bråttom.


Just har jag på mig den snyggaste jackan genom tiderna  
Och ett par urgamla jeans från gina tricot.


Inte fan behöver man väl vara snygg i stallet, eller?! Hehe
Ne shit, nu sprang tiden iväg.

Lateeeer dudes!

18e Maj 2010

Hej svej! Idag snorar jag som världens snorunge, min hals ömmar lite lätt och jag har lock för öronen.. Men men annars är det bra med mig, hehe  Hur mår ni?

Då var det tisdag idag!
Vanligtvis träffar jag min vän Lina på tisdagar men jag vet inte hur det blir med det idag, för det verkar som att hon fortfarande har mycket kvar att plugga o det känns ju viktigare att hon får färdigt sina uppgifter så hon slipper göra om allt. Träffas kan vi göra vilken dag som helst, bara hon gör klart sina uppgifter först! Säg hej till Linas nya mamma..
-Hej! Haha


Jag och min underbara Lina på midsommar förra året!

Nu..

.. är det biggest loser på tv och jag har precis käkat, och svaret är nej det blev ingen pizza.. Det blev istället en god tacos till middag. Inte helt fel det heller


Fullt normalt

Då var måndagen jobb avklarat. Och jag är nu hemma efter ett besök hos farbror dokorn för att se om dom kunde hitta något fel på mig, men icke jag är tydligen frisk som en nötkärna (förutom den envisa förkylningen). Det är tydligen fullt normalt för mig att få lite magknip då o då, få stickningar i hjärtat och yrsel! Aja så e det väl då, sånt man får leva med!

Fan ta Johan, han nämnde nyss att han o Martin käka pizza idag på jobbet och det gjorde att jag fick ett enormt sug efter det. Tänk er, en flötig pizza lagom till biggest loser! Kan det bli bättre?  Åååh, ge mig home delivery!!



Vad har ni för er denna måndag?

17e maj 2010

God morgon godbitar! 

Ska börja inlägget med att berätta att det idag är den 17e maj, dvs att det är Norges nationaldag! Grattis till alla norrmän där ute  Säger man förresten grattis på en sådan dag ?? Yeye..

I slutet på mars blev ju vi syskon med respektive bjudna på en resa till Finland med Silja Line utav våra kära päron som firade 100 år, (50 år var) Deras present blev ett presentkort på Tylösand Spa (tyckte dom var värda lite lyx) Tyvärr hann vi inte få hem presentkortet lagom till resan men nu är allting äntligen fixat och det borde komma på posten vilken dag som helst  Så snart är det bara för dom att åka när de känner ett behov av lite lyx!!
 

Finaste föräldrarna i världen

Kollage


Mina fina vänner och mamma ♥

Lina är mongon så som bara hon kan va !!
Sanna gillar McDonald´s i Bulgarien ??
Jocke gillar öl ??
Sarah gillar pussar från mig ??

Jag gillar Thailand (mycket) , samt den oförglömliga studenten och jag älskar min mamma ♥
Förlåt Malin, du kommer med i nästa kollage av mina kära vänner!!!

Tar en kort sväng i skogen med mitt lilla ...

Tar en kort sväng i skogen med mitt lilla troll :)


Ikea avklarat

Då va man hemma igen från min lilla shopping runda på ikea. Jag hittade inte sådär jätte mycket som jag kände att jag var tvungen att köpa med hem, men en o annan sak blev det allt!  


Två ljus stakar


En klädhängare för dörr, har jag velat ha och behövt bra länge nu!! Så nu slipper kläderna ligga på golvet o ta plats 


En fotodrop, (dock hade jag för små foton för själva dropen)


Till sist fynda vi två stolar och ett bord för utomhusbruk på jysk, svarta i metall - 499 kr, bra va? Jag tyckte iallafall att det var ett hyfsat pris

Ikea

Hej igen!

Bestämde mig för att hoppa liseberg idag, känns roligare om man kan gå tillsammans med Johan om man kan få med honom en annan gång istället, kanske om det är bättre väder?! Vad vet jag.. Iallafall nu ska jag åka till ikea istället och kolla på lite grejer. Finns så mycket fint man vill köpa hem till huset, dock tillåter plånboken inte att jag köper hem allt som jag vill ha men något ska jag allt komma hem med

Today


Klänning - Nelly
Lång kofta - Veromoda
Leggnings - H&M

Ne nu drar jag o Johan, ha en bra dag så hörs vi sen. PUSS!

Söndag

Hello, hello!

Hur har helgen varit? Min har varit så lugn en helg kan bli. Gårdagen tillbringades största delen av dagen i soffan man datorn i knäet och till kvällen blev det lite pokerspelande tills Johan skulle åka till landvetter och hämta sin far som kom hem från turkiet. Och snäll flickvän som jag e, åkte jag med honom vid elva tiden trots att jag sjuuukt trött!  Men men, jag slockna som en stock när vi kom hem igen och sov som vanligt väldigt skönt i våran underbara säng.

Söndag idag då och vi har även denna dag kasst väder i götet, fast det regnar ju inte som det gjorde igår och det ska man vara glad för! Jag funderar på om jag ska åka med Malin o Christer till Liseberg en sväng idag. Det blir dock bara vi tre isåfall för Johan gillar tydligen inte liseberg.. Aja, vi får se!

Ska fixa mig lite nu, känner mig som ett lik utan sminket! Kramisar så länge ♥


Jag just nu, liggandes i soffan som vanligt! Hehe


Maria the chef ;)


Mästarn har lagat en hemmagjord lasagne till middag idag. Ne nu ljög jag, det är en färdigmixad krydda, haha

15e maj 2010

God morgon bloggen !

Har ni sovit gott? Jag har precis vaknat o har nu sovit i tolv timmar, oopsi  Men det var iallafall väldigt skönt, kändes verkligen som att jag behövde sova ut trots att man var ledig i torsdags.
Idag är det riktigt skit väder här Götet, regn o rusk.. Usch! Jag känner mig lite depp tack vare vädret och inte har lust att hitta något över huvudtaget, vill helst ligga hemma på soffan o mysa till en bra film! (Som vanligt vill säga, haha)

Har för tillfället på mig Johans mysiga sportlife tröja och gårdagens smink, får väl se om orkar klä på sig något snyggare under dagen. Som sagt, det är ju inget vidare kul väder att klä upp sig i direkt.

Vad ska ni hitta på under dagen mina kära vänner?

God morgon mina sköna!  Vilken vacker fil...

God morgon mina sköna!  Vilken vacker film det var igår, alla färger o den världen, aah jag vill också vara en Navi!! ;) För er som inte har sett avatar, gå o se den!!  Sen måste jag också tillägga att man är otroligt snygg i 3D brillorna, haha!  Ha en fin dag nu så hörs vi senare! Kramisar


Biomys


Tummarna upp för att äntligen få se Avatar!

Nu åker jag in till stan o ska ha biomys med min underbara Johan! Jag kanske slänger in ett mobilinlägg efter filmen på väg hem sen, men om jag inte gör det det så får ni ha en kanon kväll tillsammans med era nära o kära! Massa kramar ♥


:)

Åååh, fick höra en jätte rolig sak nyss!! Men jag kan tyvärr inte berätta mer om det förens personen ger klartecken för att det är fritt fram o berätta mer om det!
Yeeey, I´m happy for you!

Om en timma ungefär ska jag o hjärtat bege oss in mot stan för att äntligen gå o se Avatar på bio, och självklart i 3D  Alla säger att den ska vara såå grym o jag har nu verkligen höga förväntningar om den.



Har ni sett den? Vad tycker ni?

13e maj 2010

Hallååå bloggen! Ledsen för dålig upptadering nu på morgonen, men jag vaknade inte fören vid elva tiden av att Malin ringde o väckte mig. Sen dess har jag bara hunnit äta frulle innan jag o Johan åkte till sportlife för träning och solning.

Nu är jag hemma o väntar på att ugnen ska bli varm då det blir mumsiga mini baguetter till lunch. Mumma  

Igår var min Lina här o hälsade på efter att hon varit på Mallis i en vecka. Jag var lite orolig att hon skulle komma hem jätte brun men så va inte fallet, som tur va för min del, haha!
Under kvällen igår vaknade Alissas hamster till liv o vi fick roa honom lite för slippa höra ljudet av när han springer i sitt förbannade hjul. Samtidigt som vi roade hamstern passade vi på o roa oss själva med att mata honom med ostbågar och chips. Vilket gjorde att han hamstra något, hehe!




Syns det att han hamstrat massa ostbågar o chips? Haha


Återigen i soffan ;)

Heeej på er! Här i götet är det regn, regn och åter regn. Usch man blir ju deprimerad av detta tråkiga vädret! 
Hur är vädret i övriga Sverige? Jag kan ju iof gå in o kolla på vädrets hemsida för att få svar men jaja, haha. Jag har iallafall förstått att det är sol på Sveriges baksida (Sthlm) tyvärr   Fan, fan jag vill med ha sol!!


Nyduschad o fräsch! Jag testeade förresten ett nytt schampo idag som ska ge mer volym till mitt platta o tunna hår, så nu återstår det o se om det fungerar eller inte! Håller tummarna för att det funkar

12e maj 2010

Hej hallå god morgon på er mina puddingar!
Hoppas ni har en bra morgon. Jag själv vaknade imorse av väckarklockan men kände inte alls för gå till jobbet, sängen var så där extra skön idag!
Johan däremot snozsade bara typ en gång sen var han uppe o det hör ju inte till vanligheten  haha!
Men men, nu är jag iallafall här och hoppas på att det blir en bättre dag på jobbet idag än vad det var igår på!


En bild tagen med min kära Sony Ericsson  Jag gillar verkligen min iPhone som jag har nu men kan ändå inte låta bli o sakna min gamla kompis, haha!

Ha en fin dag kära läsare! Kramis ♥

Just nu ..



.. är det Desperate housewives och ostbågar som gäller för min del, yummi yummi!


Är gladare nu

Hej igen! Är på bättre humör nu än vad jag var imorse då allting gick skit..
Nu kollar jag på biggest loser igen, man kan ju inte missa något avsnitt, hehe  Hur har eran dag varit annars då? Gjort något kul? Sen jag slutade jobbet har jag bara varit hemma hos mina föräldrar och matat katterna samt varit i stallet en jätte snabbis, kanske har glömt säga att jag återigen djurvakt medans mina päron ligger på stranden o glassar! 

Oj oj, nu är pausen slut! Hörs sen ♥ 

Piss dag...

Jag har numera en jävla piss dag och bloggar inte mer under dagen. Jag kanske, om jag blir på bättre humör slänger in ett inlägg senare ikväll, men jag kan inte lova det!

Hoppas ni har en bättre dag än mig. Kram

11e maj 2010

Hej på er darlings!

Ser nu att min nya header inte fungerar av någon konstig anledning på någon annan dator än min egna som jag har hemma.. Och det tycker jag är väldigt skumt!
Jag vet att Johan sa till mig för någon dag sedan att den inte fungerade på hans dator, men då tänkte jag att det kanske bara var något tillfälligt men det var det tydligen inte för den fungerar inte på jobbdatorn heller..  Typiskt!

Får se med Johan om han kan kolla lite på det sen, nu ska jag plocka varor!
Thingeling


Helt sjukt!

Lyssna på den här! Det är helt sjukt hur man kan göra så!
 


Nu ska jag gå borsta bissingarna (tänderna) o lägga mig i sängen och förhoppningsvis vakna upp pigg o gla imorgon bitti! Sov gott allihopa, kraaaamar

Biggest loser

Hej hopp! Nu sitter jag här i soffan igen o kollar på biggest loser, shit jag är helt fast i det programmet! Det är helt sjukt hur mycket en människa kan gå ner på så kort tid med hjälp av rätt kost och träning.
Har ni sett det någon gång? Om inte, så måste ni kolla på det, jag lovar man blir fast

Jag har funderat på att anmäla mig själv till biggest loser Sverige som kommer börja i år, fast nu sa Johan att utagningen redan är klar, attans!!

Ni kommer väl ihåg bilden som Johan gjorde så fin på mig? När man ser den känns det som att det är dax att ta tag i övervikten, haha

En remainder

Satt ute o sola mig en sväng nu på lunchen...

Satt ute o sola mig en sväng nu på lunchen och där stod denna fina o vickade fram o tillbaka i blåsten. Är sommaren på väg? :)


Måndag

Good morning sunshines!

Hur mår ni denna måndag? Jag mår finemang! Det är ju en kort vecka med fyra arbetsdagar istället för fem. Så det är gött!  
Fast en del har det ännu bättre som antagligen bara kommer jobba tre dagar, nämner inga namn *host* Johan N o Martin B.. Vilka glidare dom två e va, det ända dom gör när man ringer är o fika & (lata sig), hehe!
 (Ann) tagligen för det är det enda dom är bra på

Ne nu ska jag greja lite! Vi hörs ♥

Söndags film

Halv ligger i soffan o kollar på Wallander - Blodsband, har ni sett den? Jag är lite osäker på om jag sett den innan, känner igen delar av den. Fast det spelar ju ingen roll så länge man inte vet vem det är som e mördare!

Johan är för go, han har photoshopat ihop en kanon snygg bild på mig!
Här har ni resultatet



Vad tycker ni?


Bilder från igår

Jag känner mig som en ballong för tillfället, har nämligen precis klämt i mig en pizza o magen har svullnat upp något, hehe! Men gott var det.

Lite bilder från våran ett eller två glas vin kväll igår som slutade med parteeey på Flying Scotsman
Det är inte helt fel o köpa två drinkar för 48 kr, GILLART!!




Efter några drinkar och shots för mycket! (Tack för en bra kväll Malin!!)


9e maj 2010

God morgon på er från oss


Snygg Johan, Bakfull Maria och en sockersöt Alissa!

Jag tog tyvärr inga bilder igår för kameran blev kvar hemma, blev bara ett eller två kort med mobilen som inte blev särskillt bra!

Ne, nu måste jag vila lite om jag ska orka med en dag i stallet med Alissa som ska ut o rida...
Ha en fin dag så hörs vi sen!

Lateeer!

Till stan

Ska åka in till stan o sätta mig på en uteservering i regnet, smart tänkt där Maria!
Aja det blir iallafall en lugn kväll med ett (kanske två/tre) glas vin

Kvällens outfit


Inte särskillt bra bild men kunde inte få någon bättre tyvärr..

Leggins från Gina Tricot 
Klänning från BikBok

Ses i dimman kära vänner, kraaaam ♥


Frisör kanske??

Ny header på bloggen! Fast den är inte helt klar ännu, det är lite fin justeringar kvar o så.
Vad tycker ni?
Jag gillar den skarpt so far  
Malin har en som ser ut ungefär sådär o jag gillar den! Så jag blev sugen på att göra en ny header till min blogg och härmade Malins header lite grann (sorry gumms)!

Jag har från det ena till det andra klippt till Johan, jo det är sant! Jag fick in en riktig höger, höhö!
Ne jag skoja men jag har faktiskt klippt till honom fast på huvudet, elit e jag!


Muntergöken var inte så glad av att vara med på kort "för han blir så ful på alla kort" enligt honom själv. Gaah jag måste nog banka in lite vett i skallen på min underbaring!

Håller ni med honom? Då jävlar... Hehe!

Inte okej



En trött maria med ledsen min och tummen ner för att gå upp kvart över sju på en lördag för att köra sina äckliga päron som ska ta flyget till Alicante o vara borta i fem eller sex dagar.. Det gillart vi inte!!

God morgon på er!

Det går bra nu

Tänkte nu berätta för er vad det var som var så underbart igår. Håll i er! 
 
 Efter två år får jag besked om att jag med 99 procent säkerhet har en fastanställning redan den 1 juni i år!!!  Hur bra är inte det?! Kan ni inte svaret så kan jag svara åt er, det är UNDERBART!! Wooho!

Kompis det går bra nu!  


Sååå sant!

Har man tråkigt på sin lunch under tiden m...

Har man tråkigt på sin lunch under tiden man äter kan man alltid göra som jag, sitta o skära till ett hjärta av sin panpizza   ;)    Later dudes!


Så jäkla bra!!

Hej på er mina godisbitar! Jävlar vilken underbar dag det var igår, allting var kanoon! Jag var ju som ni vet i stan igår o fikade med Linn, de var verkligen jätte trevligt träffa henne efter så lååång tid! Och väl hemma glömde helt av att berätta det absolut bästa som hände under gårdagen  

Men jag berättar mer om det sen för nu ska jag gå upp o äta frulle o njuta av .. a just de, ni vet ju inte än, hihi!
Simma lugnt sålänge, kramis!

En underbar torsdag


Tack Linn för fikan! Det får vi ta o göra om snart igen tycker jag  

Nu ska jag ta en dusch sen blir det mys i soffan till Gladiator! Ha en mysig torsdagskväll. Vi hörs imorgon snuttar o ta nu hand om er. Pusssis! ♥


Sitter på cappucino o göttar mig i solen m...

img_6807 (MMS)

Sitter på cappucino o göttar mig i solen med en kopp kaffe o Linn som sällskap :)


6e maj 2010

Hallå puddingar!
Då var det torsdag idag och helgen närmar sig med stormsteg  Har ni några planer inför helgen? Jag själv har nada planer inför helgen faktiskt så det blir till att se vart vinden tar mig  Det var lite snack om liseberg men jag vet inte alls hur det blir med det..

Idag efter jobbet ska jag möta upp en vän som jag inte träffat sedan vi gick i högstadiet tillsammans för att ta en fika o snacka lite skit, ni vet sånt som vi tjejer är bra på, haha!
 

Fina Linn Banan Olmås!

Om jag får det att fungera med min mobil sen så gör jag ett snabbt mobilinlägg i stan! Ta hand om er så länge, kraaamisar ♥

Good night!

Då va filmen slut o jag ska gå borsta mina tänder o nana kudden!


Maria säger härmed god natt allihopa ♥


Film mys

Hej!

Har varit hemma ett tag sen träningen på gymmet!
Träningen idag gick faktiskt bra eller iallafall tills den sista övningen som jag inte klarade av. Men känns ändå skönt o veta att man gjort något vettigt under dagen mer än det vanliga med jobb o häst!

Nu ..

.. blir det film på 6an Transporter 2 till det blir det chips och Coca Cola

Ha en mysig kväll, thingeling!

Nu blir det träning ..


.. i mina nya pjuks o ..


.. jag gillart!

Hörs sen, kram!!


Funderade precis på vad jag ska göra efter...

Funderade precis på vad jag ska göra efter jobbet, det står mellan att gå ut o rida eller gå till gymmet o träna! Hmm, svårt val.. Vad hade ni valt?


Mökkwi

Hej hej hallå! Jag har varit iväg o stor handlat mat och varit i stallet sen jag slutade jobbet så nur är jag hemma o har äntligen slagit ner arslet i soffan o klämt i mig en pizza, yummi!

En liten filmsnutt på min knäppa häst


Sömntuta

God morgon lovers! Har ni sovit gott? Guud, jag sov så bra inatt att jag försov mig till jobbet imorse, aj aj inte bra!
Kom hit ungefär tio över sju, men ingenting slår den gången jag jobbade i Högsbo o skulle börjat 06.20, men vaknar inte fören vid nio tiden av att Käcken ringer o låtsas vara Eddie som skäller på mig för att jag är sen!
Jag svarar förvånat när han ringer, "vadå sen? Klockan e ju bara ... (kollar klockan) fan fan fan klock helvetet e ju nio!!!"
Käcken (den jävlen) utbrast i skratt o jag mest förbannad flyger upp ur sängen, klär på mig o bara åker! (Ja vet, missade tandborstning, smink o allt annat) 
Tillslut var på jobbet runt halv 10!
Pinsamt kan jag lova med tanke på att både Eddie o Mattias står o små flinar mot mig när jag väl kommer dit "va kudden go inatt eller? Du har ju fortfarande kudden på kinden" Höhö! (Alltså ränder på kinden från kudden) PINSAMT!!

Har ni försovit er flera timmar någon gång?


Nytt i garderoben



                 FRAM                                                                            BAK

Klänning från BikBok 199 kr




                   FRAM                                                                             BAK

Även här, klänning från BikBok 199 kr!

Shopping

Oj oj, titta vad som följade med mig hem i lördags som jag helt glömt av att visa er!  


Två påsar som ropade efter mig flera gånger o jag kunde verkligen inte låta dom stackarna ligga ensamma kvar i butiken!

Nu ska jag iväg till stallet en snabbis och sen kanske ta en promenad med Lina som åker till Mallorca imorgon utan mig..  Buhu!

Kände att det blev lite hurry hurry rice and curry nu.
Visar innehållet av mina påsar när jag kommer hem igen!
Dax att dra, ha de fint sålänge. Kram!

3e Maj 2010


Hej på er! Hur mår ni? Jag mår sådär idag faktiskt.. Fast jag mår ju betydligt bättre idag än vad jag gjorde igår kan tala om! Igår mådde jag verkligen pyton i stort sätt hela dagen, det började med bakfylla på morgonen och till kvällen kom magont och illamående.. Usch usch! Jaja, nog om det.

Vet ni vad jag nyss kom på? Fan det är ju den 3 maj idag och det är alltså sista dagen att skicka in deklarationen till skatteverket om man vill ha pengarna innan midsommar o jag har inte gjort det..
Faaan nu kommer jag inte få mina pengar fören till jul typ!
Jag som verkligen behövde pengarna innan midsommar eftersom vi planerat att betala våran resa till Thailand i vinter, samt att min fortkörningsböter antagligen kommer komma i samma veva!

Hmm.. Aja nu ska jag fortsätta med min avdelning på jobbet

Ha en fin dag! Hörs när jag kommer hem efter jobbet! Kramis


Me and Lina

Hej hej! Personen med dåligt bloggande har ni här. Hur har ni det, gjorde ni något spännande igår? Jag själv satt först hemma med Lina o drack lite grogg sen pös vi vidare hem till Lisel i gårdsten. Det var kul, eller jag o Lina hade nog roligast inlåsta på toaletten (kan misstolkas) Men jag tänkte visa några pics så kanske ni fattar att det var något dirty jag mena!


Börjar med heta glasögon i bilen på väg till Lisel..


.. väl framme blev vi mongo tillsammans..


.. sen ser vi nöjda ut..


.. men sen blev vi ledsna..


.. och sen blev vi extremt förvånade över hur snygga vi egentligen är, haha!

Fika

Nu blev det två snabba inlägg! Jag ska alldeles strax åka in till stan för att fika med Lina, ska samtidigt passa på att gå in till 3 och köpa ett fodral till min telefon så jag slipper paja den det första jag gör. Det hade ju varit så typiskt mig, hehe  

Men nu drar jag, vi hörs när jag kommer hem igen o ha en bra dag! Kram ♥


Herr dammsugare


Herr dammsugare o jag städar just nu huset!


Dagen efter valborg & jag visar innehållet av mitt paket

Hej, god morgon o god dag! Hur har ni det dagen efter valborg? Jag själv är inte ett dugg bakis och är inte heller så farligt trött, kan kanske bero på att jag inte var ute o slira igår  Jag o älsklingen åkte till tappen o hyrde film och köpte pizza istället, väl hemma satte jag glatt in filmen i dvdn tills vi inser att vi redan sett den hyrda filmen.. Lagom kul!

Nu tänkte jag äntligen visa er innehållet av mitt efterlängtade paket!
Jag sitter i soffan o tittar på min skönhet just precis nu  I love it!
 
 Är ni beredda? *trumvirvel*


Min nya Iphone!! Helt klart tummen upp för den!!

RSS 2.0